Хіромант Одеса
|
|
Неллі | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:15 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса
Добрий день! Мені потрібен хороший хіромант, щоб подивився руку і сказав, як потрібно правильно вчинити?
|
|
| |
Даша | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:16 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Неллі ( ) Добрий день! Мені потрібен хороший хіромант, щоб подивився руку і сказав, як потрібно правильно вчинити? Рекомендую звернутися до Люції. Дійсно фахівець своєї справи! Думала буду довго чекати, але прогноз був готовий наступного дня!!! + відповіді на всі питання, що цікавлять, вже після прогнозу! Прогноз дуже докладний, зрозумілою мовою. Людина дуже тактовна і приємна. Можу сказати точно, що фахівець такого рівня коштує набагато дорожче!
|
|
| |
Ніка | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:17 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Даша ( ) Рекомендую звернутися до Люції. Дійсно фахівець своєї справи! Думала буду довго чекати, але прогноз був готовий наступного дня!!! + відповіді на всі питання, що цікавлять, вже після прогнозу! Прогноз дуже докладний, зрозумілою мовою. Людина дуже тактовна і приємна. Можу сказати точно, що фахівець такого рівня коштує набагато дорожче! Хочеться зазначити, що Люція допомогла мені зробити правильний вибір. Якщо хтось шукає відповідь, що чекає на нього і як вчинити, раджу звернутися до неї.
|
|
| |
Крістя | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:17 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Ніка ( ) Хочеться зазначити, що Люція допомогла мені зробити правильний вибір. Якщо хтось шукає відповідь, що чекає на нього і як вчинити, раджу звернутися до неї. Люція допомогла мені розібратися з найнагальнішою на даний момент проблемою, проблемою, яка терзає ось уже тривалий час. Кожен із нас думає, що знає про себе досить багато, якщо не все. На ділі ж є речі, в яких ми часто не можемо собі зізнатися, а іноді просто не здатні побачити. Поради Люції допомогли поглянути на свою ситуацію з боку, направили на правильний шлях.
|
|
| |
Саня | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:18 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Крістя ( ) Люція допомогла мені розібратися з найнагальнішою на даний момент проблемою, проблемою, яка терзає ось уже тривалий час. Кожен із нас думає, що знає про себе досить багато, якщо не все. На ділі ж є речі, в яких ми часто не можемо собі зізнатися, а іноді просто не здатні побачити. Поради Люції допомогли поглянути на свою ситуацію з боку, направили на правильний шлях. Люція дуже допомогла! Я всім рекомендую звернутися до неї, вона точно допоможе розібратися в проблемі і застерегти вас від можливих неприємностей і зробити правильний вибір!!!
|
|
| |
Альфія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Саня ( ) Люція дуже допомогла! Я всім рекомендую звернутися до неї, вона точно допоможе розібратися в проблемі і застерегти вас від можливих неприємностей і зробити правильний вибір!!! Люція дуже допомогла, направила, дала цінні поради. Буду звертатися ще й рекомендувати іншим.
|
|
| |
Пабло | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:20 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Альфія ( ) Люція дуже допомогла, направила, дала цінні поради. Буду звертатися ще й рекомендувати іншим. Хочу поділитися своїм досвідом, як хіромантія відкриває очі на життя по-новому! Завдяки корекції ліній на руці в житті почало все круто змінюватись, а конкретніше я знайшла цікаву роботу зі зручним графіком, що не заважає мені ростити двох дітей, а тільки дає вдосконалюватись як особистість. Усім рекомендую відвідати Люцію!
|
|
| |
Лаврентій | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:21 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть як можна записатися або потрапити на прийом?
|
|
| |
Ніка | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:21 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Лаврентій ( ) Підкажіть як можна записатися або потрапити на прийом? Консультацію Люція наразі проводить тільки дистанційно. Записатися можете за номером телефону 095-093-78-20.
|
|
| |
Ізіда | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:22 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Ніка ( ) Консультацію Люція наразі проводить тільки дистанційно. Записатися можете за номером телефону 095-093-78-20. Яка вартість консультації?
|
|
| |
Саня | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:24 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Ізіда ( ) Яка вартість консультації? Від 1000 грн, зважаючи на те, що ви хочете зробити.
|
|
| |
Корнелія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:25 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дізналася від Люції на які аспекти у своєму житті звернути увагу, також вона повідала мені про мої життєві ситуації, які відбувалися впродовж мого життя, загалом я в захваті від того, що через Люцію мені відкрилася така цікава і точна наука, як хіромантія! Усім раджу!
|
|
| |