menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хан Олег Віталійович відгуки
SegGeДата: Неділя, 31.03.2024, 19:56 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хан Олег Віталійович відгуки

Що хто знає, про Хана Олега Віталійовича? Хто це?
Мені відомо про нього, тільки що він керівник руху "Ізврот, я бачу тебе" izvrot.icu

БорисБарбарисовичДата: Неділя, 31.03.2024, 19:57 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата SegGe ()
Що хто знає, про Хана Олега Віталійовича? Хто це?Мені відомо про нього, тільки що він керівник руху "Ізврот, я бачу тебе" izvrot.icu
Підправлю тебе друже, не керівник руху, а ватажок банди відморозків, які діють у Росії та Білорусі! Промишляє ця банда нападами на геїв, лізбіянок, бі, трансів, педофілів. У них є своя база таких людей і їхні "активісти" нападають, б'ють, а також розголошують всю їхню інформацію в соціальних мережах, а також у пошуковій видачі Яндекс.
В інтернеті Ви можете знайти масу відеороликів з їхніми рейдами, побиттями, які вони називають "перевихованням", а також відгуки людей, які потрапили під їхній каток інформаційної та фізичної атаки.
Є інформація, що Хан Олег Віталійович - колишній співробітник ФСБ Росії, всі дії проводить зі схвалення цієї всесильної організації, і, як результат, їм ні в Росії, ні в Білорусії ніякої відповідальності.

АнжелікаДата: Неділя, 31.03.2024, 19:58 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата БорисБарбарисович ()
Підправлю тебе друже, не керівник руху, а ватажок банди відморозків, які діють у Росії та Білорусі! Промишляє ця банда нападами на геїв, лізбіянок, бі, трансів, педофілів. У них є своя база таких людей і їхні "активісти" нападають, б'ють, а також розголошують всю їхню інформацію в соціальних мережах, а також у пошуковій видачі Яндекс.В інтернеті Ви можете знайти масу відеороликів з їхніми рейдами, побиттями, які вони називають "перевихованням", а також відгуки людей, які потрапили під їхній каток інформаційної та фізичної атаки.
Є інформація, що Хан Олег Віталійович - колишній співробітник ФСБ Росії, всі дії проводить зі схвалення цієї всесильної організації, і, як результат, їм ні в Росії, ні в Білорусії ніякої відповідальності.
Не знаю кто он, но наша ситуация такая:
Мы с мужем свингеры, общались с другими парами, обменивались фото и видео. Попали на их интернет активистов, которые вычислили все наши данные. Через день вся информация и скрины переписок были в городских чатах и группах. Мы пошли в полицию, написать заявление за разглашение данных и тд, где нас чуть ли не послали. Заявление никто не принял, а даже наоборот, посмеялись с ситуации. Но это ещё не всё...
Через неделю мужа на улице избили и записали с ним видео, где он признается в развращении несовершеннолетних. Избили так, что недели две-три сходили гематомы. Меня же они также поймали возле дома и заставили на видео извинятся и сосать фалоэмитатор.
На этих людей нет управы! От нас отвернулись все родные и близкие. Нам пришлось переехать в тьму тараканью!

RomikДата: Неділя, 31.03.2024, 19:59 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Анжеліка ()
На этих людей нет управы! От нас отвернулись все родные и близкие. Нам пришлось переехать в тьму тараканью!
Дуже жорстко, але в мене сусіда в прямому сенсі слова в Білорусі здали в міліцію. У нього було розбещення неповнолітніх.
Вони самі всі документи готують слідству і передають, якщо є за що зачепитися.

Щодо Хана Олега Віталійовича, також упевнений, що він має відношення до силових структур.

ДімончеліДата: Неділя, 31.03.2024, 20:00 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Romik ()
Дуже жорстко, але в мене сусіда в прямому сенсі слова в Білорусі здали в міліцію. У нього було розбещення неповнолітніх.Вони самі всі документи готують слідству і передають, якщо є за що зачепитися.

Щодо Хана Олега Віталійовича, також упевнений, що він має відношення до силових структур.
У Росії така сама ситуація, вони кого можуть, зі своєї бази, здають у поліцію, кого не можуть, просто б'ють або роблять відео з наругою.

На великих форумах інформацію про них чистять, а користувача, який пише про них погано, видаляють. Тут не може бути без ФСБ!

LukДата: Неділя, 31.03.2024, 20:00 | Повідомлення # 6
Рядовий
Знаю хлопця, якого додали в їхню базу і він не розгубився, а написав у техпідтримку, типу хоче бути їхнім активістом. Типу він проти теж педофілів і взагалі біс поплутав. Типу давайте я до Вас виступлю, буду теж допомагати виявляти тощо, а також готовий членський внесок заплатити на кілька років наперед. Коротше, з ним хтось із адміністраторів проєкту поспілкувався і закрили питання полюбовно. Зараз зрідка активістить у них по інтернету і виявляє, але уникнув ганьби і побиття.

Думаю, якби про це дізнався їхній Хан Олег Віталійович, такого б адміна разом із хлопцем повісили б на стовпі. Але обійшлося.

БорисБарбарисовичДата: Неділя, 31.03.2024, 20:01 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Luk ()
Знаю хлопця, якого додали в їхню базу і він не розгубився, а написав у техпідтримку, типу хоче бути їхнім активістом. Типу він проти теж педофілів і взагалі біс поплутав. Типу давайте я до Вас виступлю, буду теж допомагати виявляти тощо, а також готовий членський внесок заплатити на кілька років наперед. Коротше, з ним хтось із адміністраторів проєкту поспілкувався і закрили питання полюбовно. Зараз зрідка активістить у них по інтернету і виявляє, але уникнув ганьби і побиття.Думаю, якби про це дізнався їхній Хан Олег Віталійович, такого б адміна разом із хлопцем повісили б на стовпі. Але обійшлося.
Знаєш, не найгірша*ва розв'язка.
Є люди, яких б'ють до інвалідності, яким доводиться переїжджати через осуд соціуму, є ті, хто після піару в інтернеті не можуть навіть на роботу влаштуватися. Так, що ще нормально вирішив.

ОрЛуЕсГДата: Неділя, 31.03.2024, 20:02 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата SegGe ()
Що хто знає, про Хана Олега Віталійовича? Хто це?
Теж потрапив під прес Хана Олега Віталійовича і його проєкту "Ізврот, я бачу тебе". Спочатку в соцмережах, потім в інтернеті, а ще через пару тижнів мене жорстко побили. Почав шукати як із ними боротися. Пробили друзі мені цього Хана. Виявився колишнім співробітником 5го управління ФСБ, який після звільнення зі служби створив у Росії та Білорусі неонацистський російсько-патріотичний рух. Цей рух займається виявленням різних людей і тиском на них. Також його використовує влада під час цькування неугодних, типу від імені незадоволеної громадськості.
Щодо помсти йому, мені сказали забути... Щодо заяви, її навіть не прийняли, сказавши, що тоді мене закриють за тією інформацією, що на мене ці активісти нарили.

SegGeДата: Неділя, 31.03.2024, 20:02 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата ОрЛуЕсГ ()
Теж потрапив під прес Хана Олега Віталійовича і його проєкту "Ізврот, я бачу тебе". Спочатку в соцмережах, потім в інтернеті, а ще через пару тижнів мене жорстко побили. Почав шукати як із ними боротися. Пробили друзі мені цього Хана. Виявився колишнім співробітником 5го управління ФСБ, який після звільнення зі служби створив у Росії та Білорусі неонацистський російсько-патріотичний рух. Цей рух займається виявленням різних людей і тиском на них. Також його використовує влада під час цькування неугодних, типу від імені незадоволеної громадськості.Щодо помсти йому, мені сказали забути... Щодо заяви, її навіть не прийняли, сказавши, що тоді мене закриють за тією інформацією, що на мене ці активісти нарили.
Дякую за інформацію. Загалом зрозуміло хто він і чому Хану і його руху нічого ніхто не робить. У них дах зі спецслужб Росії та Білорусі, а також їх самих використовують під час тиску на різних осіб, як я розумію.

ЄвроДата: Неділя, 31.03.2024, 20:03 | Повідомлення # 10
Рядовий
Я сподіваюся, що цього Хана колись також відпрацюють і підставлять, або хоча б залишать інвалідом!
Я через цього виродка втратив і сім'ю, і роботу, і втратив репутацію, а якщо мене прописати за фіо в Яндексі, перші 2 результати видачі їхня база, де я педофіл!
Сподіваюся, ці сволота колись вмиються сльозами і їхнє життя буде також понівечене як моє!!!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: