Дитячі садки без черги Одеса
|
|
Анфіса | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:53 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячі садки без черги Одеса
Порекомендуйте гарний приватний садок із малокомплектними групами та всебічним розвитком дитини? Бажано ближче до Таїрова.
|
|
| |
Роза | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:54 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Анфіса ( ) Порекомендуйте гарний приватний садок із малокомплектними групами та всебічним розвитком дитини? Бажано ближче до Таїрова. Ми ходимо до дитячого садка Happy Time уже півтора року. Дуже приємно усвідомлювати, що кожного разу, коли ти приводиш зранку дитину до садочка, вона перебуває "в руках" справжніх професіоналів, людей, які вболівають за свою роботу. Що за дитиною буде не тільки належний нагляд і догляд, а ще й проводитиметься освітня і виховна робота, що в наш час постійних змін і реформ у сфері освіти, дуже цінно. Рекомендую цей садок!
|
|
| |
Пудель | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:55 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Роза ( ) Ми ходимо до дитячого садка Happy Time уже півтора року. Дуже приємно усвідомлювати, що кожного разу, коли ти приводиш зранку дитину до садочка, вона перебуває "в руках" справжніх професіоналів, людей, які вболівають за свою роботу. Що за дитиною буде не тільки належний нагляд і догляд, а ще й проводитиметься освітня і виховна робота, що в наш час постійних змін і реформ у сфері освіти, дуже цінно. Рекомендую цей садок! Я вже другого сина вожу в цей самий дитячий садок. Жодних мук вибору і пошуків не було. Тільки сюди. Сина я віддала більше року тому Звикали всього тиждень. Перший тиждень не на весь день, а з другого тижня вже на повний день. Не висловити наскільки я вдячна цьому дитячому садку, всім його педагогам. Це настільки цікаве, безпечне, щасливе, турботливе дитинство моїх дітей.
|
|
| |
Алія | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:56 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Пудель ( ) Я вже другого сина вожу в цей самий дитячий садок. Жодних мук вибору і пошуків не було. Тільки сюди. Сина я віддала більше року тому Звикали всього тиждень. Перший тиждень не на весь день, а з другого тижня вже на повний день. Не висловити наскільки я вдячна цьому дитячому садку, всім його педагогам. Це настільки цікаве, безпечне, щасливе, турботливе дитинство моїх дітей. Уже три роки відвідуємо дитячий садок Хеппі Тайм. Це наш не перший приватний садок і хочеться сказати, що нам дуже подобається тут! Така різноманітність занять, день розписаний у діток по хвилинах. Щоразу донька виходить із садка з новими знаннями, вміннями і навичками.
|
|
| |
Віола | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:56 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Алія ( ) Уже три роки відвідуємо дитячий садок Хеппі Тайм. Це наш не перший приватний садок і хочеться сказати, що нам дуже подобається тут! Така різноманітність занять, день розписаний у діток по хвилинах. Щоразу донька виходить із садка з новими знаннями, вміннями і навичками. Індивідуальний підхід до кожної дитини. Педагоги, які люблять свою справу. Рекомендую чудовий садок!
|
|
| |
Yuri | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:57 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Віола ( ) Індивідуальний підхід до кожної дитини. Педагоги, які люблять свою справу. Рекомендую чудовий садок! Ми з тих вимогливих батьків, яким потрібен індивідуальний підхід, психологічний комфорт, повага до особистості та розвиток творчого мислення. Усе це ми повною мірою отримуємо в дитячому садку Хеппі Тайм.
|
|
| |
Кафі | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:58 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Yuri ( ) Ми з тих вимогливих батьків, яким потрібен індивідуальний підхід, психологічний комфорт, повага до особистості та розвиток творчого мислення. Усе це ми повною мірою отримуємо в дитячому садку Хеппі Тайм. Чудовий дитячий садок Хеппі Тайм! Кваліфікований персонал, сучасний педагогічний підхід до розвитку дітей. Рекомендую всім мамам і татам, які шукають хороший садок.
|
|
| |
Лірра | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:58 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як я можу записати дитину в Хеппі Тайм?
|
|
| |
Кафі | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:59 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Лірра ( ) Як я можу записати дитину в Хеппі Тайм? За номерами телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
|
|
| |
Афанасія | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:59 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть за якою адресою розташований цей садок на Таїрова?
|
|
| |
Роза | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 19:00 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Афанасія ( ) Підкажіть за якою адресою розташований цей садок на Таїрова? За адресою вул. на вул. Костанді 201Б і ще є на Варненській 4б, зважаючи на те, яка вам філія ближча.
|
|
| |
Захар | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 19:01 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Happy Time - прекрасний дитячий садок. Дуже задоволені. Вихователі та нянечки чуйні й уважні. Заняття надзвичайно різноманітні. Харчування чудове, дитина алергік, але жодних проблем у нас не виникло. Рекомендую!
|
|
| |