menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса селище Котовського
Tyleshova9Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:12 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса селище Котовського

Люди, будь ласка, порадьте хорошу ворожку, як вона приймає, чи є можливість з нею консультуватися дистанційно. Дуже дуже дуже треба.

Ліліана75Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:12 | Повідомлення # 2
Рядовий
Зверталася до Люції. На мене навалилося за минулий рік багато різних проблем, тому й вирішила, так би мовити, на крайні заходи. Плюс до цього мені багато радили її. Принаймні, життя поступово почало налагоджуватися і в мене зараз нормалізуються стосунки з чоловіком. Загалом, я задоволена, що звернулася до Люції.

НіколінаДата: Четвер, 28.03.2024, 18:13 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Ліліана75 ()
Зверталася до Люції. На мене навалилося за минулий рік багато різних проблем, тому й вирішила, так би мовити, на крайні заходи. Плюс до цього мені багато радили її. Принаймні, життя поступово почало налагоджуватися і в мене зараз нормалізуються стосунки з чоловіком. Загалом, я задоволена, що звернулася до Люції.
Була y мене недавно ситуація не зовсім хороша, але мені дуже допомогла Люція. Вона допомогла мені знайти віру в себе, a так само повернути любов у моє життя. Я дуже довгий час не могла вийти заміж. Усі залицяльники просто випаровувалися в останній момент, як би дивно це не звучало, але після обряду y Люції все налагодилося, подробиць я розповідати не буду, але якщо y вас схожа ситуація, то зверніться до неї, я думаю, вона допоможе.

Мирослава8Дата: Четвер, 28.03.2024, 18:14 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Ніколіна ()
Була y мене недавно ситуація не зовсім хороша, але мені дуже допомогла Люція. Вона допомогла мені знайти віру в себе, a так само повернути любов у моє життя. Я дуже довгий час не могла вийти заміж. Усі залицяльники просто випаровувалися в останній момент, як би дивно це не звучало, але після обряду y Люції все налагодилося, подробиць я розповідати не буду, але якщо y вас схожа ситуація, то зверніться до неї, я думаю, вона допоможе.
Звернулася віддалено до Люції і залишилася задоволена: розклала карти, подивилася лінії рук, відповідає швидко, докладно описала і відповіла на всі питання, зняла негатив. Я вдячна їй і рада, що все вийшло!

СтаніславіяДата: Четвер, 28.03.2024, 18:14 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Мирослава8 ()
Звернулася віддалено до Люції і залишилася задоволена: розклала карти, подивилася лінії рук, відповідає швидко, докладно описала і відповіла на всі питання, зняла негатив. Я вдячна їй і рада, що все вийшло!
Люція - хороша ворожка, яка бачить усе від і до. Відповідає на будь-які запитання.  Зверталася кілька разів у складні хвилини. Рекомендую!

ЦециліяДата: Четвер, 28.03.2024, 18:15 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Станіславія ()
Люція - хороша ворожка, яка бачить усе від і до. Відповідає на будь-які запитання.  Зверталася кілька разів у складні хвилини. Рекомендую!
Свого часу дуже мені допомогла Люція, налагодити стосунки з чоловіком, поставила мене на правильний професійний шлях!

ЕляДата: Четвер, 28.03.2024, 18:15 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Цецилія ()
Свого часу дуже мені допомогла Люція, налагодити стосунки з чоловіком, поставила мене на правильний професійний шлях!
 Консультувалася з Люцією на відстані, вона єдина, хто змогла допомогти мені розв'язати мої сімейні проблеми і повернутися до нормального життя. Хоч і раніше я в це в усе не вірила. Вона робить докладний розклад, розповіла все як є. Дуже рекомендую

ЄвсеяДата: Четвер, 28.03.2024, 18:16 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Еля ()
Консультувалася з Люцією на відстані, вона єдина, хто змогла допомогти мені розв'язати мої сімейні проблеми і повернутися до нормального життя. Хоч і раніше я в це в усе не вірила. Вона робить докладний розклад, розповіла все як є. Дуже рекомендую
Люція мені сказала більше за всіх і в точку, у кого я побувала. Тому я перейнялася до неї довірою і повірила в неї. Вона дуже мені допомогла
Я прийняла всі її поради і вони виявилися дуже цінними!

ФебаДата: Четвер, 28.03.2024, 22:23 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Євсея ()
Люція мені сказала більше за всіх і в точку, у кого я побувала. Тому я перейнялася до неї довірою і повірила в неї. Вона дуже мені допомоглаЯ прийняла всі її поради і вони виявилися дуже цінними!
Теж зверталася до цієї жінки, добре працює вона! Все зрозуміло пояснює і бачить все як є. Звертайтеся до неї, рекомендую. Погадати або магічні впливи провести, Люція впорається на відмінно!

Есмеральда89Дата: Четвер, 28.03.2024, 22:25 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете дати контакти ворожки Люції?

ЄвсеяДата: Четвер, 28.03.2024, 22:27 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Есмеральда89 ()
Можете дати контакти ворожки Люції?
 Зв'язатися з Люцією можете через месенджери ватсап, телеграм, вайбер 095-093-78-20. Приймає тільки дистанційно.

Яромира45Дата: Четвер, 28.03.2024, 22:28 | Повідомлення # 12
Рядовий
Люція допомагала розв'язати проблеми, пов'язані з неслухняними і складними дітьми. Сама зверталася і можу сказати що все це правда. Вона ворожить досить професійно і можу сміливо її рекомендувати!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: