Екстрасенс Одеса Київський район
|
|
Глафира | Дата: Четвер, 28.03.2024, 02:56 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса Київський район
Дівчатка. У мене проблема! У мене подруга вивела чоловіка з сім'ї. Жили з ним 4 роки. Я ніяк завагітніти не могла. А подруга відразу завагітніла від нього. Тепер не знаю що робити. Чоловік речі зібрав і до неї поїхав, на дзвінки не відповідає, спілкуватися не хоче. Тут явно щось не чисто, хочу розібратися, порадьте хорошого екстрасенса або мага якогось...
|
|
| |
Хлоя1983 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 02:56 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Глафира ( ) Дівчатка. У мене проблема! У мене подруга вивела чоловіка з сім'ї. Жили з ним 4 роки. Я ніяк завагітніти не могла. А подруга відразу завагітніла від нього. Тепер не знаю що робити. Чоловік речі зібрав і до неї поїхав, на дзвінки не відповідає, спілкуватися не хоче. Тут явно щось не чисто, хочу розібратися, порадьте хорошого екстрасенса або мага якогось... Зверніться до екстрасенса Люції, думаю, вона вам допоможе. У неї в цьому талант!
|
|
| |
Цецилія | Дата: Четвер, 28.03.2024, 02:57 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Хлоя1983 ( ) Зверніться до екстрасенса Люції, думаю, вона вам допоможе. У неї в цьому талант! Коли життя створює черговий трамплін або ще можна сказати, чергове випробування. Не кожна людина може пройти це випробування. Я не змогла. Робота психологів не дала результату, депресія залишилася, проблеми не пішли. Вирішила звернутися до екстрасенса. Довго шукала. зверталася до різних. Знайшла на мій погляд найкращу - це Люцію, вона повернула мені бажання посміхатися, бачити завтрашній день, бажання йти далі, розвиватися. Моє життя набуло нових барв, нових бажань і нових цілей. У моєму житті зараз є завтра, і нічого не нагадує мені про те, що колись я не хотіла бачити завтра. Усім скажу, якби не Люція, я не знаю, як би моє життя було зараз. Якщо у когось горе і біда. Не чекайте, боріться, звертайтеся.
|
|
| |
vveroonika | Дата: Четвер, 28.03.2024, 02:58 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Цецилія ( ) Коли життя створює черговий трамплін або ще можна сказати, чергове випробування. Не кожна людина може пройти це випробування. Я не змогла. Робота психологів не дала результату, депресія залишилася, проблеми не пішли. Вирішила звернутися до екстрасенса. Довго шукала. зверталася до різних. Знайшла на мій погляд найкращу - це Люцію, вона повернула мені бажання посміхатися, бачити завтрашній день, бажання йти далі, розвиватися. Моє життя набуло нових барв, нових бажань і нових цілей. У моєму житті зараз є завтра, і нічого не нагадує мені про те, що колись я не хотіла бачити завтра. Усім скажу, якби не Люція, я не знаю, як би моє життя було зараз. Якщо у когось горе і біда. Не чекайте, боріться, звертайтеся. Я віддаю перевагу тільки Люції, тому що вона перевірена роками. Я ставлю запитання, перебивати чи уточнювати не виникає бажання, інформація надається в розгорнутому вигляді.
|
|
| |
Ума | Дата: Четвер, 28.03.2024, 02:59 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата vveroonika ( ) Я віддаю перевагу тільки Люції, тому що вона перевірена роками. Я ставлю запитання, перебивати чи уточнювати не виникає бажання, інформація надається в розгорнутому вигляді. Добрий вечір, мені сподобалося Люція, вона дала відповіді на багато запитань, які не давали мені спокою.
|
|
| |
Єсенія | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:00 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Ума ( ) Добрий вечір, мені сподобалося Люція, вона дала відповіді на багато запитань, які не давали мені спокою. Я звертаюся до однієї хорошої жінки, звати Люція. Вона говорить багато таких речей, які не можливо вгадати.
|
|
| |
florentina | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:02 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Єсенія ( ) Я звертаюся до однієї хорошої жінки, звати Люція. Вона говорить багато таких речей, які не можливо вгадати. Я теж звернулася до Люції за передбаченням майбутнього на початку цієї зими. Велика частина вже нею передбачених подій збулася, але деяким із них судилося збутися лише до кінця цього року, тож чекаю. А так вона дає гідні відповіді на запитання, дуже точно. Її допомога принесла відчутний результат.
|
|
| |
Раїса9 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:02 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як приймає Люція?
|
|
| |
Ума | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:03 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Раїса9 ( ) Як приймає Люція? Наразі Люція приймає тільки дистанційно по середах і п'ятницях.
|
|
| |
Cristal | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:04 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Ума ( ) Наразі Люція приймає тільки дистанційно по середах і п'ятницях. Можна її контакт?
|
|
| |
vveroonika | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:04 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Cristal ( ) Можна її контакт? Їй потрібно писати у ватсап, телеграм, вайбер на номер 095-093-78-20.
|
|
| |
Ясміна | Дата: Четвер, 28.03.2024, 03:05 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я зверталася до Люції, вона багато чого бачить за лініями рук і каже, як все є насправді, і допомагає. Рекомендую!
|
|
| |