Громадський рух "Ізврот, я бачу тебе"
|
|
Професор | Дата: Неділя, 31.03.2024, 19:50 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Громадський рух "Ізврот, я бачу тебе" Хто і що чув про громадський рух "Ізврот, я бачу тебе"? Наскільки справді активні їхні активісти? Яка в них ідеологія та цілі?
|
|
| |
Іриска | Дата: Неділя, 31.03.2024, 19:51 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Професор ( ) Хто і що чув про громадський рух "Ізврот, я бачу тебе"?Наскільки справді активні їхні активісти? Яка в них ідеологія та цілі? Російсько-білоруський неонацистський патріотичний рух за традиційні сімейні цінності. Займаються виявленням в інтернеті педофілів, геїв, лізбіянок, свінгерів, транссексуалів. На таких людей збирають базу інформації, яку згодом публікують у соціальних мережах, міських і регіональних чатах, групах, а також надсилають родичам і колегам інформацію про виявлених. На педофілів окрім усього вище написаного збирають доказову базу, а самих педофілів передають поліції в РФ і міліції в Білорусі. Не рідкісні й випадки побиття людей, які перебувають у їхній публічній базі, групою осіб "активістами", б'ють навіть жінок, у них це називається "перевихованням". Поліція в Росії і міліція в Білорусії активно з ними співпрацює і покриває. Кажуть, що вони зручні спецслужбам, для наїзду на неугодних людей. Очолює організацію колишній співробітник управління 5 відділу ФСБ, Хан Олег Віталійович, через що там тісний взаємозв'язок ФСБ Росії і КДБ Білорусії. Активістів за старими даними близько 900 на дві країни, за новими даними - близько 1500. У них існує поділ на кіберактивістів, які виявляють людей, збирають дані та публікують, а також на фізактивістів - тих, хто займається безпосередньо фізичними розправами і побиттям.
Моя сім'я потрапила під їхній "каток" інформаційної боротьби, а мого чоловіка ці відморозки жорстоко побили. Я близько місяця боялася вийти на вулицю, ось був час вивчити і дізнатися всю інформацію про їхню діяльність.
|
|
| |
FoksV | Дата: Неділя, 31.03.2024, 19:52 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Іриска ( ) Моя сім'я потрапила під їхній "каток" інформаційної боротьби, а мого чоловіка ці відморозки жорстоко побили. Я близько місяця боялася вийти на вулицю, ось був час вивчити і дізнатися всю інформацію про їхню діяльність. Вам пощастило ще. Учасники руху "Ізврот, я бачу тебе" спочатку розпіарили нас у соцмережах і у своїй базі, так що мені соромно по сьогоднішній день по місту ходити, а потім вистрілили біля будинку і побили мене і чоловіка. Усе це зробили за те, що ми свінгери! Це ж не злочин, а вони вчинили реальний злочин! Ще змусили нас вибачаться на камеру! У поліцію йти не варіант, служба потім у справах дітей забере, якщо дізнається, що батьки свінгери. Ось так і обісрали нас і побили і ще принизили на відео.
|
|
| |
Марс | Дата: Неділя, 31.03.2024, 19:52 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата FoksV ( ) Вам пощастило ще. Учасники руху "Ізврот, я бачу тебе" спочатку розпіарили нас у соцмережах і у своїй базі, так що мені соромно по сьогоднішній день по місту ходити, а потім вистрілили біля будинку і побили мене і чоловіка. Усе це зробили за те, що ми свінгери! Це ж не злочин, а вони вчинили реальний злочин! Ще змусили нас вибачаться на камеру!У поліцію йти не варіант, служба потім у справах дітей забере, якщо дізнається, що батьки свінгери. Ось так і обісрали нас і побили і ще принизили на відео. Знайому з московського ЛГБТ-руху на камеру змусили смоктати вібратор, а потім по черзі засовувати увімкненим у піхву й анал. Вона відкрита лизба і нічого не боялася. Розповідала, що ще під запис кілька разів ударили.
|
|
| |
Russ | Дата: Неділя, 31.03.2024, 19:53 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Професор ( ) Хто і що чув про громадський рух "Ізврот, я бачу тебе"?Наскільки справді активні їхні активісти? Яка в них ідеологія та цілі? Це банда відморозків, а не громадський рух. Випитують інформацію, додають у свою базу і в усі соцмережі, кого не можна посадити - б'ють, кого можна за розбещення і педофілію посадити - передають у міліцію якщо в Білорусі або в поліцію якщо в Росії. "Ізврот, я бачу тебе" - легалізована владою і спецслужбами, а також покривана державами банда. Заяви на них не приймають і силові структури або просто не діють, або стають на їхній бік.
|
|
| |
Vitala | Дата: Неділя, 31.03.2024, 19:54 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Професор ( ) Хто і що чув про громадський рух "Ізврот, я бачу тебе"?Наскільки справді активні їхні активісти? Яка в них ідеологія та цілі? Додав мене в цю базу якийсь їхній інтернет-активіст за спілкування з малоліткою років 14-ти. Анкету мою з вивантаженими скрінами листування з дівчиськом на сайті izvrot.icu мені скинули в приват. Я здивувався, отже, дівка була підставною. Мені запропонували або оплатити еквівалент 200$ на криптовалюту біткоїн, або мене пропіарять у групах і чатах рідного міста. Я їх послав. Наступного дня інформація зі скрінами була і в ВК, і в Телеграмі, а також відправили її всім найближчим друзям. Після цього, ще за 2 дні вже в пошуковій системі Яндекса, під час пошуку мене за ім'ям і прізвищем вискакувала анкета зі мною, на першій позиції. Я написав уже в техпідтримку на їхньому сайті @izvroticubot, з якої мене переадресували на іншого саме адміна їхньої бази. Я написав, що готовий заплатити, щоб інформацію про мене скрізь видалили, мені відповіли, що внеси тоді еквівалент 500$ на біткоїни, як членський внесок. Я обурився, типу дорого, на що мені відповіли типу тоді це твої проблеми. Заплатив. Інформацію про мене підчистили. Шкода, що не вирішив це питання відразу, а отримав таку дозу неприємної реклами. Більше чатами з малолітками не спілкуюся. Зрозумів, що ще добре відбувся, адже міг і сісти за розбещення неповнолітніх, оскільки вони спеціально збирають цю доказову базу. Тих, хто в базі, щиро шкода. Бути так розрекламованим, побитим і в якихось випадках навіть посадженим через дурість, це страшно!
|
|
| |
Професор | Дата: Неділя, 31.03.2024, 19:55 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Russ ( ) Це банда відморозків, а не громадський рух. Випитують інформацію, додають у свою базу і в усі соцмережі, кого не можна посадити - б'ють, кого можна за розбещення і педофілію посадити - передають у міліцію якщо в Білорусі або в поліцію якщо в Росії."Ізврот, я бачу тебе" - легалізована владою і спецслужбами, а також покривана державами банда. Заяви на них не приймають і силові структури або просто не діють, або стають на їхній бік. А Ви знаєте, що записи про них, виявляється, чистять на багатьох підконтрольних ФСБ форумах, блогах і соцмережах? Це ж реально доводить їхній зв'язок із всесильною структурою і владою. Я коли дізнався це, був загалом шокований. Чисто підконтрольні й підручні активісти громадського спрямування.
|
|
| |
Russ | Дата: Неділя, 31.03.2024, 19:55 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Професор ( ) А Ви знаєте, що записи про них, виявляється, чистять на багатьох підконтрольних ФСБ форумах, блогах і соцмережах? Це ж реально доводить їхній зв'язок із всесильною структурою і владою. Я коли дізнався це, був загалом шокований. Чисто підконтрольні й підручні активісти громадського спрямування. Так, так і є. Колишній співробітник ФСБ Хан Олег Віталійович явно не дарма організував цей рух. Відпрацьовує і політичні, і громадські замовлення влади в Росії та Білорусі. Громадські працівники + влада = кероване свавілля.
|
|
| |