Хіромант Одеса Черемушки
|
|
Асма | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:02 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса Черемушки
Потрібна грамотна консультація хіроманта. Хочу проконсультуватися з приводу відкриття бізнесу. можете мені підказати такого фахівця в Одесі на Черемушках або який приймає віддалено.
|
|
| |
Алекса | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочу порадити хіроманта Люцію! До свого випадку не вірила в хіромантію, поки мені не допомогли у вирішенні моєї проблеми!
|
|
| |
Еллада | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:03 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Алекса ( ) Хочу порадити хіроманта Люцію! До свого випадку не вірила в хіромантію, поки мені не допомогли у вирішенні моєї проблеми! Мені завжди здавалося, що всі лінії на руках і у всіх людей однакові і що все це обман про передбачення за лініями на руках. Але тепер я переконана, що це не тільки правда, а й ціла наука. Я ніколи до цього не звертався до хіроманта, але звернувся до Люції і залишився дуже задоволений. Рекомендую всім проконсультуватися з хіроманткою!
|
|
| |
Петрина | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:04 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Еллада ( ) Мені завжди здавалося, що всі лінії на руках і у всіх людей однакові і що все це обман про передбачення за лініями на руках. Але тепер я переконана, що це не тільки правда, а й ціла наука. Я ніколи до цього не звертався до хіроманта, але звернувся до Люції і залишився дуже задоволений. Рекомендую всім проконсультуватися з хіроманткою! Раніше скептично ставилася до всього такого, але після важкої ситуації, що склалася в житті, звернулася до Люції. Хочете вірте, хочете ні - але життя повернулося до мене світлим боком і реальні проблеми розсмоктувалися наче самі!
|
|
| |
Юнія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:05 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Петрина ( ) Раніше скептично ставилася до всього такого, але після важкої ситуації, що склалася в житті, звернулася до Люції. Хочете вірте, хочете ні - але життя повернулося до мене світлим боком і реальні проблеми розсмоктувалися наче самі! Хочу порадити Люцію. Мені вона зробила розгорнутий точний аналіз ручок. Є над чим замислитися і спробувати рухатися в потрібному напрямку.
|
|
| |
лея | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:05 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Юнія ( ) Хочу порадити Люцію. Мені вона зробила розгорнутий точний аналіз ручок. Є над чим замислитися і спробувати рухатися в потрібному напрямку. До Люції потрапила, коли вже втратила надію на позитивний результат у своїй проблемній ситуації. Вона за допомогою лінії рук допомогла розібратися в моїх думках, підказала правильне рішення. А також підказала, як потрібно поводитися в майбутньому, щоб уникнути проблем.
|
|
| |
Харитина | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:06 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата лея ( ) До Люції потрапила, коли вже втратила надію на позитивний результат у своїй проблемній ситуації. Вона за допомогою лінії рук допомогла розібратися в моїх думках, підказала правильне рішення. А також підказала, як потрібно поводитися в майбутньому, щоб уникнути проблем. Мені це дуже допомогла Люція розібратися у своєму внутрішньому світі та визначити низку проблем, на які треба звернути увагу насамперед. Люція професійний хіромант, спираючись на знання, досвід, вона не тільки вказала проблему, а й дала докладні рекомендації щодо її усунення!
|
|
| |
Тимофій | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:06 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Харитина ( ) Мені це дуже допомогла Люція розібратися у своєму внутрішньому світі та визначити низку проблем, на які треба звернути увагу насамперед. Люція професійний хіромант, спираючись на знання, досвід, вона не тільки вказала проблему, а й дала докладні рекомендації щодо її усунення! Люція допомогла мені розвіяти сумніви в питанні призначення, вибору потрібного напрямку, додала впевненості. Дала поради для поліпшення деяких сфер життя, зробила корекцію ліній. Усім рекомендую, не залишитеся байдужими!
|
|
| |
Ікарія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:07 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Тимофій ( ) Люція допомогла мені розвіяти сумніви в питанні призначення, вибору потрібного напрямку, додала впевненості. Дала поради для поліпшення деяких сфер життя, зробила корекцію ліній. Усім рекомендую, не залишитеся байдужими! Досить чітко і повно робить опис здібностей людини і шляхів спрямування для руху по життю. Для людей, які замислюються про своє подальше життя, дається однозначно потрібна інформація. Рекомендую звернутися до Люції за порадою!
|
|
| |
Лолія | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:09 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна потрапити до Люції на консультацію?
|
|
| |
Еллада | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:09 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Лолія ( ) Як можна потрапити до Люції на консультацію? Пишіть їй у вайбер, ватсап, телеграм на номер 095-093-78-20 і записуйтеся на консультацію. Приймає зараз тільки віддалено по середах і п'ятницях.
|
|
| |
Алікаа | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:10 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Вдячна Люції, що вона своїми знаннями допомогла мені вибрати правильну дорогу в житті!
|
|
| |