Хіромант Одеса відгуки
|
|
Іона | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:51 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса відгуки
Чула, що хіроманти допомагають вибрати правильний шлях у житті за лініями рук. Може хтось зустрічався з таким фахівцем, порадьте мені його.
|
|
| |
Сніжана | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:52 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Іона ( ) Чула, що хіроманти допомагають вибрати правильний шлях у житті за лініями рук. Може хтось зустрічався з таким фахівцем, порадьте мені його. Раджу звернутися до Люції, добре консультує по лініях рук і дає цінні поради!
|
|
| |
Lilnas | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:52 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Сніжана ( ) Раджу звернутися до Люції, добре консультує по лініях рук і дає цінні поради! На власному прикладі переконалася, що хіромант Люція, справжній професіонал у своїй царині, реально мені допоміг поглянути на багато речей з іншого боку й поміняти свою світобудову.
|
|
| |
Флоріана | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:53 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Lilnas ( ) На власному прикладі переконалася, що хіромант Люція, справжній професіонал у своїй царині, реально мені допоміг поглянути на багато речей з іншого боку й поміняти свою світобудову. Люція допомагаєте людям ставати щасливішими, знаходити шлях до себе, рухатися в потрібному напрямку, відкриває на багато що очі. Дуже рекомендую відвідати!
|
|
| |
Леонід | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:56 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Флоріана ( ) Люція допомагаєте людям ставати щасливішими, знаходити шлях до себе, рухатися в потрібному напрямку, відкриває на багато що очі. Дуже рекомендую відвідати! Раніше я не особливо вірив у різну магію та екстрасенсів, але нещодавно все ж вирішив спробувати звернутися до Люції з моєю проблемою. Люція змогла побачити багато моментів з мого життя, який знав тільки я і мої близькі. До того ж вона допомогла знайти відповіді на питання, які давно вже цікавили мене... Тож у цій людині дійсно є щось особливе, рекомендую до неї сходити!
|
|
| |
Ася1976 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:57 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Леонід ( ) Раніше я не особливо вірив у різну магію та екстрасенсів, але нещодавно все ж вирішив спробувати звернутися до Люції з моєю проблемою. Люція змогла побачити багато моментів з мого життя, який знав тільки я і мої близькі. До того ж вона допомогла знайти відповіді на питання, які давно вже цікавили мене... Тож у цій людині дійсно є щось особливе, рекомендую до неї сходити! Був у мене важкий період у житті, все йшло чорною смугою. Подруга мені порадила звернутися до хіроманта Люції. Вона подивилася на мою долоню і запевнила, що скоро все налагодиться і будуть великі зміни в моєму житті і падати духом мені не варто. Так і сталося незабаром я вийшла заміж, народила дитину. Все те, що говорила Люція поступово збувається. Вона вдихнула в мене життя і дала надію вірити в краще!
|
|
| |
ауда | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:57 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Ася1976 ( ) Був у мене важкий період у житті, все йшло чорною смугою. Подруга мені порадила звернутися до хіроманта Люції. Вона подивилася на мою долоню і запевнила, що скоро все налагодиться і будуть великі зміни в моєму житті і падати духом мені не варто. Так і сталося незабаром я вийшла заміж, народила дитину. Все те, що говорила Люція поступово збувається. Вона вдихнула в мене життя і дала надію вірити в краще! Спілкування з Люцією допомогло мені прийняти правильне рішення в непростій життєвій ситуації. Усе, що про мене вона розповіла, було дуже точно, а його порадами я користуюся донині.
|
|
| |
Рабі | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:58 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як можна проконсультуватися з Люцією?
|
|
| |
Lilnas | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:58 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Рабі ( ) Як можна проконсультуватися з Люцією? Люція приймає зараз тільки онлайн. Зв'язатися можете з нею за номером телефону 095-093-78-20.
|
|
| |
Ханна | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:59 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть вартість прийому?
|
|
| |
Флоріана | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:00 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Ханна ( ) Підкажіть вартість прийому? Консультація коштує приблизно 1000 грн, залежно від вашої проблеми.
|
|
| |
Фенька | Дата: Неділя, 31.03.2024, 16:01 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Завдяки Люції, я змогла все розставити по поличках і навести лад у своєму житті.
|
|
| |