izvrot.icu відгуки
|
|
Антон | Дата: Неділя, 31.03.2024, 21:19 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| izvrot.icu відгуки
Цікавлять відгуки про сайт izvrot.icu проекту Ізврот, я бачу тебе. На російському форумі поставив запитання, так мене заблокували і видалили обліковий запис. Що це за проєкт такий, за який так усе чистять?
|
|
| |
Андроніус | Дата: Неділя, 31.03.2024, 21:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Антон ( ) Цікавлять відгуки про сайт izvrot.icu проекту Ізврот, я бачу тебе. На російському форумі поставив запитання, так мене заблокували і видалили обліковий запис. Що це за проєкт такий, за який так усе чистять? Я Вам більше скажу, чистять про них інформацію не тільки в Російській Федерації, але ще і в Білорусі. Видно кришує цей рух хтось із ФСБ у РФ і КДБ у Білорусії, раз в обох країнах у негативному руслі вся інформація чиститься.
|
|
| |
Olega | Дата: Неділя, 31.03.2024, 21:22 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Антон ( ) Цікавлять відгуки про сайт izvrot.icu проекту Ізврот, я бачу тебе. А які відгуки про них ти хочеш почути?! Живу в Ростові-на-Дону, засвітився на одному з чатів у листуванні з неповнолітньою дівчинкою, потрапив до них у базу, через тиждень зустріли їхні "активісти" мене біля будинку... Підсумок зустрічі, зламаний ніс і рука, радує, що інвалідом не залишили. Б'ють жорстко, на камеру і на камеру записують докази провини. І в поліцію в такому разі ти не підеш, заяву на них не напишеш, там тебе ще за педофілію притягнуть. Коротше, завдали мені і каліцтва, і ще в соціальних мережах розпіарили, так що половина сусідів зі мною вже не вітаються.
|
|
| |
ЛеонідНік | Дата: Неділя, 31.03.2024, 21:23 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Olega ( ) А які відгуки про них ти хочеш почути?!Живу в Ростові-на-Дону, засвітився на одному з чатів у листуванні з неповнолітньою дівчинкою, потрапив до них у базу, через тиждень зустріли їхні "активісти" мене біля будинку... Підсумок зустрічі, зламаний ніс і рука, радує, що інвалідом не залишили. Б'ють жорстко, на камеру і на камеру записують докази провини. І в поліцію в такому разі ти не підеш, заяву на них не напишеш, там тебе ще за педофілію притягнуть. Коротше, завдали мені і каліцтва, і ще в соціальних мережах розпіарили, так що половина сусідів зі мною вже не вітаються. Не заздрю Вам, звісно. Але мені теж ці "активісти" життя зламали, хоч і не били. Я куколд, дружина не знала, потай від неї виставляв її фото без обличчя на деяких чатах. Вони мене вирахували, повністю, з усіма даними, і відправили всі докази дружині, а також сестрі, матері та колегам по роботі. У результаті, дружина від мене пішла, дітей навіть не дає, типу я страшний збоченець. На роботі спочатку зацьковували жартами, а потім звільнили з надуманого приводу. Сестра і мати на мене також дивляться, як на божевільного. Повний треш. Але це ще не все! Після мого звільнення з роботи, почав шукати іншу, а виявляється, нових співробітників багато менеджерів з персоналу моніторять і через Яндекс, а в Яндексі висить ця анкета на їхньому сайті, що я збоченець. Коротше, потикався, помикався і пішов працювати в таксі, а не завідувачем відділу, бо для роботи в таксі так не пробивають таємниці.
|
|
| |
Valentin | Дата: Неділя, 31.03.2024, 21:25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата ЛеонідНік ( ) Не заздрю Вам, звісно Я з Мінська. Ці борці здали мого сусіда за педофілію або розпусні дії в міліцію. Отримав термін 3 роки! Ось кому точно життя зламали! Як мені пояснювали, все листування вони документують і готують так юридично правильно, щоб слідчі могли одразу брати всю інформацію у справу. Видно в них ще в штаті є і юристи.
|
|
| |
Phillip | Дата: Неділя, 31.03.2024, 21:25 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хотів урізноманітнити своє статеве життя, так би мовити стало нудно в сімейному житті. Знайшов в одному чаті свінгер-клубу транссексуала, поспілкувалися, обмінялися фотографіями, ну і мені наступного дня з іншого акаунта "пред'явили" анкету в базі. Оскільки я швидко все зрозумів, я почав писати їм у техпідтримку, через телеграм-бота. Вони ще не встигли розіслати нікому з рідних і близьких або колегам, як в історії вище. Я попросив все ж піти на зустріч і мене перевели на когось із їхнього керівництва в телеграмі. Коротше, я сам запропонував зробити благодійний внесок у їхню організацію. Мене правильно зрозуміли і дали адресу біткоїна, на яку я зробив внесок. Після моєї благодійної допомоги інформацію про мене почистили протягом години. Тих, хто постраждав від своєї похоті, мені, звісно, щиро шкода, але варто навіть у такій ситуації вмикати мозок і вирішувати ситуацію швидко.
|
|
| |
Танюшка | Дата: Неділя, 31.03.2024, 21:27 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Phillip ( ) Тих, хто постраждав від своєї похоті, мені, звісно, щиро шкода, але варто навіть у такій ситуації вмикати мозок і вирішувати ситуацію швидко. У мене колишній чоловік, ідіот, теж вирішив урізноманітнити сексуальне життя. Запропонував свінгер зустріч, я, звісно ж, відмовилася, але він на мене тиснув із півроку, і я все ж погодилася, але тільки з дівчиною. Він почав на знайомствах листуватися з дівчиною, відправляв наші особисті та інтимні фотографії, вів цілком відверте листування. За тиждень це листування з нашими інтимними фото опублікували майже у всіх міських групах і чатах, а також надіслали всім родичам. Скажу так, ганьба незмивна. Навіть у школі, де навчалися наші діти, всі знали і шушукалися про нас. Я взяла дітей і переїхала в рідне місто до батьків. Із чоловіком розлучилися. Прізвище змінила і сподіваюся, що про цю історію всі забули. Як у Вас, у колишнього чоловіка мозок не спрацював і він не здогадався, що все одно все можна було вирішити й обіграти. Виявилося, що він у день, коли листувався з ними, вже знав, що листування злите, але нічого не зробив, а від мене ситуацію промовчав.
|
|
| |
Ігоречек | Дата: Неділя, 31.03.2024, 21:28 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата ЛеонідНік ( ) Не заздрю Вам, звісно. Але мені теж ці "активісти" життя зламали, хоч і не били.Я куколд, дружина не знала, потай від неї виставляв її фото без обличчя на деяких чатах. Вони мене вирахували, повністю, з усіма даними, і відправили всі докази дружині, а також сестрі, матері та колегам по роботі. У результаті, дружина від мене пішла, дітей навіть не дає, типу я страшний збоченець. На роботі спочатку зацьковували жартами, а потім звільнили з надуманого приводу. Сестра і мати на мене також дивляться, як на божевільного. Повний треш. Але це ще не все! Після мого звільнення з роботи, почав шукати іншу, а виявляється, нових співробітників багато менеджерів з персоналу моніторять і через Яндекс, а в Яндексі висить ця анкета на їхньому сайті, що я збоченець. Коротше, потикався, помикався і пішов працювати в таксі, а не завідувачем відділу, бо для роботи в таксі так не пробивають таємниці. Ще рік тому, я працював викладачем. Так, мені подобалися молоденькі учениці, але до них я ніколи не чіплявся, знайомився через різні сайти і чати з дівчатами в невеликому містечку неподалік, там же з ними 1-2 рази на місяць відпочивав. Мої поїздки закінчилися, коли я в чаті познайомився з цілком реальною 16-річною дівчиною. Приїхав, а на зустріч разом із нею прийшли ці активісти. Записали мене на відео, але за законом я нічого ж не порушив, навіть розбещення немає. Тоді вони відправили наше листування і це відео за моїм місцем роботи і також у міські чати. З роботи мене попросили, за власним бажанням, я тепер теж працюю зовсім не за спеціалізацією і переїхав в інше місто. Втратив через них роботу, змінив місце проживання і звичне цілком радісне життя.
|
|
| |
Антон | Дата: Неділя, 31.03.2024, 21:29 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дякую. Коротше, я зрозумів Ізврот.АйСіЮ, це ФСБшно-Поліцейський проект (якщо вони ще й чистять сайти для них і прикривають), з яким краще не зв'язуватися.
Усім, хто потрапив до них у базу і в кого після цього зіпсувалося життя, моє співчуття. Краще за всіх, звичайно, відбулася людина під ніком Phillip.
|
|
| |