menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Одеса селище Котовського
ЛіляДата: Четвер, 28.03.2024, 03:52 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Одеса селище Котовського

Скажіть, де в Одесі можна знайти хорошого екстрасенса, бажано такого, до якого ви зверталися і отримали позитивний результат?

ТаянаДата: Четвер, 28.03.2024, 03:53 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Ліля ()
Скажіть, де в Одесі можна знайти хорошого екстрасенса, бажано такого, до якого ви зверталися і отримали позитивний результат?
 Зверталася до Люції, на погляд дуже сильний екстрасенс, допомагає розібратися в житті, все підказує, рекомендує як обійти негаразди.  Раджу звернутися!

valerriiaДата: Четвер, 28.03.2024, 03:53 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Таяна ()
Зверталася до Люції, на погляд дуже сильний екстрасенс, допомагає розібратися в житті, все підказує, рекомендує як обійти негаразди.  Раджу звернутися!
 Мені Люція порадила як правильно поводитися і що робити, щоб отримати просування в роботі. І реально в середині травня я отримала підвищення.  Сказала, хто заздрить і як захиститься. Дала спеціальний обряд. Після нього справді в домі стало спокійніше. Рекомендую!!!

оольгаа3Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:54 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата valerriia ()
Мені Люція порадила як правильно поводитися і що робити, щоб отримати просування в роботі. І реально в середині травня я отримала підвищення.  Сказала, хто заздрить і як захиститься. Дала спеціальний обряд. Після нього справді в домі стало спокійніше. Рекомендую!!!
Мені дуже допомогла маг Люція, я її рекомендую всім. Сильний екстрасенс і сумлінна людина, всі дані її діагностики збігаються, а передбачення неодноразово збуваються.

zzlataaДата: Четвер, 28.03.2024, 03:55 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата оольгаа3 ()
Мені дуже допомогла маг Люція, я її рекомендую всім. Сильний екстрасенс і сумлінна людина, всі дані її діагностики збігаються, а передбачення неодноразово збуваються.
Я теж консультувалася з Люцією. Можу сказати за неї тільки хороше. Не напружує і не розводить, спокійна і чітко все пояснює, роз'яснює що та як. Як поводитися і що робити. Мені вона допомогла вирішити дуже важливий життєвий момент.

NINA33Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:11 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата zzlataa ()
Я теж консультувалася з Люцією. Можу сказати за неї тільки хороше. Не напружує і не розводить, спокійна і чітко все пояснює, роз'яснює що та як. Як поводитися і що робити. Мені вона допомогла вирішити дуже важливий життєвий момент.
Мені все теж вона розповіла і направила як потрібно правильно вчинити в моїй ситуації, рекомендую дуже сильна жінка. Якщо не зможе допомогти, то вона і не береться.

ФлораДата: Четвер, 28.03.2024, 15:12 | Повідомлення # 7
Рядовий
Багато разів ворожила. з досвіду скажу, мені подобається робота Люції. Вона ворожить на картах ТАРО і дивиться по руках. У мене збулося відсотків 70 зі сказаного їй. Багато що вміє. Були ситуації невизначені, особисто я без неї не впоралася б.

Зінаїда21Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:15 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Флора ()
Багато разів ворожила. з досвіду скажу, мені подобається робота Люції. Вона ворожить на картах ТАРО і дивиться по руках. У мене збулося відсотків 70 зі сказаного їй. Багато що вміє. Були ситуації невизначені, особисто я без неї не впоралася б.
Мені допомогла Люція. Кілька разів я зверталася до інших людей, але допомогу отримала і реально відчула тільки після її консультації.

РозаДата: Четвер, 28.03.2024, 15:16 | Повідомлення # 9
Сержант
Цитата Зінаїда21 ()
Мені допомогла Люція. Кілька разів я зверталася до інших людей, але допомогу отримала і реально відчула тільки після її консультації.
 Звертаюся тільки до Люції.  Усе, що передбачить, збувається. Ритуальчики робить, усе виходить... Просила якось покарати чоловічка, вона подивилася по картах і відмовила. сказала, що в нього скоро неприємності й так будуть і великі. І знову не помилилася. здорово, коли такі люди є.

Lidia18Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:17 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете дати телефон цього екстрасенса. Як вона приймає і де її можна знайти?

NINA33Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:19 | Повідомлення # 11
Рядовий
Вайбер, телеграм, ватсап - 95 093 78 20. Приймає тільки онлайн по середах і п'ятницях.

Марта3Дата: Четвер, 28.03.2024, 15:19 | Повідомлення # 12
Сержант
Я особисто зверталася до кількох, але Люція єдина змогла в реальності мені знайти вихід із ситуації, вона звідкись усе знає, як у воду дивиться. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: