menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Одеса центр
ТаняДата: П`ятниця, 29.03.2024, 15:05 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Одеса центр

Шукаю хіроманта, який добре володіє цією наукою і допоможе мені розібратися в моїх особистих стосунках.

ІдаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 15:06 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Таня ()
Шукаю хіроманта, який добре володіє цією наукою і допоможе мені розібратися в моїх особистих стосунках.
Доброго часу доби! Хочу порекомендувати Люцію, тим кому потрібні відповіді на запитання, вона вам точно допоможе! Іноді бувають ситуації, коли сам не можеш зробити вибір, знайти відповідь, тут ви її знайдете. Моя ситуація була не з простих. Я дуже задоволена виконаною роботою, порадами і роз'ясненнями.  Звертайтеся обов'язково!

Galinochka36Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 15:07 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Іда ()
Доброго часу доби! Хочу порекомендувати Люцію, тим кому потрібні відповіді на запитання, вона вам точно допоможе! Іноді бувають ситуації, коли сам не можеш зробити вибір, знайти відповідь, тут ви її знайдете. Моя ситуація була не з простих. Я дуже задоволена виконаною роботою, порадами і роз'ясненнями.  Звертайтеся обов'язково!
Отримала повне підтвердження своїм побоюванням, описала мені ситуацію зрозуміло, пояснила вихід із неї. Рекомендую Люцію - хороший хіромант!

lolitta827Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 15:08 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Galinochka36 ()
Отримала повне підтвердження своїм побоюванням, описала мені ситуацію зрозуміло, пояснила вихід із неї. Рекомендую Люцію - хороший хіромант!
Звертаюся до Люції вже не вперше. Завжди отримую підтримку, допомогу у вирішенні проблем. Із запитами справляється і якщо мені щось не зрозуміло, розшифровує і терпляче роз'яснює.

janee66Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 15:08 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата lolitta827 ()
Звертаюся до Люції вже не вперше. Завжди отримую підтримку, допомогу у вирішенні проблем. Із запитами справляється і якщо мені щось не зрозуміло, розшифровує і терпляче роз'яснює.
 Під час перегляду ситуації Люція бачить дуже тонкі моменти, звертає свою увагу на важливі ситуації, щоб підкоригувати, пом'якшити наслідки.

VSLnikkaДата: Субота, 30.03.2024, 18:56 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата janee66 ()
Під час перегляду ситуації Люція бачить дуже тонкі моменти, звертає свою увагу на важливі ситуації, щоб підкоригувати, пом'якшити наслідки.
 Вдячна Люції прояснила ситуацію. Дуже важко прийняти рішення, стоячи на роздоріжжі. Тепер я знаю куди рухатися далі.

LeilaniiiДата: Субота, 30.03.2024, 18:57 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата VSLnikka ()
Вдячна Люції прояснила ситуацію. Дуже важко прийняти рішення, стоячи на роздоріжжі. Тепер я знаю куди рухатися далі.
 Я раніше не особливо вірила хіромантам, але ось звернулася до Люції і ось можу з достовірністю сказати, що в цьому є сенс!

Ксюха2Дата: Субота, 30.03.2024, 18:58 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Leilaniii ()
Я раніше не особливо вірила хіромантам, але ось звернулася до Люції і ось можу з достовірністю сказати, що в цьому є сенс!
 Прийшла до Люції за порадою подруги, знайшла багато відповідей на свої запитання. Вдалося розібратися у своєму житті!

magicAnnaДата: Субота, 30.03.2024, 18:59 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Ксюха2 ()
Прийшла до Люції за порадою подруги, знайшла багато відповідей на свої запитання. Вдалося розібратися у своєму житті!
 Настав момент, коли в житті все якось не складалося, не клеїлося, не виходило Знайома порадила звернутися до Люції. Дуже вдячний їй за допомогу. Просто не всі ми вміємо коригувати своє життя й долю.

КіраДата: Субота, 30.03.2024, 19:00 | Повідомлення # 10
Рядовий
Може у когось збереглися контакти Люції, поділіться, будь ласка?

Galinochka36Дата: Субота, 30.03.2024, 19:39 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Кіра ()
Може у когось збереглися контакти Люції, поділіться, будь ласка?
 Тримайте 095-093-78-20, але краще пишіть на ватсап, вайбер, телеграм.

serafima05Дата: Субота, 30.03.2024, 19:41 | Повідомлення # 12
Сержант
Все дуже дохідливо. Роз'яснила мої непорозуміння. Розвіяли мої сумніви. І вдихнули в мене надію на поліпшення ситуації, що склалася. Рекомендую Люцію!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: