Найкращий дитячий садок Одеса
|
|
Хана | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дитячий садок Одеса
Хочу з державного садка перевести в приватний, потрібно добре підготувати до школи. Порекомендуйте садок із хорошим педагогічним складом?
|
|
| |
надира | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Хана ( ) Хочу з державного садка перевести в приватний, потрібно добре підготувати до школи. Порекомендуйте садок із хорошим педагогічним складом? Підготовка дітей до школи - тут вище всяких похвал! Висококваліфіковані фахівці знають свою справу. Якщо дитячий садок - то тільки Хеппі Тайм!
|
|
| |
Руза | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата надира ( ) Підготовка дітей до школи - тут вище всяких похвал! Висококваліфіковані фахівці знають свою справу. Якщо дитячий садок - то тільки Хеппі Тайм! Дуже сильна підготовка дітей до школи, для племінника ми попросили зробити акцент на англійській мові, оскільки дитина дуже здібна і розвинена у всіх планах, зараз вже майже без помилок говорить алфавіт, рахує і розповідає віршики англійською. ми дуже задоволені, прекрасна підготовка до школи.
|
|
| |
Клим | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Руза ( ) Дуже сильна підготовка дітей до школи, для племінника ми попросили зробити акцент на англійській мові, оскільки дитина дуже здібна і розвинена у всіх планах, зараз вже майже без помилок говорить алфавіт, рахує і розповідає віршики англійською. ми дуже задоволені, прекрасна підготовка до школи. Хочу поділитися своєю думкою про садок Хеппі Тайм. Можу сказати, що це найкращий садок у місті. Всі вихователі одна краща за іншу, так багато дітям дають, розвивають їх. У садку порядок, дисципліна, ніколи діти самі не залишаються без нагляду вихователя. Все строго за розкладом. Віддавайте діточок у цей садок, будете дуже задоволені.
|
|
| |
Прася | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Клим ( ) Хочу поділитися своєю думкою про садок Хеппі Тайм. Можу сказати, що це найкращий садок у місті. Всі вихователі одна краща за іншу, так багато дітям дають, розвивають їх. У садку порядок, дисципліна, ніколи діти самі не залишаються без нагляду вихователя. Все строго за розкладом. Віддавайте діточок у цей садок, будете дуже задоволені. Відмінний дитсадок, ми розглядали його для нашої доньки. Тут є щоденні розвивальні заняття - як моторики, так і повсякденних навичок. Хто старший, того вже й до школи готують. Харчування на вищому рівні!
|
|
| |
Малинка | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:34 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Прася ( ) Відмінний дитсадок, ми розглядали його для нашої доньки. Тут є щоденні розвивальні заняття - як моторики, так і повсякденних навичок. Хто старший, того вже й до школи готують. Харчування на вищому рівні! Хочу поділитися враженнями про цей дитячий садок Хеппі Тайм. До дитячого садка прийшли слідом за друзями. Хотіли щоб діти ходили в одну групу. І не дивлячись на перші побоювання, адаптація пройшла досить швидко завдяки вихователю. Рекомендую чудовий садок!
|
|
| |
Ніколь | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:34 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Малинка ( ) Хочу поділитися враженнями про цей дитячий садок Хеппі Тайм. До дитячого садка прийшли слідом за друзями. Хотіли щоб діти ходили в одну групу. І не дивлячись на перші побоювання, адаптація пройшла досить швидко завдяки вихователю. Рекомендую чудовий садок! У мене в Хеппі Тайм ходить син. Дуже задоволені! Коли тільки пішли, одразу почали говорити реченнями! Дитина просить тепер усе як у садочку! Їжа як домашня. Педагоги дуже добрі і фанати своєї справи! У садку завжди чисто і затишно! Загалом, спокійно залишаємо там дитину і знаємо, що їй там добре!
|
|
| |
Машка45 | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:35 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як можна записатися в старшу групу?
|
|
| |
Прася | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:35 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Машка45 ( ) Як можна записатися в старшу групу? Зателефонуйте за телефонами: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88
|
|
| |
Ліля | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:35 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Скажіть напівденка в цьому садку є?
|
|
| |
Руза | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:36 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Ліля ( ) Скажіть напівденка в цьому садку є? Так, є.
|
|
| |
Захарія | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:39 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хеппі Тайм - чудовий садок! Уважне ставлення, щира турбота про дитину. Сильна розвивальна програма, англійська вище всяких похвал!!!
|
|
| |