menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса Суворовський район
LilnasДата: Четвер, 28.03.2024, 18:01 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса Суворовський район

Я зараз перебуваю в дуже скрутній ситуації, не знаю що робити, тому й хочу до ворожки звернутися. Можете підказати з ким мені краще проконсультуватися.

ЖансаяДата: Четвер, 28.03.2024, 18:01 | Повідомлення # 2
Рядовий
Побувала у безлічі і можу порадити тільки одну жінку. звуть Люція. Однозначно вона профі, оскільки чітко побачила мою проблему і знайшла спосіб її вирішення.

АльвіанаДата: Четвер, 28.03.2024, 18:02 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Жансая ()
Побувала у безлічі і можу порадити тільки одну жінку. звуть Люція. Однозначно вона профі, оскільки чітко побачила мою проблему і знайшла спосіб її вирішення.
 Свого часу, коли мені було дуже важко, за порадою хорошої знайомої я звернулася до Люції, і шалено їй вдячна за допомогу. У мене були проблеми у стосунках із чоловіком, але за допомогою цієї прекрасної ворожки я зберегла сім'ю, нехай нехай за допомогою магії, але я вважаю, що якщо дійсно щиро любиш людину, треба боротися всіма способами.

ЗаремаДата: Четвер, 28.03.2024, 18:03 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Альвіана ()
Свого часу, коли мені було дуже важко, за порадою хорошої знайомої я звернулася до Люції, і шалено їй вдячна за допомогу. У мене були проблеми у стосунках із чоловіком, але за допомогою цієї прекрасної ворожки я зберегла сім'ю, нехай нехай за допомогою магії, але я вважаю, що якщо дійсно щиро любиш людину, треба боротися всіма способами.
За порадою однієї знайомої звернулася до Люції, вона дійсно допомогла мені у вирішенні моїх проблем. Дуже їй вдячна.

АйлінДата: Четвер, 28.03.2024, 18:03 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Зарема ()
За порадою однієї знайомої звернулася до Люції, вона дійсно допомогла мені у вирішенні моїх проблем. Дуже їй вдячна.
 Люція добре розбирається у важких ситуаціях і дає мудрі поради, тож дуже рекомендую!

АвгустинаДата: Четвер, 28.03.2024, 18:04 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Айлін ()
Люція добре розбирається у важких ситуаціях і дає мудрі поради, тож дуже рекомендую!
Протягом тривалого часу звертаюся до цієї жінки. Вона справді та, яка реально розповідає все як є, допомогла мені зберегти сім'ю і вивела з чорної смуги.

ZaremaДата: Четвер, 28.03.2024, 18:05 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Августина ()
Протягом тривалого часу звертаюся до цієї жінки. Вона справді та, яка реально розповідає все як є, допомогла мені зберегти сім'ю і вивела з чорної смуги.
 Мені Люція допомогла позбутися чорної смуги в житті. Уже понад рік із нею спілкуюся, завжди допомагає мені слушною порадою.

ЄвангелінаДата: Четвер, 28.03.2024, 18:05 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть вартість прийому?

ЗаремаДата: Четвер, 28.03.2024, 18:06 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Євангеліна ()
Підкажіть вартість прийому?
 Вартість прийому 1000 грн, обряди звісно дорожчі, але воно того варте.

МилолікаДата: Четвер, 28.03.2024, 18:06 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Зарема ()
Вартість прийому 1000 грн, обряди звісно дорожчі, але воно того варте.
Як я можу з нею зв'язатися?

АйлінДата: Четвер, 28.03.2024, 18:07 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Милоліка ()
Як я можу з нею зв'язатися?
 Зв'язатися з Люцією можете через вайбер, телеграм, ватсап за номером телефону 095-093-78-20. Консультує у вигляді листування.

ВарленаДата: Четвер, 28.03.2024, 18:08 | Повідомлення # 12
Рядовий
Усе, що мені напророкувала Люція, збулося. Звертаюся до неї вже 3 рік. І за порадою, і за допомогою. Багато в чому допомогла. Коротко і ясно, все чітко і по справі говорить. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: