menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращі дитячі садки Одеси
ВаряДата: Понеділок, 01.04.2024, 15:54 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращі дитячі садки Одеси

Переді мною стоїть дилема віддавати дитину в державний садок чи все ж таки краще в приватний. Який садок краще вибрати? Порадьте?

ВіолаДата: Понеділок, 01.04.2024, 15:55 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Варя ()
Переді мною стоїть дилема віддавати дитину в державний садок чи все ж таки краще в приватний. Який садок краще вибрати? Порадьте?
 Я вважаю, що краще приватний садок - там кращі умови, малокомплектні групи, краще організовано всебічне пізнання світу. Із приватних садочків я вибрала тільки Хеппі Тайм.

ЛіліяДата: Понеділок, 01.04.2024, 15:55 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Віола ()
Я вважаю, що краще приватний садок - там кращі умови, малокомплектні групи, краще організовано всебічне пізнання світу. Із приватних садочків я вибрала тільки Хеппі Тайм.
Це не просто дитячий садок, це справжній центр розвитку для дітей. Дитина в захваті!

ЗахаріяДата: Понеділок, 01.04.2024, 15:56 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Лілія ()
Це не просто дитячий садок, це справжній центр розвитку для дітей. Дитина в захваті!
 Водимо в Хеппі Тайм сина вже півтора року. Головне хочу відзначити прекрасне ставлення вихователів і вчителів до дітей. Дітей анітрохи не напружують і син приходить додому задоволений і не пригнічений.

ОлександрДата: Понеділок, 01.04.2024, 15:56 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Захарія ()
Водимо в Хеппі Тайм сина вже півтора року. Головне хочу відзначити прекрасне ставлення вихователів і вчителів до дітей. Дітей анітрохи не напружують і син приходить додому задоволений і не пригнічений.
Дуже миле місце, моя дитина від нього в захваті! Передружилася з усіма дітлахами! Тепер вона ходить у садок, виховательку свою обожнює. Займається музикою, фізкультурою, постійно приносить додому якісь цікаві вправи, знання. Видно, як йому подобається, скільки уваги йому приділяють. Ми дуже задоволені!

ЕрікаДата: Понеділок, 01.04.2024, 15:57 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Олександр ()
Дуже миле місце, моя дитина від нього в захваті! Передружилася з усіма дітлахами! Тепер вона ходить у садок, виховательку свою обожнює. Займається музикою, фізкультурою, постійно приносить додому якісь цікаві вправи, знання. Видно, як йому подобається, скільки уваги йому приділяють. Ми дуже задоволені!
Чудова альтернатива традиційному садочку! Люблю, коли час минає з користю, а саме так діти проводять свій час у дитячому садку Хеппі Тайм, Аліна стільки всього нового вже дізналася, це видно і по поведінці, і по щебетанню.  Рекомендую - чудовий дитсадок!

ГешаДата: Понеділок, 01.04.2024, 15:58 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Еріка ()
Чудова альтернатива традиційному садочку! Люблю, коли час минає з користю, а саме так діти проводять свій час у дитячому садку Хеппі Тайм, Аліна стільки всього нового вже дізналася, це видно і по поведінці, і по щебетанню.  Рекомендую - чудовий дитсадок!
Ми довго обирали дитячий садочок, поки не знайшли справді найкращий - це Хеппі Тайм.  Тут є все що необхідно для розвитку і повноцінного проживання дитини в садочку цілий день. Якісний ремонт, просторі приміщення, відмінне харчування, програми розвиваючих занять і розваг. Рекомендую!

ОлександраДата: Понеділок, 01.04.2024, 15:59 | Повідомлення # 8
Рядовий
Як можна зв'язатися з керівництвом садка?

ВіолаДата: Понеділок, 01.04.2024, 15:59 | Повідомлення # 9
Сержант
Цитата Олександра ()
Як можна зв'язатися з керівництвом садка?
 Ось номери телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

АйнаДата: Понеділок, 01.04.2024, 16:00 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть час роботи садка?

ЛіліяДата: Понеділок, 01.04.2024, 16:00 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Айна ()
Підкажіть час роботи садка?
З 8.00 до 18.00

ВаряДата: Понеділок, 01.04.2024, 16:01 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дякую всім за відгуки, із садочком уже визначилася, йдемо в Хеппі Тайм!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: