Хіромант Люція Одеса відгуки
|
|
Ядвіга | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:29 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Люція Одеса відгуки
Порадили звернутися до хіроманта Люції. Які відгуки можете залишити?
|
|
| |
Пімочка | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:30 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Ядвіга ( ) Порадили звернутися до хіроманта Люції. Які відгуки можете залишити? Я звертаюся до Люції не вперше і завжди на мої запитання дають правдиву і розгорнуту відповідь. Рекомендую якщо потрібна консультація грамотного фахівця!
|
|
| |
Роза | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:30 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Пімочка ( ) Я звертаюся до Люції не вперше і завжди на мої запитання дають правдиву і розгорнуту відповідь. Рекомендую якщо потрібна консультація грамотного фахівця! Люція по поличках розповіли про все, що мене цікавило в моєму житті! Це дивовижно! Дала чудові поради та рекомендації! Рекомендую!
|
|
| |
Ксенія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:31 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Роза ( ) Люція по поличках розповіли про все, що мене цікавило в моєму житті! Це дивовижно! Дала чудові поради та рекомендації! Рекомендую! Цікавили моменти по здоров'ю, все точно визначила, і дала потрібну інформацію на вирішення проблем!!!
|
|
| |
Джесіка | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:31 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Ксенія ( ) Цікавили моменти по здоров'ю, все точно визначила, і дала потрібну інформацію на вирішення проблем!!! Звертаюся до Люції як до хіроманта. Завдяки їй змогла вирішити проблеми, які мене мучили. Раджу, якщо ви заплуталися у своїх проблемах.
|
|
| |
Мальвіна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:32 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Джесіка ( ) Звертаюся до Люції як до хіроманта. Завдяки їй змогла вирішити проблеми, які мене мучили. Раджу, якщо ви заплуталися у своїх проблемах. Мій син випускники, ми не могли визначитися з подальшим вступом і з вибором напряму, поки не звернулися до Люції, вона по лініях конкретно дала зрозуміти, який напрямок йому вибрати. Дуже вдячна їй!
|
|
| |
Ареана | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:33 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Мальвіна ( ) Мій син випускники, ми не могли визначитися з подальшим вступом і з вибором напряму, поки не звернулися до Люції, вона по лініях конкретно дала зрозуміти, який напрямок йому вибрати. Дуже вдячна їй! Люція дала мені багато потрібних порад і допомогла розібратися в собі і в моїй важкій ситуації.
|
|
| |
Туся | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:34 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Ареана ( ) Люція дала мені багато потрібних порад і допомогла розібратися в собі і в моїй важкій ситуації. Люція наставила мене і мої думки на правильний шлях, хибні думки і сумніви мене покинули нарешті. І я тепер знаю куди мені потрібно рухатися!
|
|
| |
Маріана | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:35 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Туся ( ) Люція наставила мене і мої думки на правильний шлях, хибні думки і сумніви мене покинули нарешті. І я тепер знаю куди мені потрібно рухатися! Розповіла про мої таланти та вподобання! Усім раджу звертатися саме до Люції.
|
|
| |
Таша | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:36 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Маріана ( ) Розповіла про мої таланти та вподобання! Усім раджу звертатися саме до Люції. Підкажіть, як можна потрапити до Люції?
|
|
| |
Роза | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:36 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Таша ( ) Підкажіть, як можна потрапити до Люції? Люція приймає зараз тільки дистанційно, зв'язатися можете за телефоном 095 093 78 20, а також через месенджери вайбер, телеграм, whatsapp.
|
|
| |
Кеті | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:37 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я просто трохи в шоці від того, що завдяки Люції я знайшла ключ до вирішення дуже давно хвилюючої і дуже важливої для мене ситуації! Рекомендую!
|
|
| |