menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Одеса
КсенаДата: Четвер, 28.03.2024, 15:48 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Одеса

Хочу звернутися до справжнього екстрасенса. Дуже треба, порадьте таку будь ласка, хто з такою стикався.

БасоваДата: Четвер, 28.03.2024, 15:49 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я вже давно користуюся послугами Люції. Вона завжди точно говорить про те, що відбувається зі мною, чого варто побоюватися і чого очікувати. Завжди дохідливо і без зайвої балаканини. Неодноразово допомагала обрядами.

anastaishhhaДата: Четвер, 28.03.2024, 15:54 | Повідомлення # 3
Сержант
Цитата Басова ()
Я вже давно користуюся послугами Люції. Вона завжди точно говорить про те, що відбувається зі мною, чого варто побоюватися і чого очікувати. Завжди дохідливо і без зайвої балаканини. Неодноразово допомагала обрядами.
 Люція - нереально сильна жінка, консультуюся з нею роки три. Бере по різному, залежно від складності ситуації. Найсильніші обряди проводить, які допомагають. Коротше не пошкодуєте, усім її раджу.

VSLnikkaДата: Четвер, 28.03.2024, 15:56 | Повідомлення # 4
Рядовий
Дивиться по руках і говорить про все, про що ви хочете знати. Проводить найсильніші обряди, застерігає про важкі життєві ситуації і допомагає їх обійти. Раджу якщо ви потребуєте консультації перевіреного екстрасенса.

katerinn1Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:57 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата VSLnikka ()
Дивиться по руках і говорить про все, про що ви хочете знати. Проводить найсильніші обряди, застерігає про важкі життєві ситуації і допомагає їх обійти. Раджу якщо ви потребуєте консультації перевіреного екстрасенса.
 Звернулася до Люції з особистою проблемою. Чесно, не очікувала що вона зможе вирішить мою проблему. Рекомендую перевірено на власному досвіді.

ПавлинаДата: Четвер, 28.03.2024, 15:58 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата katerinn1 ()
Звернулася до Люції з особистою проблемою. Чесно, не очікувала що вона зможе вирішить мою проблему. Рекомендую перевірено на власному досвіді.
 Як екстрасенса я Її теж раджу. Дуже добре все бачить по руках.

ЖаннаДата: Четвер, 28.03.2024, 15:59 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Павлина ()
Як екстрасенса я Її теж раджу. Дуже добре все бачить по руках.
Зверталася до Люції сама, і друзі мої теж, все правильно сказала і допомогла уникнути помилок!

ВолодимираДата: Четвер, 28.03.2024, 16:05 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Жанна ()
Зверталася до Люції сама, і друзі мої теж, все правильно сказала і допомогла уникнути помилок!
Мені Люція дуже допомогла, але допомагає вона, на мою думку, не всім, а тільки кому справді може, бо сестрі вона відмовила. Сім'ю мою вона зберегла і з чорної смуги допомогла вибратися.

AgeevaДата: Четвер, 28.03.2024, 16:06 | Повідомлення # 9
Рядовий
Дійсно Люція сильна екстрасенс. Ворожить по руці, на картах. Добре консультує і зручно, що також добре ворожить на відстані. Виручала в непростих ситуаціях завжди і знаю, що багатьом вона допомогла.

Yulia21Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:07 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна зв'язатися з Люцією? Де і коли вона приймає?

katerinn1Дата: Четвер, 28.03.2024, 16:07 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Yulia21 ()
Як можна зв'язатися з Люцією? Де і коли вона приймає?
 Зв'язатися з Люцією можна за телефоном 0950937820 через вайбер, телеграм, ватсап. Приймає тільки онлайн по середах і п'ятницях.

ФредерікаДата: Четвер, 28.03.2024, 16:08 | Повідомлення # 12
Рядовий
Коли я потрапила до Люції, то була вже розчарована в усьому. У мене такі неприємності з сином склалися, що я не бачила жодного виходу із ситуації. Вдячна саме Неллі за те, що в такий важкий момент дуже посприяла тому, щоб усе склалося успішно. Вона дуже сильна. Це точно можу сказати!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: