Найкращий дитячий садок Одеса
|
|
Берта | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:42 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дитячий садок Одеса
Моїй доньці скоро виповниться три рочки, підшукую приватний садок. Який садок можете порекомендувати на Таїрова?
|
|
| |
Нателла | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:42 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Берта ( ) Моїй доньці скоро виповниться три рочки, підшукую приватний садок. Який садок можете порекомендувати на Таїрова? Дитина ходить у Хеппі Тайм близько трьох років, і я дуже рада, що цей садочок трапився в нашому житті. Тут чудова дружня, майже сімейна, атмосфера, чудові педагоги та цікаві додаткові заняття.
|
|
| |
ірка | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Нателла ( ) Дитина ходить у Хеппі Тайм близько трьох років, і я дуже рада, що цей садочок трапився в нашому житті. Тут чудова дружня, майже сімейна, атмосфера, чудові педагоги та цікаві додаткові заняття. Моя 5-річна донька ходить до садочка Хеппі Тайм близько півроку - і це дуже щасливий для неї і для мене час. Після невдалого досвіду з нянею дитина дуже швидко адаптувалася - завдяки увазі та професіоналізму педагогів, вихователів. Дуже важливо, що в Хеппі Тайм можна знайти заняття, що розвивають дитину в різних галузях, і вибрати те, що підходить саме вам.
|
|
| |
Лінара | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:44 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата ірка ( ) Моя 5-річна донька ходить до садочка Хеппі Тайм близько півроку - і це дуже щасливий для неї і для мене час. Після невдалого досвіду з нянею дитина дуже швидко адаптувалася - завдяки увазі та професіоналізму педагогів, вихователів. Дуже важливо, що в Хеппі Тайм можна знайти заняття, що розвивають дитину в різних галузях, і вибрати те, що підходить саме вам. Ми ходимо в Happy Time вже більше року, я вважаю цей найкращим дитячим садком у нашому місті. Дуже уважні вихователі та педагоги. Максимально індивідуальне ставлення до потреб дитини і батьків. Рекомендую!
|
|
| |
Олександра | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:44 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Лінара ( ) Ми ходимо в Happy Time вже більше року, я вважаю цей найкращим дитячим садком у нашому місті. Дуже уважні вихователі та педагоги. Максимально індивідуальне ставлення до потреб дитини і батьків. Рекомендую! Happy Time - гарний дитячий садок з хорошими висококваліфікованими фахівцями, які проводять розвивальні та пізнавальні заняття, знаходячи до кожної дитини індивідуальний підхід.
|
|
| |
Сабріна | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:44 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Олександра ( ) Happy Time - гарний дитячий садок з хорошими висококваліфікованими фахівцями, які проводять розвивальні та пізнавальні заняття, знаходячи до кожної дитини індивідуальний підхід. У наш божевільний вік вимоги до першокласника більш ніж завищені. І в Happy Time це враховується. Малюки отримують чудову початкову базу знань. Рекомендую!
|
|
| |
Рената | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:45 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Сабріна ( ) У наш божевільний вік вимоги до першокласника більш ніж завищені. І в Happy Time це враховується. Малюки отримують чудову початкову базу знань. Рекомендую! Дитячий садок Хеппі Тайм - прекрасний садок. Дуже багато занять з фахівцями - на будь-який смак, можна вибрати такий вид, який зацікавить у розвитку навіть дуже прискіпливих батьків, а також захопить дитинку. Також працюють дуже кваліфіковані вихователі. Кожне заняття - враження для дитини на весь день.
|
|
| |
Дімон | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:46 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Рената ( ) Дитячий садок Хеппі Тайм - прекрасний садок. Дуже багато занять з фахівцями - на будь-який смак, можна вибрати такий вид, який зацікавить у розвитку навіть дуже прискіпливих батьків, а також захопить дитинку. Також працюють дуже кваліфіковані вихователі. Кожне заняття - враження для дитини на весь день. Садочок Хеппі Тайм мені відразу сподобався. І сама будівля, і територія. Діти гуляють на свіжому повітрі. Харчування теж гарне. А головне, звичайно, співробітники. Одразу видно, що діти люблять свого вихователя, дитина ходить у садок із бажанням.
|
|
| |
Ніза | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:46 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Які потрібні документи під час вступу в цей садок7
|
|
| |
Нателла | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:47 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Ніза ( ) Які потрібні документи під час вступу в цей садок7 Довідку від лікаря, що дитина здорова.
|
|
| |
Юля | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:47 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Як я можу записатися на екскурсію садочком?
|
|
| |
ірка | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:47 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Юля ( ) Як я можу записатися на екскурсію садочком? Зателефонуйте менеджеру садка: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88
|
|
| |
Міні | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:48 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Неппі Тайм дуже хороший дитячий садок. У ньому поважають дітей, люблять їх. Діти виходять чудово підготовлені до школи.
|
|
| |