Хіромант Одеса селище Котовського
|
|
Olenka2 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:03 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса селище Котовського
Мені якось співробітниця сказала, що я буду двічі одружена, що в мене на долоні дві смужки якихось... Але ж у мене просто золотий чоловік, такі рідко бувають. Вона мене шокувала цими словами, і вони мені не дають спокою. Мені терміново потрібен хороший хіромант, який добре читає долоні. Порадьте, будь ласка.
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:05 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Olenka2 ( ) Мені якось співробітниця сказала, що я буду двічі одружена, що в мене на долоні дві смужки якихось... Але ж у мене просто золотий чоловік, такі рідко бувають. Вона мене шокувала цими словами, і вони мені не дають спокою. Мені терміново потрібен хороший хіромант, який добре читає долоні. Порадьте, будь ласка. Зверніться до Люції, дуже добре трактує лінії на руках.
|
|
| |
holynnaMary | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:06 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата anastaishhha ( ) Зверніться до Люції, дуже добре трактує лінії на руках. Звернулася до Люції по допомогу і була вражена реальними змінами в моєму житті, до того ж позитивними, про які вона сказала, буквально за тиждень мені запропонували на роботі місце начальника відділу, за кілька днів до нас в офіс влаштувався новий хлопець на посаду юриста і в нас зав'язалися серйозні стосунки, тепер готуємося до весілля! І все це завдяки хіромантові.
|
|
| |
Valencia007 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:06 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата holynnaMary ( ) Звернулася до Люції по допомогу і була вражена реальними змінами в моєму житті, до того ж позитивними, про які вона сказала, буквально за тиждень мені запропонували на роботі місце начальника відділу, за кілька днів до нас в офіс влаштувався новий хлопець на посаду юриста і в нас зав'язалися серйозні стосунки, тепер готуємося до весілля! І все це завдяки хіромантові. Люцію мені порадили. Здивувало те, що вона змогла розповісти такі факти, про які ніхто, крім мене знати не міг, здогадатися було неможливо. Люція дала поради щодо питання, яке мене цікавило. На мій погляд, вона справді сильний і здібний хіромант.
|
|
| |
Віталій | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:07 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Valencia007 ( ) Люцію мені порадили. Здивувало те, що вона змогла розповісти такі факти, про які ніхто, крім мене знати не міг, здогадатися було неможливо. Люція дала поради щодо питання, яке мене цікавило. На мій погляд, вона справді сильний і здібний хіромант. Це не перше моє звернення до хіроманта, і можу сказати що робота на вищому рівні. Рекомендую всім, хто потребує таких послуг.
|
|
| |
Agent007 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:08 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Віталій ( ) Це не перше моє звернення до хіроманта, і можу сказати що робота на вищому рівні. Рекомендую всім, хто потребує таких послуг. Я настільки заплуталася сама в собі, що не в силах була розібратися. Після консультації у Люції. Я тепер зрозуміла що мені далі робити і як чинити у своєму житті. У мене з'явилося стільки сил і думок, я давно так себе не почувала. все стало на свої місця.
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:08 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Agent007 ( ) Я настільки заплуталася сама в собі, що не в силах була розібратися. Після консультації у Люції. Я тепер зрозуміла що мені далі робити і як чинити у своєму житті. У мене з'явилося стільки сил і думок, я давно так себе не почувала. все стало на свої місця. Мені Люція дуже допомогла розібратися у своєму внутрішньому світі та визначити шляхи розв'язання моїх проблем, на які треба звернути увагу насамперед!
|
|
| |
PolIneya | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:09 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть як проходить консультація?
|
|
| |
holynnaMary | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:10 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата PolIneya ( ) Підкажіть як проходить консультація? Люція зараз приймає тільки дистанційно. Ви висилаєте їй фото обох рук із вашими запитаннями, через деякий час вона зв'язується з вами і відповідає на ваші запитання.
|
|
| |
Айка | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:11 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата holynnaMary ( ) Люція зараз приймає тільки дистанційно. Ви висилаєте їй фото обох рук із вашими запитаннями, через деякий час вона зв'язується з вами і відповідає на ваші запитання. Підкажіть як із нею зв'язатися?
|
|
| |
Valencia007 | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:11 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Айка ( ) Підкажіть як із нею зв'язатися? Пишіть їй на номер телефону 095-093-78-20 (вайбер, телеграм, ватсап)
|
|
| |
RenataZz | Дата: Неділя, 31.03.2024, 15:12 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Добре, що є такі люди, як Люція. вдячна їй за допомогу у вирішенні важливих життєвих питань. Допомогла розібратися в ситуації і знайти вихід.
|
|
| |