Провидиця Люція Одеса відгуки
|
|
Аделіна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:36 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Провидиця Люція Одеса відгуки
Добрий день! Хто був у провидиці Люції, залиште свій відгук. Допомогла вона вам із вашими проблемами?
|
|
| |
Фріда | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:37 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Аделіна ( ) Добрий день! Хто був у провидиці Люції, залиште свій відгук. Допомогла вона вам із вашими проблемами? Люція чудова провидиця, справжній професіонал своєї справи. Протягом року консультувалася, і завжди отримувала швидку, розгорнуту відповідь на поставлене запитання. А головне - завжди правильну.
|
|
| |
Cristal | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:37 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Фріда ( ) Люція чудова провидиця, справжній професіонал своєї справи. Протягом року консультувалася, і завжди отримувала швидку, розгорнуту відповідь на поставлене запитання. А головне - завжди правильну. Сама спілкувалася до Люції дистанційно. Допомогла мені розібратися в моїх проблемах, відповіла на всі хвилюючі мене питання.1
|
|
| |
Крістя | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:37 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Cristal ( ) Сама спілкувалася до Люції дистанційно. Допомогла мені розібратися в моїх проблемах, відповіла на всі хвилюючі мене питання.1 За порадою знайомої звернулася до Люції і була щаслива, бо знайшла ту людину, яка реально допомогла. Вона вирішила мою проблему, хоч і працювала дистанційно. Чудовий майстер своєї справи, раджу всім!
|
|
| |
Люсьєна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:38 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Крістя ( ) За порадою знайомої звернулася до Люції і була щаслива, бо знайшла ту людину, яка реально допомогла. Вона вирішила мою проблему, хоч і працювала дистанційно. Чудовий майстер своєї справи, раджу всім! Після розлучення я була в жахливому стані. Тоді дуже важко було, навіть не думала, що виходу немає. Після консультації з Люцією, я зрозуміла причину своїх проблем і негараздів життя, відновила цілісність свого життєвого поля і з'явилися сили жити, творити, вірити. Я знову вийшла заміж і цього разу дуже вдало.
|
|
| |
Аглая | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:38 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Люсьєна ( ) Після розлучення я була в жахливому стані. Тоді дуже важко було, навіть не думала, що виходу немає. Після консультації з Люцією, я зрозуміла причину своїх проблем і негараздів життя, відновила цілісність свого життєвого поля і з'явилися сили жити, творити, вірити. Я знову вийшла заміж і цього разу дуже вдало. Після рекомендацій Люції моє життя повністю змінилося на краще, якість життя покращилася просто на кілька щаблів вище!!! Я не очікувала таких результатів чесно кажучи. Раджу!
|
|
| |
Розмари | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:39 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Аглая ( ) Після рекомендацій Люції моє життя повністю змінилося на краще, якість життя покращилася просто на кілька щаблів вище!!! Я не очікувала таких результатів чесно кажучи. Раджу! Люція допомогла вирішити питання з нерухомістю. Продав будинок за 3 місяці, хоча раніше будинок пробувала продати різними способами протягом року, але безрезультатно.
|
|
| |
Варя | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:39 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Розмари ( ) Люція допомогла вирішити питання з нерухомістю. Продав будинок за 3 місяці, хоча раніше будинок пробувала продати різними способами протягом року, але безрезультатно. У будь-якій особистій проблемній ситуації можу порадити звернутися до Люції. Я особисто знаю багатьох людей, які вдаються до її допомоги. Зв'язуйтеся з Люцією і вона підкаже правильний вихід.
|
|
| |
Жаклін | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:40 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Варя ( ) У будь-якій особистій проблемній ситуації можу порадити звернутися до Люції. Я особисто знаю багатьох людей, які вдаються до її допомоги. Зв'язуйтеся з Люцією і вона підкаже правильний вихід. У нас були суперечності в сім'ї з приводу виховання доньки. І ми ніяк не могли знайти компроміс. Тоді вирішили звернутися до Люції і вона нам дуже сильно допомогла.
|
|
| |
Ванда | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:41 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Де приймає Люція і як до неї потрапити?
|
|
| |
Крістя | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:44 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Ванда ( ) Де приймає Люція і як до неї потрапити? Люція приймає зараз дистанційно, раніше приймала в офісі на Рішельєвській. Зв'язатися можете через вайбер, телеграм, ватсап за номером: 0950937820.
|
|
| |
Лівія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У нашому житті часто виникають проблеми, вирішення яких багатьох заводить у глухий кут. Це зовсім не свідчить про вашу слабкість, це свідчить про те, що вам необхідна людина, яка вас спрямує в потрібному напрямку і це Люція.
|
|
| |