Ворожка Одеса Київський район
|
|
Anna1998 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:14 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса Київський район
Дуже непростий час у мене зараз. Не можу прийняти рішення розійтися з чоловіком чи ні. У мене ситуація така, що чоловік тиран який не б'є і маніпулятор. Дитина дуже до нього прив'язана. Хочу звернутися до ворожки, щоб вона допомогла прийняти мені правильне рішення. Порадьте до кого краще звернутися.
|
|
| |
Bolshakova | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:15 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зі своєю проблемою я зверталася не до однієї ворожки, але результату не було. За порадою знайомої звернулася до Люції і дуже вдячна їй за те, що врятувала моє особисте життя. Тепер у ньому все чудово. Чудовий майстер своєї справи, раджу всім знайомим звертатися саме до неї і вам рекомендую!
|
|
| |
Evgeny1998 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:49 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Bolshakova ( ) Зі своєю проблемою я зверталася не до однієї ворожки, але результату не було. За порадою знайомої звернулася до Люції і дуже вдячна їй за те, що врятувала моє особисте життя. Тепер у ньому все чудово. Чудовий майстер своєї справи, раджу всім знайомим звертатися саме до неї і вам рекомендую! Я звертався до класної ворожки, звуть Люція. На прийом не їздив, усе вдалося вирішити віддалено. Дивовижна жінка, яка вміє робити дивовижні речі! Я був у неї на 2 сеансах за цих півроку. І щоразу я дивуюся її здібностям. Адже справді, не часто можливо почути такі речі й отримати пораду, яка переверне життя з ніг на голову і зробить його таким, про яке ти навіть і не мріяв.
|
|
| |
Таяна | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:49 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Evgeny1998 ( ) Я звертався до класної ворожки, звуть Люція. На прийом не їздив, усе вдалося вирішити віддалено. Дивовижна жінка, яка вміє робити дивовижні речі! Я був у неї на 2 сеансах за цих півроку. І щоразу я дивуюся її здібностям. Адже справді, не часто можливо почути такі речі й отримати пораду, яка переверне життя з ніг на голову і зробить його таким, про яке ти навіть і не мріяв. Я була переконаним скептиком, і ніколи не вірила в ворожок та іншу містику. Але коли останній рік у сім'ї було важко з грошима, і проблеми якось стали накопичуватися, звернулася до ворожки Люції за порадою однієї своєї знайомої. Вона поставила захист на мене і сім'ю. А найцікавіше, що той, хто робив, сам прийшов і зізнався і попросив вибачення! От і не вір після цього в магію!
|
|
| |
Софія | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:50 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Таяна ( ) Я була переконаним скептиком, і ніколи не вірила в ворожок та іншу містику. Але коли останній рік у сім'ї було важко з грошима, і проблеми якось стали накопичуватися, звернулася до ворожки Люції за порадою однієї своєї знайомої. Вона поставила захист на мене і сім'ю. А найцікавіше, що той, хто робив, сам прийшов і зізнався і попросив вибачення! От і не вір після цього в магію! Я ворожу у Люції багато років і можу сміливо сказати, що всі прогнози збуваються і погані, і хороші. Також робила в неї обряд і теж вдало все пройшло.
|
|
| |
Хлоя1983 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:51 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Софія ( ) Я ворожу у Люції багато років і можу сміливо сказати, що всі прогнози збуваються і погані, і хороші. Також робила в неї обряд і теж вдало все пройшло. Лише одну ворожку знаю, яка справді допомагає людям - це Люція. Через пандемію вона працює тільки віддалено, особистого прийому в неї немає, тому навіть не телефонуйте. Консультує за допомогою листування у ватсапі, телеграм. вайбері. Мені вона повернула чоловіка в сім'ю. Працює молитвами, ще якось - я особливо не вникала. Головне - результат є.
|
|
| |
olesya7tkach | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:52 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Хлоя1983 ( ) Лише одну ворожку знаю, яка справді допомагає людям - це Люція. Через пандемію вона працює тільки віддалено, особистого прийому в неї немає, тому навіть не телефонуйте. Консультує за допомогою листування у ватсапі, телеграм. вайбері. Мені вона повернула чоловіка в сім'ю. Працює молитвами, ще якось - я особливо не вникала. Головне - результат є. Відмінний експерт! Допомогла розібратися в ситуації, заспокоїтися, і дала чудові поради, яких потрібно дотримуватися. Минуло небагато часу, але я рада, що вчасно звернулася, дослухалася до порад і не зробила помилок!
|
|
| |
Mavlyuda | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:52 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата olesya7tkach ( ) Відмінний експерт! Допомогла розібратися в ситуації, заспокоїтися, і дала чудові поради, яких потрібно дотримуватися. Минуло небагато часу, але я рада, що вчасно звернулася, дослухалася до порад і не зробила помилок! У житті так багато всього з нами відбувається, іноді абсолютно губишся і не знаєш що робити, особливо коли це відбувається раптово і ти не розумієш за що? чому? як бути? ....коли твоє особисте життя просто розсипається на шматки, які здається вже неможливо зібрати в єдине ціле, мені пощастило, я знайшла швидко фахівця в магічній сфері, який мені дуже допоміг і це була Люція.
|
|
| |
Звягінцева | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:54 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Mavlyuda ( ) У житті так багато всього з нами відбувається, іноді абсолютно губишся і не знаєш що робити, особливо коли це відбувається раптово і ти не розумієш за що? чому? як бути? ....коли твоє особисте життя просто розсипається на шматки, які здається вже неможливо зібрати в єдине ціле, мені пощастило, я знайшла швидко фахівця в магічній сфері, який мені дуже допоміг і це була Люція. Люди! Якщо у вас проблеми в житті, хвороби, невдачі і все з рук валиться, вона вам точно допоможе! Мені вона дуже допомогла вирішити свої життєві проблеми!
|
|
| |
Марьяна8 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:54 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть. як можна потрапити до Люції?
|
|
| |
Хлоя1983 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:55 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Марьяна8 ( ) Підкажіть. як можна потрапити до Люції? Люція зараз консультує тільки через месенджери вайбер, ватсап, телеграм 095-093-78-20.
|
|
| |
gulmira | Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:55 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| І на роботі, і зі здоров'ям, і в особистому все стало налагоджуватися після консультації у Люції. Минуло два місяці, і я своє життя не впізнаю, всі біди мене стороною обходять.
|
|
| |