menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Одеса Київський район
ШураДата: Неділя, 31.03.2024, 14:35 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Одеса Київський район

Чула, що хіроманти допомагають змінити несприятливі події в житті.  Якщо хто з цим стикався, підкажіть до кого мені краще звернутися.

bulochka24Дата: Неділя, 31.03.2024, 14:35 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Шура ()
Чула, що хіроманти допомагають змінити несприятливі події в житті.  Якщо хто з цим стикався, підкажіть до кого мені краще звернутися.

Зверніться до Люції, вона займається корекцією несприятливих життєвих ситуацій.  Мені вона допомогла!

ЛюсьєнаДата: Неділя, 31.03.2024, 14:38 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата bulochka24 ()
Зверніться до Люції, вона займається корекцією несприятливих життєвих ситуацій.  Мені вона допомогла!
 Вдячна Люції, все чітко розповів. На питання, що цікавлять, відповів. Сміливо можна йти на консультацію. Вона професіонал!

МордашкаДата: Неділя, 31.03.2024, 14:39 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Люсьєна ()
Вдячна Люції, все чітко розповів. На питання, що цікавлять, відповів. Сміливо можна йти на консультацію. Вона професіонал!
 Я дуже вдячна Люції за допомогу у вирішенні особистих проблем!!!  Вона дуже чітко прочитала на моїй долоні всі етапи мого життя, вклала в мене впевненість!!! Дала шанс повірити в себе і вибрати найбільш правильний шлях.

АміраДата: Неділя, 31.03.2024, 14:39 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Мордашка ()
Я дуже вдячна Люції за допомогу у вирішенні особистих проблем!!!  Вона дуже чітко прочитала на моїй долоні всі етапи мого життя, вклала в мене впевненість!!! Дала шанс повірити в себе і вибрати найбільш правильний шлях.
У наш непростий час, часом виникає достатня кількість складних питань! Що робити, як бути, як вчинити, який шлях обрати. У цьому мені допомогла розібратися Люція!

kariiine1Дата: Неділя, 31.03.2024, 14:40 | Повідомлення # 6
Сержант
Цитата Аміра ()
У наш непростий час, часом виникає достатня кількість складних питань! Що робити, як бути, як вчинити, який шлях обрати. У цьому мені допомогла розібратися Люція!
 Люція розкрила на дещо очі, розповіла, в якому напрямі краще рухатися, що я на даний момент життя і намагаюся зробити.

МайклДата: Неділя, 31.03.2024, 14:40 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата kariiine1 ()
Люція розкрила на дещо очі, розповіла, в якому напрямі краще рухатися, що я на даний момент життя і намагаюся зробити.
 Видно, що Люція - професіонал. Розбирає проблему і пропонує шляхи її вирішення. Запропонувала достатньо корисної інформації для вивчення. Видно, що робить усе від душі та щиро намагається допомогти.

АлевтинаДата: Неділя, 31.03.2024, 14:43 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Майкл ()
Видно, що Люція - професіонал. Розбирає проблему і пропонує шляхи її вирішення. Запропонувала достатньо корисної інформації для вивчення. Видно, що робить усе від душі та щиро намагається допомогти.
Зверталася до Люції по допомогу. Усе зрозуміло пояснила, розповіла, на всі запитання відповіла. Багато чого дізналася нового, до багато чого прислухалася і зробила висновки! І готова змінюватися, готова все зробити у своєму випадку, щоб усе було по-іншому. Поспілкувавшись із нею, у мене з'явилася величезна Надія і впевненість у собі!

yastrubbbdariaДата: Неділя, 31.03.2024, 14:44 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Алевтина ()
Зверталася до Люції по допомогу. Усе зрозуміло пояснила, розповіла, на всі запитання відповіла. Багато чого дізналася нового, до багато чого прислухалася і зробила висновки! І готова змінюватися, готова все зробити у своєму випадку, щоб усе було по-іншому. Поспілкувавшись із нею, у мене з'явилася величезна Надія і впевненість у собі!
Все точно описала і знайшла спосіб вирішити мою проблему, що дуже важливо для мене!  Рекомендую звертатися у кого є проблеми або сумніви.

НоннаДата: Неділя, 31.03.2024, 14:46 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть як приймає Люція і як з нею зв'язатися?

ЛюсьєнаДата: Неділя, 31.03.2024, 14:46 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Нонна ()
Підкажіть як приймає Люція і як з нею зв'язатися?
 Люція приймає зараз тільки онлайн по середах і п'ятницях. Зв'язатися можна за номером телефону 095-093-78-20 - вайбер, телеграм, ватсап.

zhaaanna09Дата: Неділя, 31.03.2024, 14:46 | Повідомлення # 12
Рядовий
Я вдячна Люції, що за лініями на моїй руці, вона допомогла мені вибрати правильний напрямок у житті і тепер все вийшло!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: