menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячі садки без черги Одеса
ЛаврентійДата: Понеділок, 01.04.2024, 19:01 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дитячі садки без черги Одеса

Підкажіть дитячий садок, з хорошою підготовкою до школи і бажано з іноземними мовами? Вашим дітям подобається в нього ходити? Яка у вас склалася думка про викладачів?

ПамелаДата: Понеділок, 01.04.2024, 19:02 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Лаврентій ()
Підкажіть дитячий садок, з хорошою підготовкою до школи і бажано з іноземними мовами? Вашим дітям подобається в нього ходити? Яка у вас склалася думка про викладачів?
Моя донька спочатку ходила в державний дитячий садок. Але для нас це були муки. Вона плакала, не хотіла ходити і хворіла кожні 2 тижні. Ми стали шукати приватний садок, у якому моїй дитині змогли б приділяти більше уваги і знайшли б до неї індивідуальний підхід. І ми знайшли! Ми ходимо в Хеппі Тайм. Сказати, що моя донька змінилася - нічого не сказати. Вона стала дуже товариською, самостійною і розвиненою дитиною. Моїй доньці зараз 6 років і вона вже читає по складах дуже добре, пише під диктовку, рахує до 100, вирішує приклади, орієнтується по клітинках.  Можу з упевненістю рекомендувати цей садок!

ГуліДата: Понеділок, 01.04.2024, 19:03 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Памела ()
Моя донька спочатку ходила в державний дитячий садок. Але для нас це були муки. Вона плакала, не хотіла ходити і хворіла кожні 2 тижні. Ми стали шукати приватний садок, у якому моїй дитині змогли б приділяти більше уваги і знайшли б до неї індивідуальний підхід. І ми знайшли! Ми ходимо в Хеппі Тайм. Сказати, що моя донька змінилася - нічого не сказати. Вона стала дуже товариською, самостійною і розвиненою дитиною. Моїй доньці зараз 6 років і вона вже читає по складах дуже добре, пише під диктовку, рахує до 100, вирішує приклади, орієнтується по клітинках.  Можу з упевненістю рекомендувати цей садок!
Чудовий садок! Уважні вихователі, чудові нянечки, хороша програма занять з дітьми і затишна атмосфера! Що стосується загальних характеристик садка, то тут все на вищому рівні!  Рекомендую!

ІрадаДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Гулі ()
Чудовий садок! Уважні вихователі, чудові нянечки, хороша програма занять з дітьми і затишна атмосфера! Що стосується загальних характеристик садка, то тут все на вищому рівні!  Рекомендую!
Відвідуємо Хеппі Тайм уже майже рік, дуже задоволені! Дитина завжди йде з радістю, обожнює вихователів. А це найголовніший показник!

ХолліДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Ірада ()
Відвідуємо Хеппі Тайм уже майже рік, дуже задоволені! Дитина завжди йде з радістю, обожнює вихователів. А це найголовніший показник!
У Хеппі Таймі вже з малих років заохочується тяга до знань, самостійність. Багато занять спрямовані на розвиток творчих здібностей, мислення та особистості загалом. Таким фахівцям, як тут, просто ціни немає!

РузаДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Холлі ()
У Хеппі Таймі вже з малих років заохочується тяга до знань, самостійність. Багато занять спрямовані на розвиток творчих здібностей, мислення та особистості загалом. Таким фахівцям, як тут, просто ціни немає!
Нещодавно почали відвідувати дитячий садок Хеппі Тайм, переживали, що син буде довго звикати, але, на наше здивування і радість, все пройшло дуже гладко завдяки чудовим професіоналам своєї справи, їхньому уважному і небайдужому ставленню. Індивідуальний підхід до кожної дитини - це про них! Рекомендую!

РасіяДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 7
Рядовий
Ходимо в дитячий садок Хеппі Тайм уже рік. Прекрасне місце! Красиво всередині і зовні, групи знаходяться в затишних кімнатах, де для кожного є особистий простір. Як психолог, можу сказати, що для трирічок він дуже важливий. І маленькі групи - теж гарне рішення. Крім того, тут використовуються сучасні виховні методики. З дітьми не просто грають, а ще й навчають їх у грі. Це чудово, розвиток іде всебічний!!!

РоксіДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:36 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Расія ()
Ходимо в дитячий садок Хеппі Тайм уже рік. Прекрасне місце! Красиво всередині і зовні, групи знаходяться в затишних кімнатах, де для кожного є особистий простір. Як психолог, можу сказати, що для трирічок він дуже важливий. І маленькі групи - теж гарне рішення. Крім того, тут використовуються сучасні виховні методики. З дітьми не просто грають, а ще й навчають їх у грі. Це чудово, розвиток іде всебічний!!!
Підкажіть, як можна записатися в цей садок?

ГуліДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:36 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Роксі ()
Підкажіть, як можна записатися в цей садок?
 Зв'яжіться з менеджером за телефонами: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88

LARISAДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можна дізнатися в цьому садку є ясла?

РасіяДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата LARISA ()
Можна дізнатися в цьому садку є ясла?
 Ні ясел немає, приймають із двох років.

КафіДата: Вівторок, 02.04.2024, 01:38 | Повідомлення # 12
Рядовий
У Хеппі Тайм прекрасний педагогічний склад. Індивідуальний підхід до кожної дитини. Процес адаптації проходить непомітно і безболісно. Дотримання режиму дня, якісне харчування, і різноманітність творчої та пізнавальної діяльності. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: