Найкращі дитячі садки Одеса
|
|
Азада | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:10 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі дитячі садки Одеса
Для своєї доньки підшукую дитячий садок. Хочу почути ваші відгуки про приватні дитячі садки Одеси? Який садок ви вважаєте найкращий?
|
|
| |
Тіфані | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:17 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Азада ( ) Для своєї доньки підшукую дитячий садок. Хочу почути ваші відгуки про приватні дитячі садки Одеси? Який садок ви вважаєте найкращий? Я вважаю найкращим дитячим садочком Хеппі Тайм - там все в одному гарне харчування, кваліфіковані педагоги, всебічний розвиток.
|
|
| |
Юліанна | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:18 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У Хеппі Таймі - дуже чудовий педагогічний склад. Домашня обстановка. Рекомендую!
|
|
| |
ауда | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:18 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Юліанна ( ) У Хеппі Таймі - дуже чудовий педагогічний склад. Домашня обстановка. Рекомендую! Чудовий дитячий садок Хеппі Тайм ходимо в нього три роки. Дитина дуже задоволена. Групи невеликі, приділяється багато уваги кожній дитині. Дуже цікаві свята, багато занять, є логопед, психолог, завжди можна отримати консультацію.
|
|
| |
Варна | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:20 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата ауда ( ) Чудовий дитячий садок Хеппі Тайм ходимо в нього три роки. Дитина дуже задоволена. Групи невеликі, приділяється багато уваги кожній дитині. Дуже цікаві свята, багато занять, є логопед, психолог, завжди можна отримати консультацію. Водимо сина в цей дитячий садок. Нам дуже подобається. Педагогічний склад дуже хороший, професіонали від Бога. Радує наявність додаткових занять.
|
|
| |
вія | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:20 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Варна ( ) Водимо сина в цей дитячий садок. Нам дуже подобається. Педагогічний склад дуже хороший, професіонали від Бога. Радує наявність додаткових занять. Подобається уважне ставлення до дітей. Годують різноманітно, щодня різне меню. Дитина їсть із задоволенням.
|
|
| |
Дана | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:21 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата вія ( ) Подобається уважне ставлення до дітей. Годують різноманітно, щодня різне меню. Дитина їсть із задоволенням. Досить хороший дитячий садок Хеппі Тайм. Вихователі не залишають жодну дитину без уваги. Програма насичена. Дітей у групах не багато, приміщення велике і просторе. Садочком задоволені.
|
|
| |
Бана | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:26 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть у Хеппі Тайм є відеоспостереження?
|
|
| |
Тіфані | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:27 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Бана ( ) Підкажіть у Хеппі Тайм є відеоспостереження? Так, є ви можете в будь-який момент поспостерігати за своєю дитиною.
|
|
| |
Молі | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:28 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як мені зв'язатися з керівництвом Хеппі Тайму?
|
|
| |
ауда | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:30 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Молі ( ) Як мені зв'язатися з керівництвом Хеппі Тайму? 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88 - за цими номерами телефонів.
|
|
| |
вила | Дата: Понеділок, 01.04.2024, 13:31 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хочу поділитися враженнями про дитячий садок Happy Time. Програма з підготовки до школи досить сильна, дочка навчилася читати і писати за короткий час. Нам ще один рік до школи, за цей час дитина буде готова ґрунтовно. Рекомендую!
|
|
| |