Екстрасенс Одеса Черемушки
|
|
Апрелія | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:26 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса Черемушки Мені здається, що на мене навели порчу, за що не беруся не виходить. Хочу це з'ясувати і вжити заходів щодо зняття порчі. Підкажіть хорошого екстрасенса на Черемушках або який приймає онлайн.
|
|
| |
Lilnas | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:31 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Екстрасенс Люція - відмінно бачить по руках і ворожить по картах Таро, допоможе в знятті порчі, виведе з важкої ситуації, допоможе обійти проблеми. Якщо у вас є подібні проблеми, може допомогти. Послуги її дорогі, але ефективні, Клієнтів молодше 18 років взагалі не розглядає, Через дрібниці не спілкується. Приймає тільки тих, кому реально терміново потрібна допомога, дуже рекомендую!
|
|
| |
Дружиніна | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:32 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Lilnas ( ) Екстрасенс Люція - відмінно бачить по руках і ворожить по картах Таро, допоможе в знятті порчі, виведе з важкої ситуації, допоможе обійти проблеми. Якщо у вас є подібні проблеми, може допомогти. Послуги її дорогі, але ефективні, Клієнтів молодше 18 років взагалі не розглядає, Через дрібниці не спілкується. Приймає тільки тих, кому реально терміново потрібна допомога, дуже рекомендую! Найкращий майстер, це Люція, вона працює дистанційно, так, це не безплатно, але й результат шалений. Береться тільки за тих, кому може допомогти.
|
|
| |
Муля | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:33 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Дружиніна ( ) Найкращий майстер, це Люція, вона працює дистанційно, так, це не безплатно, але й результат шалений. Береться тільки за тих, кому може допомогти. Якщо вам справді потрібна людина, яка до вас поставиться з душею, підкаже чи допоможе вам. Це Люція. Зателефонуйте і ви не пошкодуєте, що познайомитеся з нею.
|
|
| |
Павлина | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:34 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Муля ( ) Якщо вам справді потрібна людина, яка до вас поставиться з душею, підкаже чи допоможе вам. Це Люція. Зателефонуйте і ви не пошкодуєте, що познайомитеся з нею. Як я з нею можу зв'язатися?
|
|
| |
Муля | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:34 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Павлина ( ) Як я з нею можу зв'язатися? 095-093-78-20. Пишіть краще в телеграм, ватсап, вайбер, вона не завжди може відповісти на дзвінок.
|
|
| |
Фатіма1989 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:35 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Муля ( ) 095-093-78-20. Пишіть краще в телеграм, ватсап, вайбер, вона не завжди може відповісти на дзвінок. Коли в мене почалася смуга невдач, коли і з роботи звільнили, і особисте життя пішло під укіс, і здоров'я почало підводити....я теж почала замислюватися, як вийти з цієї ситуації... За порадою близьких знайомих я звернулася до Люції - таролога та екстрасенса. Люція - одна з найсильніших провісників. Вона допомагає уникнути майбутніх помилок і втрат. Мені ж допомогла набути впевненості, і відновити особисті стосунки, я знайшла перспективну роботу!
|
|
| |
Tsvetana | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:36 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Фатіма1989 ( ) Коли в мене почалася смуга невдач, коли і з роботи звільнили, і особисте життя пішло під укіс, і здоров'я почало підводити....я теж почала замислюватися, як вийти з цієї ситуації... За порадою близьких знайомих я звернулася до Люції - таролога та екстрасенса. Люція - одна з найсильніших провісників. Вона допомагає уникнути майбутніх помилок і втрат. Мені ж допомогла набути впевненості, і відновити особисті стосунки, я знайшла перспективну роботу! Советую обращаться к Люции. Хорошо разрешает проблемы, говорит четко и по делу. Общаться с ней легко. Не напрягает. Знает свое дело. Мне помогла определиться с работой, так как для меня это была очень сложная проблема выбора.
|
|
| |
Gorshkova | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:36 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Tsvetana ( ) Советую обращаться к Люции. Хорошо разрешает проблемы, говорит четко и по делу. Общаться с ней легко. Не напрягает. Знает свое дело.Мне помогла определиться с работой, так как для меня это была очень сложная проблема выбора. Я здивована здатністю Люції, визначати вид професії за лініями рук. Для мене робота була каторгою, поки не звернулася до Люції, за лініями рук вона визначила, який вид діяльності мені краще підходить, і тепер мені робота в радість! Рекомендую хороший фахівець!
|
|
| |
Ніколь | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:37 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть я можу проконсультуватися з Люцією дистанційно?
|
|
| |
Фатіма1989 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:38 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Ніколь ( ) Підкажіть я можу проконсультуватися з Люцією дистанційно? Люція консультує зараз тільки дистанційно, по середах і п'ятницях.
|
|
| |
Ельвіра | Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:38 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Сама консультувалася з Люцією вже кілька разів, усе в точку. Знаю, що допомагає в життєвих і любовних справах. Звертайтеся, вона допоможе.
|
|
| |