Найкращий дитячий садок Одеси
|
|
Стефанія | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дитячий садок Одеси
Поділіться своїм досвідом відвідування дитячих садків. Який садок на ваш погляд є найкращим?
|
|
| |
Агнеса | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:00 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Стефанія ( ) Поділіться своїм досвідом відвідування дитячих садків. Який садок на ваш погляд є найкращим? На мій погляд найкращим є Хеппі Тайм, там хороша підготовка до школи і багато різних секцій.
|
|
| |
Ірану | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:01 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Агнеса ( ) На мій погляд найкращим є Хеппі Тайм, там хороша підготовка до школи і багато різних секцій. Хеппі Тайм моя дитина відвідує другий рік. Про дитячий садок я можу сказати тільки хороше: вихователі і весь персонал завжди ввічливі і привітні, йдуть на зустріч. Проводяться цікаві заходи Дитина ходить із задоволенням.
|
|
| |
Ніна | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:02 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Ірану ( ) Хеппі Тайм моя дитина відвідує другий рік. Про дитячий садок я можу сказати тільки хороше: вихователі і весь персонал завжди ввічливі і привітні, йдуть на зустріч. Проводяться цікаві заходи Дитина ходить із задоволенням. У Хеппі Тайм моя донька ходить уже рік. Адаптація пройшла успішно, вихователі дуже уважні та грамотні. Все навчання проходить в ігровій формі. Заняття ведуться загальнорозвиваючі, дитина добре розвивається, що набагато полегшить освітній процес у школі.
|
|
| |
Жаклін | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:02 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Ніна ( ) У Хеппі Тайм моя донька ходить уже рік. Адаптація пройшла успішно, вихователі дуже уважні та грамотні. Все навчання проходить в ігровій формі. Заняття ведуться загальнорозвиваючі, дитина добре розвивається, що набагато полегшить освітній процес у школі. Прекрасний садок! Спочатку ходили в державний, але проходили недовго, бо дитина постійно плакала. Зважилися перейти в Хеппі Тайм - це просто небо і земля! Невеликі групи, до кожної дитинки індивідуальний підхід, у групі завжди присутній вихователь.
|
|
| |
Маріанна | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Жаклін ( ) Прекрасний садок! Спочатку ходили в державний, але проходили недовго, бо дитина постійно плакала. Зважилися перейти в Хеппі Тайм - це просто небо і земля! Невеликі групи, до кожної дитинки індивідуальний підхід, у групі завжди присутній вихователь. Моя дитина вже дуже полюбила дитячий садок Хеппі Тайм, він для неї як другий дім. Вона познайомилася з багатьма дітьми, стала більш товариською і впевненою. Із задоволенням вчить слова, букви, цифри вдома розповідає про свої маленькі успіхи за день.
|
|
| |
Зуля | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Маріанна ( ) Моя дитина вже дуже полюбила дитячий садок Хеппі Тайм, він для неї як другий дім. Вона познайомилася з багатьма дітьми, стала більш товариською і впевненою. Із задоволенням вчить слова, букви, цифри вдома розповідає про свої маленькі успіхи за день. Наступного року син закінчує цей чудовий дитячий садок Хеппі Тайм. Я не сумніваюся, що ми будемо сумувати за нашими вихователями і педагогами. У цьому садочку чудова атмосфера і такі цікаві заняття!
|
|
| |
Молі | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть у якому районі розташований цей садок?
|
|
| |
Ірану | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Молі ( ) Підкажіть у якому районі розташований цей садок? У них 4 філії в Одесі - на Таїрова, у Центрі, на Черемушках і в Аркадії.
|
|
| |
Cristal | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Ірану ( ) У них 4 філії в Одесі - на Таїрова, у Центрі, на Черемушках і в Аркадії. Як можна з ними зв'язатися?
|
|
| |
Агнеса | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Cristal ( ) Як можна з ними зв'язатися? Ось номери телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
|
|
| |
Ляля2 | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хеппі Тайм - чудовий садок; привітний і професійний персонал; дитина ходила із задоволенням!
|
|
| |