menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса центр
RenataZzДата: Четвер, 28.03.2024, 16:27 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса центр

Стільки зараз різних цілителів, ясновидців, а де можна знайти справжню ворожку, бажано до якої ви особисто зверталися і вона вам допомогла?

KkseniaAДата: Четвер, 28.03.2024, 16:28 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата RenataZz ()
Стільки зараз різних цілителів, ясновидців, а де можна знайти справжню ворожку, бажано до якої ви особисто зверталися і вона вам допомогла?
У мене, напевно, як і в багатьох буває в житті, йшла чорна смуга... ні чого не клеїлося в особистому житті й не виходило. Моя колега порадила проконсультуватися з Люцією, довго думала, сумнівалася, але зважилася і не пошкодувала. Вона дійсно допомогла мені у вирішенні моїх проблем.

sarra68Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:29 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата KkseniaA ()
У мене, напевно, як і в багатьох буває в житті, йшла чорна смуга... ні чого не клеїлося в особистому житті й не виходило. Моя колега порадила проконсультуватися з Люцією, довго думала, сумнівалася, але зважилася і не пошкодувала. Вона дійсно допомогла мені у вирішенні моїх проблем.
Люція допомагає моїй сім'ї вже не вперше, спочатку позбавила сім'ю від усяких напастей, то машину розіб'є чоловік, то хворіємо по черзі всі і т.д. Сестра теж зверталася до неї з цих же питань, Люція береться тільки за ті випадки, коли може допомогти.

karolinochka45Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:29 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата sarra68 ()
Люція допомагає моїй сім'ї вже не вперше, спочатку позбавила сім'ю від усяких напастей, то машину розіб'є чоловік, то хворіємо по черзі всі і т.д. Сестра теж зверталася до неї з цих же питань, Люція береться тільки за ті випадки, коли може допомогти.
 Хочу розповісти про свою проблему, з якою мені допомогла впоратися Люція. Мені не вдавалося продати квартиру. Усі покупці з жахом дивилися на мою квартиру і йшли в страху. Як виявилося, у моїй квартирі були парфуми і ця прекрасна жінка змогла мені допомогти. Сказала, що зробити, щоб їх там більше не було. Я виконала вказівки і вже за два тижні я змогла знайти покупців.

Дюймово4каДата: Четвер, 28.03.2024, 16:29 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата karolinochka45 ()
Хочу розповісти про свою проблему, з якою мені допомогла впоратися Люція. Мені не вдавалося продати квартиру. Усі покупці з жахом дивилися на мою квартиру і йшли в страху. Як виявилося, у моїй квартирі були парфуми і ця прекрасна жінка змогла мені допомогти. Сказала, що зробити, щоб їх там більше не було. Я виконала вказівки і вже за два тижні я змогла знайти покупців.
Коли зовсім зіпсувалися стосунки зі свекрухою, подруга порадила ворожку Люції. Я просто в шоці, в хорошому сенсі! Тепер все налагодилося, наче й не було наших сварок і образ! Тепер буду звертатися тільки до Люції

VasiliSaДата: Четвер, 28.03.2024, 16:30 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата Дюймово4ка ()
Коли зовсім зіпсувалися стосунки зі свекрухою, подруга порадила ворожку Люції. Я просто в шоці, в хорошому сенсі! Тепер все налагодилося, наче й не було наших сварок і образ! Тепер буду звертатися тільки до Люції
Рекомендую ворожка Люцію. Вона просто майстер своєї справи, я дуже задоволена. Розклала все по поличках, допомогла відновити зв'язок із чоловіком. Обов'язково по допомогу до неї!!!

Олександра34Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:32 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата VasiliSa ()
Рекомендую ворожка Люцію. Вона просто майстер своєї справи, я дуже задоволена. Розклала все по поличках, допомогла відновити зв'язок із чоловіком. Обов'язково по допомогу до неї!!!
 Були проблеми, так себе накручувала, думала, що порчу нанесли, бо нічого не виходило. Постійно виникали якісь біди, які псували і зривали мої плани. Звернулася до Люції і не пошкодувала, все чітко розписала, розповіла, що відбувається і в чому річ, і все поступово налагодилося.

zolotaya2Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:32 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можна дізнатися, як проходить консультація у Люції?

sarra68Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:32 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата zolotaya2 ()
Можна дізнатися, як проходить консультація у Люції?
 Консультація проходить у вигляді листування через вайбер, ватсап, телеграм. Люція дивиться по лініях рук і розкладає на Таро, ви ставите питання, які вас турбують, і Люція допомагає вам їх вирішити. Якщо потрібно вона рекомендує провести певну змову.

malvinnaДата: Четвер, 28.03.2024, 16:33 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете поділитися номером телефону?

karolinochka45Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:35 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата malvinna ()
Можете поділитися номером телефону?
 095-093-78-20, краще їй пишіть, вона не завжди може відповісти на дзвінок.

ТаМаРа26Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:35 | Повідомлення # 12
Рядовий
Сучасна, мудра, бачить невидиме, допомога реальна, жодних дурних обіцянок.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: