Ворожка Одеса селище Котовського
|
|
Tyleshova9 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:12 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса селище Котовського Люди, будь ласка, порадьте хорошу ворожку, як вона приймає, чи є можливість з нею консультуватися дистанційно. Дуже дуже дуже треба.
|
|
| |
Ліліана75 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:12 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверталася до Люції. На мене навалилося за минулий рік багато різних проблем, тому й вирішила, так би мовити, на крайні заходи. Плюс до цього мені багато радили її. Принаймні, життя поступово почало налагоджуватися і в мене зараз нормалізуються стосунки з чоловіком. Загалом, я задоволена, що звернулася до Люції.
|
|
| |
Ніколіна | Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:13 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Ліліана75 ( ) Зверталася до Люції. На мене навалилося за минулий рік багато різних проблем, тому й вирішила, так би мовити, на крайні заходи. Плюс до цього мені багато радили її. Принаймні, життя поступово почало налагоджуватися і в мене зараз нормалізуються стосунки з чоловіком. Загалом, я задоволена, що звернулася до Люції. Була y мене недавно ситуація не зовсім хороша, але мені дуже допомогла Люція. Вона допомогла мені знайти віру в себе, a так само повернути любов у моє життя. Я дуже довгий час не могла вийти заміж. Усі залицяльники просто випаровувалися в останній момент, як би дивно це не звучало, але після обряду y Люції все налагодилося, подробиць я розповідати не буду, але якщо y вас схожа ситуація, то зверніться до неї, я думаю, вона допоможе.
|
|
| |
Мирослава8 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:14 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Ніколіна ( ) Була y мене недавно ситуація не зовсім хороша, але мені дуже допомогла Люція. Вона допомогла мені знайти віру в себе, a так само повернути любов у моє життя. Я дуже довгий час не могла вийти заміж. Усі залицяльники просто випаровувалися в останній момент, як би дивно це не звучало, але після обряду y Люції все налагодилося, подробиць я розповідати не буду, але якщо y вас схожа ситуація, то зверніться до неї, я думаю, вона допоможе. Звернулася віддалено до Люції і залишилася задоволена: розклала карти, подивилася лінії рук, відповідає швидко, докладно описала і відповіла на всі питання, зняла негатив. Я вдячна їй і рада, що все вийшло!
|
|
| |
Станіславія | Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:14 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Мирослава8 ( ) Звернулася віддалено до Люції і залишилася задоволена: розклала карти, подивилася лінії рук, відповідає швидко, докладно описала і відповіла на всі питання, зняла негатив. Я вдячна їй і рада, що все вийшло! Люція - хороша ворожка, яка бачить усе від і до. Відповідає на будь-які запитання. Зверталася кілька разів у складні хвилини. Рекомендую!
|
|
| |
Цецилія | Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:15 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Станіславія ( ) Люція - хороша ворожка, яка бачить усе від і до. Відповідає на будь-які запитання. Зверталася кілька разів у складні хвилини. Рекомендую! Свого часу дуже мені допомогла Люція, налагодити стосунки з чоловіком, поставила мене на правильний професійний шлях!
|
|
| |
Еля | Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:15 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Цецилія ( ) Свого часу дуже мені допомогла Люція, налагодити стосунки з чоловіком, поставила мене на правильний професійний шлях! Консультувалася з Люцією на відстані, вона єдина, хто змогла допомогти мені розв'язати мої сімейні проблеми і повернутися до нормального життя. Хоч і раніше я в це в усе не вірила. Вона робить докладний розклад, розповіла все як є. Дуже рекомендую
|
|
| |
Євсея | Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:16 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Еля ( ) Консультувалася з Люцією на відстані, вона єдина, хто змогла допомогти мені розв'язати мої сімейні проблеми і повернутися до нормального життя. Хоч і раніше я в це в усе не вірила. Вона робить докладний розклад, розповіла все як є. Дуже рекомендую Люція мені сказала більше за всіх і в точку, у кого я побувала. Тому я перейнялася до неї довірою і повірила в неї. Вона дуже мені допомогла Я прийняла всі її поради і вони виявилися дуже цінними!
|
|
| |
Феба | Дата: Четвер, 28.03.2024, 22:23 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Євсея ( ) Люція мені сказала більше за всіх і в точку, у кого я побувала. Тому я перейнялася до неї довірою і повірила в неї. Вона дуже мені допомоглаЯ прийняла всі її поради і вони виявилися дуже цінними! Теж зверталася до цієї жінки, добре працює вона! Все зрозуміло пояснює і бачить все як є. Звертайтеся до неї, рекомендую. Погадати або магічні впливи провести, Люція впорається на відмінно!
|
|
| |
Есмеральда89 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 22:25 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати контакти ворожки Люції?
|
|
| |
Євсея | Дата: Четвер, 28.03.2024, 22:27 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Есмеральда89 ( ) Можете дати контакти ворожки Люції? Зв'язатися з Люцією можете через месенджери ватсап, телеграм, вайбер 095-093-78-20. Приймає тільки дистанційно.
|
|
| |
Яромира45 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 22:28 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Люція допомагала розв'язати проблеми, пов'язані з неслухняними і складними дітьми. Сама зверталася і можу сказати що все це правда. Вона ворожить досить професійно і можу сміливо її рекомендувати!
|
|
| |