menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Одеса центр
СлаваДата: Четвер, 28.03.2024, 01:24 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Одеса центр

Порадьте екстрасенса, але не шахрая, а того, хто особисто вам дійсно допоміг у складній ситуації?  І залиште свій відгук.

Дюймово4каДата: Четвер, 28.03.2024, 01:25 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата Слава ()
Порадьте екстрасенса, але не шахрая, а того, хто особисто вам дійсно допоміг у складній ситуації?  І залиште свій відгук.
Нещодавно консультувалася з екстрасенсом Люцією. Розповіла мені абсолютно все що мене цікавило! Я залишилася дуже задоволена її роботою. І тепер у мене все налагодилося, Так що кому потрібна допомога, дуже раджу саме її !

3Карина3Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:26 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Дюймово4ка ()
Нещодавно консультувалася з екстрасенсом Люцією. Розповіла мені абсолютно все що мене цікавило! Я залишилася дуже задоволена її роботою. І тепер у мене все налагодилося, Так що кому потрібна допомога, дуже раджу саме її !
Здрастуйте! Дівчата, я зверталася до Люції, звернулася по допомогу до неї за рекомендацією, тому що неодноразово замовляла привороти, але результатів вони не давали! Люція це та людина, яка дійсно допомагає! Після її обрядів, до мене повернувся чоловік! Став просити вибачення і проситися назад! Без сумніву раджу всім тільки Люцію!

zolotaya2Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:27 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата 3Карина3 ()
Здрастуйте! Дівчата, я зверталася до Люції, звернулася по допомогу до неї за рекомендацією, тому що неодноразово замовляла привороти, але результатів вони не давали! Люція це та людина, яка дійсно допомагає! Після її обрядів, до мене повернувся чоловік! Став просити вибачення і проситися назад! Без сумніву раджу всім тільки Люцію!
 Люція - хороша ворожка, таролог, хіромант, сильна екстрасенс, від бога, як то кажуть. Вона возз'єднала мою розвалену сім'ю. рекомендую її!

margoooДата: Четвер, 28.03.2024, 01:28 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата zolotaya2 ()
Люція - хороша ворожка, таролог, хіромант, сильна екстрасенс, від бога, як то кажуть. Вона возз'єднала мою розвалену сім'ю. рекомендую її!
 За якихось дивних обставин мені перестало щастити в особистому житті. Щойно справа підходила до весілля чоловіки дивним чином зникали. Мені порадили звернутися до Люції. Через два місяці після її обряду я вийшла заміж.  Однозначно рекомендую!

Олександра34Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:28 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата margooo ()
За якихось дивних обставин мені перестало щастити в особистому житті. Щойно справа підходила до весілля чоловіки дивним чином зникали. Мені порадили звернутися до Люції. Через два місяці після її обряду я вийшла заміж.  Однозначно рекомендую!
 Люція не лише чудова людина, а й професійний таролог і хіромант. Я досить часто звертаюся до неї з різними питаннями на різні ситуації і щоразу отримую розгорнуту вичерпну відповідь. Вона дуже докладно описує ситуацію, її відповіді завжди вкрай цікаві і наводять на роздуми. Дуже ціную, що вона ніколи не прикрашає ситуацію, говорить завжди, як є.

fligina1Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:32 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Олександра34 ()
Люція не лише чудова людина, а й професійний таролог і хіромант. Я досить часто звертаюся до неї з різними питаннями на різні ситуації і щоразу отримую розгорнуту вичерпну відповідь. Вона дуже докладно описує ситуацію, її відповіді завжди вкрай цікаві і наводять на роздуми. Дуже ціную, що вона ніколи не прикрашає ситуацію, говорить завжди, як є.
Дуже сподобалося, як працює Люція. Усе чітко, по справі, без води. Допомагає вирішувати проблеми, розповідає про майбутнє, послуги не нав'язує. Працює дистанційно.  Усім її рекомендую.

РенатаДата: Четвер, 28.03.2024, 01:33 | Повідомлення # 8
Рядовий
Скажіть, скільки ви платили за консультацію з ворожіння у Люції?

zolotaya2Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:33 | Повідомлення # 9
Рядовий
Цитата Рената ()
Скажіть, скільки ви платили за консультацію з ворожіння у Люції?
 За консультацію я платила 1000 грн, знаю, що обряди в неї коштують дорожче, але вони ефективні.

sarra68Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:34 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата zolotaya2 ()
За консультацію я платила 1000 грн, знаю, що обряди в неї коштують дорожче, але вони ефективні.
 Як можна з нею проконсультуватися?

Олександра34Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:35 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата sarra68 ()
Як можна з нею проконсультуватися?
 Пишіть їй на вайбер, телеграм, ватсап 095 093 78 20. Консультує по середах і п'ятницях.

KkseniaAДата: Четвер, 28.03.2024, 01:35 | Повідомлення # 12
Рядовий
У моєму житті все було добре, але ось нещодавно я зіткнулася з низкою численних проблем. порадили звернутися до Люції. Результат ефектний, чудовий, тепер рекомендую подругам.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: