menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса Черемушки
Rianna99Дата: Четвер, 28.03.2024, 22:32 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса Черемушки

Розкажіть чи був у вас досвід спілкування з ворожками. Чи допомогли вони вам? І до кого краще звернутися?

Olenka2Дата: Четвер, 28.03.2024, 22:33 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Rianna99 ()
Розкажіть чи був у вас досвід спілкування з ворожками. Чи допомогли вони вам? І до кого краще звернутися?
 Раджу звернутися до Люції, мені вона дала мудрі поради щодо відкриття бізнесу і навіть спрямувала в якому руслі треба рухатися. О диво - все вийшло!

ДаніелаДата: Четвер, 28.03.2024, 22:33 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Olenka2 ()
Раджу звернутися до Люції, мені вона дала мудрі поради щодо відкриття бізнесу і навіть спрямувала в якому руслі треба рухатися. О диво - все вийшло!
У мене були подібні проблеми, зверталася за порадою подруги до ворожки Люції; не очікувала, та й не дуже вірила, що допоможе, але факт залишається фактом - завдяки її допомозі я прийняла правильне рішення, і проблему було вичерпано.

КлавдіяШиферДата: Четвер, 28.03.2024, 22:35 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Даніела ()
У мене були подібні проблеми, зверталася за порадою подруги до ворожки Люції; не очікувала, та й не дуже вірила, що допоможе, але факт залишається фактом - завдяки її допомозі я прийняла правильне рішення, і проблему було вичерпано.
Була у Люції, вона допомогла мені у вирішенні моєї проблеми. Дуже раджу!

ИюлияДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:05 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата КлавдіяШифер ()
Була у Люції, вона допомогла мені у вирішенні моєї проблеми. Дуже раджу!
У мене була дуже моторошна проблема: снилися кошмари, в яких були небіжчики, причому переважно - мої родичі. Мучили вони мене близько півроку. Ось подруга й сказала проконсультуватися з Люцією. Вона провела обряд, завдяки якому виявила причину, чому ці "духи" приходять до мене. Люція дала мені кілька завдань, виконавши які, кошмари пішли. Уже минув місяць і кошмари не з'являються,

Леля40Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:07 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Июлия ()
У мене була дуже моторошна проблема: снилися кошмари, в яких були небіжчики, причому переважно - мої родичі. Мучили вони мене близько півроку. Ось подруга й сказала проконсультуватися з Люцією. Вона провела обряд, завдяки якому виявила причину, чому ці "духи" приходять до мене. Люція дала мені кілька завдань, виконавши які, кошмари пішли. Уже минув місяць і кошмари не з'являються,
У мене були великі проблеми з фінансами, бізнес, який я відкрила, приносив мало грошей і не окупався. Але доброї душі жінка - Люція допомогла. Усі мої справи пішли в гору, все стало на свої місця.

ОксанэДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:08 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Леля40 ()
У мене були великі проблеми з фінансами, бізнес, який я відкрила, приносив мало грошей і не окупався. Але доброї душі жінка - Люція допомогла. Усі мої справи пішли в гору, все стало на свої місця.
Переді мною стояло дуже серйозне питання, мені потрібна була допомога справжнього фахівця. Усе, що Люція сказала мені на прийомі, вже протягом місяця збулося, завдяки тому, що вона побачила, я змогла зробити правильний вибір і не помилилася.

МірраДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:08 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Оксанэ ()
Переді мною стояло дуже серйозне питання, мені потрібна була допомога справжнього фахівця. Усе, що Люція сказала мені на прийомі, вже протягом місяця збулося, завдяки тому, що вона побачила, я змогла зробити правильний вибір і не помилилася.
За збігом особистих обставин довелося шукати ворожки.  Чесно кажучи, у всякі ворожіння ніколи не вірила. Тому до всього, що мені сказала Люція, поставилася скептично. Але минуло 2 місяці й усе почало збуватися...

КатарінаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:09 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Мірра ()
За збігом особистих обставин довелося шукати ворожки.  Чесно кажучи, у всякі ворожіння ніколи не вірила. Тому до всього, що мені сказала Люція, поставилася скептично. Але минуло 2 місяці й усе почало збуватися...
Звернулася дистанційно до ворожки Люції. Ви знаєте, дійсно допомогла мені вирішити всі питання, рекомендую до неї звернутися.

ЗвениславаДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:11 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете дати контакти Люції?

Леля40Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:12 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Звенислава ()
Можете дати контакти Люції?
 Пишіть їй у вайбер, телеграм, ватсап на номер телефону 095-093-78-20.

LARISAДата: П`ятниця, 29.03.2024, 02:13 | Повідомлення # 12
Рядовий
Скажу одне люди, якщо не хочете витрачати даремно свої гроші і час звертайтеся до Люції - перевірений фахівець!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: