menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий дитячий садок Одеси
СтефаніяДата: Понеділок, 01.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий дитячий садок Одеси

Поділіться своїм досвідом відвідування дитячих садків. Який садок на ваш погляд є найкращим?

АгнесаДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:00 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Стефанія ()
Поділіться своїм досвідом відвідування дитячих садків. Який садок на ваш погляд є найкращим?
 На мій погляд найкращим є Хеппі Тайм, там хороша підготовка до школи і багато різних секцій.

ІрануДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:01 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Агнеса ()
На мій погляд найкращим є Хеппі Тайм, там хороша підготовка до школи і багато різних секцій.
Хеппі Тайм моя дитина відвідує другий рік. Про дитячий садок я можу сказати тільки хороше: вихователі і весь персонал завжди ввічливі і привітні, йдуть на зустріч. Проводяться цікаві заходи Дитина ходить із задоволенням.

НінаДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:02 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата Ірану ()
Хеппі Тайм моя дитина відвідує другий рік. Про дитячий садок я можу сказати тільки хороше: вихователі і весь персонал завжди ввічливі і привітні, йдуть на зустріч. Проводяться цікаві заходи Дитина ходить із задоволенням.
У Хеппі Тайм моя донька ходить уже рік. Адаптація пройшла успішно, вихователі дуже уважні та грамотні. Все навчання проходить в ігровій формі. Заняття ведуться загальнорозвиваючі, дитина добре розвивається, що набагато полегшить освітній процес у школі.

ЖаклінДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:02 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Ніна ()
У Хеппі Тайм моя донька ходить уже рік. Адаптація пройшла успішно, вихователі дуже уважні та грамотні. Все навчання проходить в ігровій формі. Заняття ведуться загальнорозвиваючі, дитина добре розвивається, що набагато полегшить освітній процес у школі.
Прекрасний садок! Спочатку ходили в державний, але проходили недовго, бо дитина постійно плакала. Зважилися перейти в Хеппі Тайм - це просто небо і земля! Невеликі групи, до кожної дитинки індивідуальний підхід, у групі завжди присутній вихователь.

МаріаннаДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Жаклін ()
Прекрасний садок! Спочатку ходили в державний, але проходили недовго, бо дитина постійно плакала. Зважилися перейти в Хеппі Тайм - це просто небо і земля! Невеликі групи, до кожної дитинки індивідуальний підхід, у групі завжди присутній вихователь.
Моя дитина вже дуже полюбила дитячий садок Хеппі Тайм, він для неї як другий дім. Вона познайомилася з багатьма дітьми, стала більш товариською і впевненою. Із задоволенням вчить слова, букви, цифри вдома розповідає про свої маленькі успіхи за день.

ЗуляДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 7
Сержант
Цитата Маріанна ()
Моя дитина вже дуже полюбила дитячий садок Хеппі Тайм, він для неї як другий дім. Вона познайомилася з багатьма дітьми, стала більш товариською і впевненою. Із задоволенням вчить слова, букви, цифри вдома розповідає про свої маленькі успіхи за день.
Наступного року син закінчує цей чудовий дитячий садок Хеппі Тайм. Я не сумніваюся, що ми будемо сумувати за нашими вихователями і педагогами. У цьому садочку чудова атмосфера і такі цікаві заняття!

МоліДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть у якому районі розташований цей садок?

ІрануДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Молі ()
Підкажіть у якому районі розташований цей садок?
 У них 4 філії в Одесі - на Таїрова, у Центрі, на Черемушках і в Аркадії.

CristalДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Ірану ()
У них 4 філії в Одесі - на Таїрова, у Центрі, на Черемушках і в Аркадії.
 Як можна з ними зв'язатися?

АгнесаДата: Понеділок, 01.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Cristal ()
Як можна з ними зв'язатися?
 Ось номери телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

Ляля2Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 12
Рядовий
Хеппі Тайм - чудовий садок; привітний і професійний персонал; дитина ходила із задоволенням!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: