menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращі дитячі садки Одеса
ЛераДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:34 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращі дитячі садки Одеса

Порадьте приватний садок, де добре підготують до школи? Чи є в цьому садочку заняття англійської мови? Вашим дітям подобається відвідувати цей садок?

АльфіраДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:35 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Лера ()
Порадьте приватний садок, де добре підготують до школи? Чи є в цьому садочку заняття англійської мови? Вашим дітям подобається відвідувати цей садок?
 Можу порадити Хеппі Тайм - чудовий садочок з хорошою підготовкою до школи і хорошими педагогами.

ТанюхаДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:35 | Повідомлення # 3
Сержант
У цей садок ходить мій синочок. Я шукала садок із вивченням англійської мови та цікавою розвивальною програмою. Усе це є в Хеппі Таймі Щоранку мій малюк із задоволенням іде до садочка, поспішає побачити улюблених вихователів і друзів.

АміляДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:36 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Танюха ()
У цей садок ходить мій синочок. Я шукала садок із вивченням англійської мови та цікавою розвивальною програмою. Усе це є в Хеппі Таймі Щоранку мій малюк із задоволенням іде до садочка, поспішає побачити улюблених вихователів і друзів.
Я віддала сина в Хеппі Тайм, коли зрозуміла, що в нашому муніципальному недостатньо занять для якісної підготовки до школи. Перевела в Хеппі Тайм. Одразу здружився з педагогами та дітьми. Йому дуже подобаються розвиваючі заняття, бо навіть якщо щось не виходить, кожен педагог приділить малюкові увагу і пояснить, що не так.

ІонаДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:38 | Повідомлення # 5
Сержант
Цитата Аміля ()
Я віддала сина в Хеппі Тайм, коли зрозуміла, що в нашому муніципальному недостатньо занять для якісної підготовки до школи. Перевела в Хеппі Тайм. Одразу здружився з педагогами та дітьми. Йому дуже подобаються розвиваючі заняття, бо навіть якщо щось не виходить, кожен педагог приділить малюкові увагу і пояснить, що не так.
Хороший садок, віддав сюди свого сина. Сподобалося насамперед, що вихователі тут кваліфіковані і до кожного проявляють індивідуальний підхід. Умови та харчування там хороші. Також для мене ухил на англійську мову теж є значним плюсом. Тому що надалі це обов'язково стане в пригоді дитині. Тож дуже задоволений своїм рішенням!

АсмаДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:38 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Іона ()
Хороший садок, віддав сюди свого сина. Сподобалося насамперед, що вихователі тут кваліфіковані і до кожного проявляють індивідуальний підхід. Умови та харчування там хороші. Також для мене ухил на англійську мову теж є значним плюсом. Тому що надалі це обов'язково стане в пригоді дитині. Тож дуже задоволений своїм рішенням!
Кожні батьки хочуть, щоб їхня дитина з найменших років починала отримувати хороші знання та виховання, які їй потрібні для дорослого життя. Зараз нікуди не дітися без англійської мови. Сам вчу її вже два роки і не хочу, щоб син повторив мої помилки. Тому було вирішено штурмувати мову з дитинства, і для цього було обрано Хеппі Тайм. Вихователі ввічливі та добрі, дитина жодного разу не скаржилася. Плюс безпека дитячого садка на відмінному рівні.

РозаДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:39 | Повідомлення # 7
Сержант
Цитата Асма ()
Кожні батьки хочуть, щоб їхня дитина з найменших років починала отримувати хороші знання та виховання, які їй потрібні для дорослого життя. Зараз нікуди не дітися без англійської мови. Сам вчу її вже два роки і не хочу, щоб син повторив мої помилки. Тому було вирішено штурмувати мову з дитинства, і для цього було обрано Хеппі Тайм. Вихователі ввічливі та добрі, дитина жодного разу не скаржилася. Плюс безпека дитячого садка на відмінному рівні.
 Хеппі Тайм - дуже миле місце, моя дитина від нього в захваті! Передружилася з усіма дітлахами!

ХаннаДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:39 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть у цьому садочку є напівденка?

АльфіраДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:39 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Ханна ()
Підкажіть у цьому садочку є напівденка?
 Ми ходимо на напівденку з 9 до 14.00

НонаДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:40 | Повідомлення # 10
Рядовий
Я можу подивитися сам садок і познайомитися з вихователями?

ІонаДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:40 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Нона ()
Я можу подивитися сам садок і познайомитися з вихователями?
 Так домовтеся про зустріч із менеджером: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

ЛераДата: Понеділок, 01.04.2024, 13:40 | Повідомлення # 12
Сержант
Дякую всім за рекомендації, візьму до уваги.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: