Ворожка Одеса Малиновський район
|
|
vinniktonya | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:14 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса Малиновський район
Дівчатка! Хто-небудь був у хороших ворожок або ясновидиць, порекомендуйте до кого краще звернутися?
|
|
| |
arcadia5 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:14 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата vinniktonya ( ) Дівчатка! Хто-небудь був у хороших ворожок або ясновидиць, порекомендуйте до кого краще звернутися? Хочу порадити прекрасну ворожку Люцію, допомогла мені розв'язати проблему в сім'ї. Усе проходило дистанційно й дуже практично. Не вистачить слів, щоб описати наскільки я їй вдячна і вам рекомендую!
|
|
| |
irenochkaaa | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:15 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата arcadia5 ( ) Хочу порадити прекрасну ворожку Люцію, допомогла мені розв'язати проблему в сім'ї. Усе проходило дистанційно й дуже практично. Не вистачить слів, щоб описати наскільки я їй вдячна і вам рекомендую! Звернулася до Люції по допомогу, бо сім'я загрузла в боргах і проблемах. За допомогою своєї магії, вона допомогла вирішити всі ці проблеми. Зараз усе спокійно і я дуже їй вдячна.
|
|
| |
3Карина3 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:18 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата irenochkaaa ( ) Звернулася до Люції по допомогу, бо сім'я загрузла в боргах і проблемах. За допомогою своєї магії, вона допомогла вирішити всі ці проблеми. Зараз усе спокійно і я дуже їй вдячна. Люція допомогла багатьом із моїх близьких, зверталися не тільки за порадою, а й по допомогу, справді справжній фахівець.
|
|
| |
rreeggiinnaa | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:18 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата 3Карина3 ( ) Люція допомогла багатьом із моїх близьких, зверталися не тільки за порадою, а й по допомогу, справді справжній фахівець. До магічної допомоги я не вдавалася (боюся цього). Але коли потрібна якась порада, пишу Люції. Дуже добре ворожить! Усе що пророкує - збувається.
|
|
| |
Раїса9 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата rreeggiinnaa ( ) До магічної допомоги я не вдавалася (боюся цього). Але коли потрібна якась порада, пишу Люції. Дуже добре ворожить! Усе що пророкує - збувається. Була нелегка життєва ситуація, яку ніяк не міг вирішити. Усі справи йшли на перекіс і нічого з цим вдіяти не виходило. Довелося вдатися до крайніх заходів, і звернувся до ворожки Люції. І стало все на свої місця.
|
|
| |
florentina | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Раїса9 ( ) Була нелегка життєва ситуація, яку ніяк не міг вирішити. Усі справи йшли на перекіс і нічого з цим вдіяти не виходило. Довелося вдатися до крайніх заходів, і звернувся до ворожки Люції. І стало все на свої місця. У мене пішла чорна смуга в житті, в усьому і в роботі, і в стосунках. Люція допомогла мені і вивела в потрібний лад. Я вирішила написати про неї відгук, тому що таких людей майже не знайти зараз. Я вдячна їй і вам рекомендую!
|
|
| |
36Жасмин | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:20 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата florentina ( ) У мене пішла чорна смуга в житті, в усьому і в роботі, і в стосунках. Люція допомогла мені і вивела в потрібний лад. Я вирішила написати про неї відгук, тому що таких людей майже не знайти зараз. Я вдячна їй і вам рекомендую! Здорово допомогла мені Люція. Мізки на місце встали. Дуже рада, що до неї потрапила, головне - вчасно.
|
|
| |
оольгаа3 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата 36Жасмин ( ) Здорово допомогла мені Люція. Мізки на місце встали. Дуже рада, що до неї потрапила, головне - вчасно. До певного моменту не дуже вірила в ворожіння і магію, але так склалися обставини що мені довелося звернутися до ворожки Люції. Результат перевершив усі мої очікування. Вона не тільки поворожила мені, а й допомогла вирішити мою проблему. Зараз у мене все гаразд.
|
|
| |
NINA33 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:20 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата оольгаа3 ( ) До певного моменту не дуже вірила в ворожіння і магію, але так склалися обставини що мені довелося звернутися до ворожки Люції. Результат перевершив усі мої очікування. Вона не тільки поворожила мені, а й допомогла вирішити мою проблему. Зараз у мене все гаразд. Як я можу записатися до Люції?
|
|
| |
Раїса9 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:21 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата NINA33 ( ) Як я можу записатися до Люції? Люція приймає у вигляді листування через ватсап, телеграм, вайбер за номером 095 093 78 20.
|
|
| |
Зінаїда21 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:21 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Раїса9 ( ) Люція приймає у вигляді листування через ватсап, телеграм, вайбер за номером 095 093 78 20. Мій перший досвід звернення до ворожки Люції виявився дуже успішним. Люцію вибрала за відгуками і не помилилася. Всі її застереження правдиві і все що розповіла збувалося. Зараз звертаюся іноді до неї, коли потрібна порада.
|
|
| |