Люція Одеса відгуки
|
|
Грета | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:19 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Люція Одеса відгуки
У мене з'явилися проблеми в бізнесі, підкажіть хорошу ворожку, екстрасенса або ясновидицю, яка зможе мені в цьому допомогти.
|
|
| |
Флора | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:37 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Грета ( ) У мене з'явилися проблеми в бізнесі, підкажіть хорошу ворожку, екстрасенса або ясновидицю, яка зможе мені в цьому допомогти. Мені дуже допомогла Люція. Я звернулася до неї по допомогу, коли мені було дуже важко. Мій чоловік дуже мало заробляв, у мене взагалі з роботою не складалося. Але вже через місяць, після зустрічі з нею, мені запропонували роботу на добре оплачуваній посаді, можу спокійно рекомендувати цього фахівця.
|
|
| |
Берта | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:38 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Флора ( ) Мені дуже допомогла Люція. Я звернулася до неї по допомогу, коли мені було дуже важко. Мій чоловік дуже мало заробляв, у мене взагалі з роботою не складалося. Але вже через місяць, після зустрічі з нею, мені запропонували роботу на добре оплачуваній посаді, можу спокійно рекомендувати цього фахівця. У мене були дуже серйозні проблеми в житті, дуже довго не могла знайти роботу, були дуже серйозні проблеми зі здоров'ям. Мені здавалося, що життя на цьому й закінчилося. У цей момент я зустріла Люцію. Завдяки цій жінці я вирішила всі свої проблеми
|
|
| |
Ксюха | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:39 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Берта ( ) У мене були дуже серйозні проблеми в житті, дуже довго не могла знайти роботу, були дуже серйозні проблеми зі здоров'ям. Мені здавалося, що життя на цьому й закінчилося. У цей момент я зустріла Люцію. Завдяки цій жінці я вирішила всі свої проблеми У кожного в житті трапляються такі ситуації, які Вас заводять просто в глухий кут! Ви занурюєтеся в депресивний стан! У Вас просто немає сил нічого не робити, планувати та й просто жити і радіти життю! Для таких екстрених випадків хочу Вам порадити Люцію, яка допоможе вирішити проблеми абсолютно будь-якого характеру.
|
|
| |
Шура | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:39 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Ксюха ( ) У кожного в житті трапляються такі ситуації, які Вас заводять просто в глухий кут! Ви занурюєтеся в депресивний стан! У Вас просто немає сил нічого не робити, планувати та й просто жити і радіти життю! Для таких екстрених випадків хочу Вам порадити Люцію, яка допоможе вирішити проблеми абсолютно будь-якого характеру. Люція працює, як то кажуть, на совість, це не тільки моя думка, а й інших людей!
|
|
| |
Глафіра | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:40 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Шура ( ) Люція працює, як то кажуть, на совість, це не тільки моя думка, а й інших людей! У мене ніяк не виходило знайти роботу, хоча було кілька проєктів, але все невдало. Для мене це було дуже важливо. Люція вміє робити замовляння на удачу в справах, знімає негатив і всі її дії мають осмислений характер.
|
|
| |
Павлина | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:40 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Глафіра ( ) У мене ніяк не виходило знайти роботу, хоча було кілька проєктів, але все невдало. Для мене це було дуже важливо. Люція вміє робити замовляння на удачу в справах, знімає негатив і всі її дії мають осмислений характер. У мене бізнес і справи зайшли в глухий кут, почалися великі втрати, і я вирішила спробувати звернутися до Люції і не пошкодувала, майже за місяць мій бізнес налагодився, і донині таких проблем більше немає. Рекомендую!
|
|
| |
Ільнара | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:41 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Павлина ( ) У мене бізнес і справи зайшли в глухий кут, почалися великі втрати, і я вирішила спробувати звернутися до Люції і не пошкодувала, майже за місяць мій бізнес налагодився, і донині таких проблем більше немає. Рекомендую! За порадою подруги звернулася до Люції, вона справді та, яка допомогла мені у вирішенні моїх проблем. Дуже їй вдячна і вам раджу!
|
|
| |
Марі | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:42 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Ільнара ( ) За порадою подруги звернулася до Люції, вона справді та, яка допомогла мені у вирішенні моїх проблем. Дуже їй вдячна і вам раджу! Хочу поділитися своєю думкою про Люцію. Вона допомогла нам у дуже непростій проблемі. Наша ситуація стосувалася бізнесу і партнерів. Ми не очікували, що Люція так грамотно все розставить по місцях і допоможе!
|
|
| |
Ельга | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:42 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Чи можу я проконсультуватися з Люцією дистанційно і як це зробити?
|
|
| |
Павлина | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:42 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Ельга ( ) Чи можу я проконсультуватися з Люцією дистанційно і як це зробити? Проконсультуватися можете через вайбер, телеграм, ватсап 0950937820. Люція приймає зараз тільки дистанційно.
|
|
| |
Мавра | Дата: Неділя, 31.03.2024, 18:03 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Поради Люції дуже цінні, а в момент, коли у мене просто вже був розпач, вона повернула мені бажання жити і віру в себе і в майбутнє. Дуже рекомендую!
|
|
| |