menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячий садок без черги Одеса
АделяДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дитячий садок без черги Одеса

Підкажіть хороший приватний садок у районі Аркадії? Вашим діткам подобається туди ходити?

ДаміраДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Аделя ()
Підкажіть хороший приватний садок у районі Аркадії? Вашим діткам подобається туди ходити?
 Я б порекомендувала Хеппі Тайм, шикарний садок із всебічним розвитком.

Ася1976Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Даміра ()
Я б порекомендувала Хеппі Тайм, шикарний садок із всебічним розвитком.
Ходимо в дитячий садок Хеппі Тайм уже 3 роки. Нещодавно привели туди й другу дитину. Дуже подобається індивідуальний підхід до кожного малюка. Вихователі намагаються враховувати особливості кожної дитини.

ЛіДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:40 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Ася1976 ()
Ходимо в дитячий садок Хеппі Тайм уже 3 роки. Нещодавно привели туди й другу дитину. Дуже подобається індивідуальний підхід до кожного малюка. Вихователі намагаються враховувати особливості кожної дитини.
Чудовий садочок - Хеппі Тайм. Відвідуємо його з квітня. все дуже подобається нам, батькам, і дитині. Вихователі дуже уважні, турботливі. Атмосфера в садочку дуже домашня і затишна. Дитина завжди задоволена!

ЛізаветаДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Лі ()
Чудовий садочок - Хеппі Тайм. Відвідуємо його з квітня. все дуже подобається нам, батькам, і дитині. Вихователі дуже уважні, турботливі. Атмосфера в садочку дуже домашня і затишна. Дитина завжди задоволена!
Дуже подобається садочок Хеппі Тайм! Порядний і добросердий персонал, професійно побудовані заняття, продуманий розпорядок дня, чудові дитячі свята, під час яких діти не тільки декламують вірші й танцюють, а й співають, смачно годують, що теж відіграє не останню роль у виборі садка. Рекомендую!

ТіфаніДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Лізавета ()
Дуже подобається садочок Хеппі Тайм! Порядний і добросердий персонал, професійно побудовані заняття, продуманий розпорядок дня, чудові дитячі свята, під час яких діти не тільки декламують вірші й танцюють, а й співають, смачно годують, що теж відіграє не останню роль у виборі садка. Рекомендую!
Чудовий садок із затишною домашньою атмосферою, хороші добрі вихователі на відміну від державних садочків!

мігера4Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:45 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Тіфані ()
Чудовий садок із затишною домашньою атмосферою, хороші добрі вихователі на відміну від державних садочків!
Моя дитина відвідує садок Хеппі Тайм із великим задоволенням. Вихователі подобаються, вони вміють налагодити добрий контакт із дітьми. У самому садку гарне оформлення, просторі приміщення. Харчування для дітей смачне. Настрій у дитини завжди гарний після відвідування садка. І я, і моя дитина задоволені.

ГлебДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:45 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть з якого віку беруть у Хеппі Тайм?

ЛіДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:46 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Глеб ()
Підкажіть з якого віку беруть у Хеппі Тайм?
Від двох років.

ОдріДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:46 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як я можу зв'язатися з керівництвом?

Ася1976Дата: Вівторок, 02.04.2024, 01:46 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Одрі ()
Як я можу зв'язатися з керівництвом?
 За цими номерами телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88

МеганДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:47 | Повідомлення # 12
Рядовий
Хеппі Тайм - дуже хороший садок! І для мене найкращий показник - це розвиток моєї дитини і дбайливе ставлення всього персоналу дитячого садка!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: