Ворожка Люція Одеса відгуки
|
|
Джина | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:10 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Люція Одеса відгуки
Порекомендуйте хорошу ворожку для вирішення сімейних проблем.
|
|
| |
Мія20 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:11 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Джина ( ) Порекомендуйте хорошу ворожку для вирішення сімейних проблем. У кого важка життєва ситуація рекомендую звернутися до Люції, вона вам допоможе!
|
|
| |
Божена | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:12 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Мія20 ( ) У кого важка життєва ситуація рекомендую звернутися до Люції, вона вам допоможе! Люція допомагає знайти вихід із найважчих життєвих ситуацій. Раджу всім людям, хто чекає реальної допомоги!
|
|
| |
Парасковія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:12 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Божена ( ) Люція допомагає знайти вихід із найважчих життєвих ситуацій. Раджу всім людям, хто чекає реальної допомоги! Рекомендації Люції мені дуже допомогли вирішити мою мою проблему, тож сміливо можу рекомендувати хорошого фахівця!
|
|
| |
Земфіра | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:13 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Парасковія ( ) Рекомендації Люції мені дуже допомогли вирішити мою мою проблему, тож сміливо можу рекомендувати хорошого фахівця! Не варто впадати у відчай, якщо у вас період проблемний в особистих стосунках. У такому разі вам точно допоможе Люція!
|
|
| |
Алевтина | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:15 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Земфіра ( ) Не варто впадати у відчай, якщо у вас період проблемний в особистих стосунках. У такому разі вам точно допоможе Люція! Дівчата минулого тижня була у Люції, кому потрібна її допомога раджу. Мені дуже сподобалося, на всі відповіді відповіла, допомогла мені в давній безвихідній ситуації. багато чого я для себе, після нашої бесіди, прояснила і прийняла рішення. Раджу її тому, хто остаточно заплутався у своїх проблемах.
|
|
| |
Ніккі | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:15 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Алевтина ( ) Дівчата минулого тижня була у Люції, кому потрібна її допомога раджу. Мені дуже сподобалося, на всі відповіді відповіла, допомогла мені в давній безвихідній ситуації. багато чого я для себе, після нашої бесіди, прояснила і прийняла рішення. Раджу її тому, хто остаточно заплутався у своїх проблемах. Я зверталася до Люції з проблемою і вона мені допомогла, налагодилися стосунки з чоловіком, допомогла знайти іншу роботу. Дуже раджу!
|
|
| |
Сільвія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:16 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дівчата. підкажіть як я до неї можу потрапити?
|
|
| |
Божена | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:17 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Сільвія ( ) Дівчата. підкажіть як я до неї можу потрапити? Наразі ви можете потрапити тільки дистанційно. Ставте питання, які вас цікавлять, у чаті телеграма, вайбера, ватсапа 0950937820 і вона вам допоможе.
|
|
| |
Стефанія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:18 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як відбувається оплата і скільки коштує?
|
|
| |
Алевтина | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:18 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Стефанія ( ) Як відбувається оплата і скільки коштує? Оплата відбувається після консультації на картку, вартість залежить від вашої проблеми, приблизно близько 1000 грн.
|
|
| |
Марта3 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 17:18 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я звертаюся до послуг Люції щоб вона мені допомогла вибрати правильний шлях вирішення дуже важливих для мене ситуацій, і вона мені дуже допомогла!
|
|
| |