menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса Таїрове
Anna1998Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:36 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса Таїрове

Дівчата, хто знає хорошу ворожку з Одеси, бажано, щоб приймала дистанційно. Дуже терміново потрібно, допоможіть будь ласка.

ЧулпанДата: Четвер, 28.03.2024, 16:50 | Повідомлення # 2
Рядовий
Два роки після смерті чоловіка я була в моторошному стані й не знала, як мені жити далі. Навалилося все й одразу. Думала ніколи не вийду з цього стану. Приятелька порадила звернутися до Люції. Я спочатку не повірила, але все ж таки зважилася. Ви знаєте результат, перевершив усі мої очікування .Вона. повернула мене до життя. І за це я їй дуже вдячна. І вам рекомендую!

МіладаДата: Четвер, 28.03.2024, 16:56 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Чулпан ()
Два роки після смерті чоловіка я була в моторошному стані й не знала, як мені жити далі. Навалилося все й одразу. Думала ніколи не вийду з цього стану. Приятелька порадила звернутися до Люції. Я спочатку не повірила, але все ж таки зважилася. Ви знаєте результат, перевершив усі мої очікування .Вона. повернула мене до життя. І за це я їй дуже вдячна. І вам рекомендую!
Я зовсім уже зневірилася і не знала, що робити і як рятувати чоловіка від алкогольної залежності, обійшла всіх лікарів і фахівців, та результат завжди був короткочасний. Одна знайома порадила звернутися до Люції. Я давно про неї чула, але про те, що вона просто нереальний фахівець, переконалася тільки на власному прикладі. Люція допомогла вилікувати чоловіка. Уже кілька років він не п'є.

ФевралінаДата: Четвер, 28.03.2024, 16:57 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Мілада ()
Я зовсім уже зневірилася і не знала, що робити і як рятувати чоловіка від алкогольної залежності, обійшла всіх лікарів і фахівців, та результат завжди був короткочасний. Одна знайома порадила звернутися до Люції. Я давно про неї чула, але про те, що вона просто нереальний фахівець, переконалася тільки на власному прикладі. Люція допомогла вилікувати чоловіка. Уже кілька років він не п'є.
У моєму житті настала чорна смуга, я думала, що збожеволію!!! Вічні проблеми на роботі, відвернулися друзі та близькі. Я зверталася до ворожок. Але все без толку гроші на вітер. Поки не звернулася по допомогу до Люції, це не просто ворожка, це справді людина, у якої дар від Бога! Після її обрядів у мене налагодилися справи на роботі, і я знову щаслива!

ShahinaДата: Четвер, 28.03.2024, 16:57 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Февраліна ()
У моєму житті настала чорна смуга, я думала, що збожеволію!!! Вічні проблеми на роботі, відвернулися друзі та близькі. Я зверталася до ворожок. Але все без толку гроші на вітер. Поки не звернулася по допомогу до Люції, це не просто ворожка, це справді людина, у якої дар від Бога! Після її обрядів у мене налагодилися справи на роботі, і я знову щаслива!
 Люція дуже сильна ворожка, я до неї вже не вперше зверталася. Багато речей розповідає. Мені дуже допомогла, та й зараз постійно допомагає. Таких людей зараз дуже мало.

ДубоваДата: Четвер, 28.03.2024, 17:00 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Shahina ()
Люція дуже сильна ворожка, я до неї вже не вперше зверталася. Багато речей розповідає. Мені дуже допомогла, та й зараз постійно допомагає. Таких людей зараз дуже мало.
Користуюся послугами Люції вже кілька років! Дуже вдячна їй за точні розклади, поради та обряди, які мені допомогли в житті.

ВдовинаДата: Четвер, 28.03.2024, 17:00 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Дубова ()
Користуюся послугами Люції вже кілька років! Дуже вдячна їй за точні розклади, поради та обряди, які мені допомогли в житті.
Мені Люція допомогла позбутися жахів, які мучили мене тривалий час, і постійного відчуття тривоги Перевірена мною і багатьма моїми подругами.

ШакіраДата: Четвер, 28.03.2024, 17:02 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть, як проходить консультація дистанційно у Люції?

МіладаДата: Четвер, 28.03.2024, 17:02 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Шакіра ()
Підкажіть, як проходить консультація дистанційно у Люції?
 Люція просить вислати фото обох долонь і розкладає на картах Таро. Після аналізу ваших долонь і розкладу, після вона відповідає на ваші запитання, якщо потрібно провести певний ритуал вона вам скаже.

ЕлізаДата: Четвер, 28.03.2024, 17:08 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як я можу до неї записатися?

ФевралінаДата: Четвер, 28.03.2024, 17:09 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Еліза ()
Як я можу до неї записатися?
 Пишіть їй у ватсап, вайбер, телеграм на номер 095-093-78-20.

DANA75Дата: Четвер, 28.03.2024, 17:09 | Повідомлення # 12
Рядовий
Саме Люція дала відповіді на мої запитання. Після її сеансу життя пішло набагато краще, розуміла, що робила не так і що треба виправити.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: