Корейська косметика в Україні
|
|
ЄвгеніяОдеська | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:05 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| На форумах читала про корейську косметику, зайшла в Watsons, побачила на прилавках, почитала в інтернеті, вони завозять дешеву, не сертифіковану косметику, а не бренди. Начебто більше ніде не бачила варіантів, щоб купити корейську косметику в Україні і в Одесі зокрема. Може хтось бачив, де можна купити? Інтернет магазини не цікавлять, якщо у Ватсонс завозять абищо, то в інтернет магазинах, з яких попиту мало, 100% або підробки, або дешевки.
|
|
| |
777Леся777 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:06 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Нормальної корейської косметики в Україні ні де немає. Можете не шукати.
|
|
| |
iokogamma | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:08 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Люблю корейську косметику та інші їхні засоби. Все очч якісне!
|
|
| |
Marianusya | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:08 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мені подобається все корейське. Якість на висоті!
|
|
| |
kleo_s | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:09 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А я якось абсолютно спокійна до корейської косметики. Нічого особливого не побачила. Може і класна, але 700 грн за крем віддати не готова.
|
|
| |
ЯрославКецик | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дівчата, хочу відкрити свій магазин із декоративною косметикою, як ви думаєте, чи є сенс брати корейську косметику? Буде на неї попит?
|
|
| |
Рія | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:10 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене не багато корейської косметики в косметичці, але багато хороших відгуків чула.
Хочу поділитися інтернет-магазином одягу - PAPAYA Ціни доступні, якість хороша, а стильно то як. Багато у них замовляла за пару років.
Сайт - papayashop . com . ua
|
|
| |
lorina | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:10 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Прекрасна декоративна косметика фірми Lorina. Оптові ціни на сайті починаються від 500 гривень на всю косметику.
|
|
| |
Helena | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:12 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Так, справді оч багато виробів, тому завжди дивлюся на знаки пакування під час вибору або просто купую в хітомі hitomi com ua
|
|
| |
trello | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:14 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| ніколи не користувались корейською косметрикою, але відгуки чули хороші
|
|
| |
glamgirl | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:14 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ось тут цікаво написано kupyty-kosmetyku. com. ua - про корейську косметику в Україні та Львові
|
|
| |
DashaK | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:14 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| В Одесі найкращий anshey магазин корейської косметики це Anshey . Я тільки там купую. У них продається тільки якісна сертифікована корейська косметика. Жодного разу жодних проблем не було, видно що косметика дійсно якісна. І результат від неї приголомшливий.
|
|
| |
dashaperez | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:15 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Взагалі перед покупкою корейської косметики краще проконсультуватися зі своїм косметологом. Проблема цієї продукції в тому, що вона орієнтована на азіатську тонку шкіру, у нас же слов'янський тип, і може бути малоефективною. А так для купівлі корейської косметики море інтернет магазинів
|
|
| |
marinalu945 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:15 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Я не згодна, є корейська косметика, яку завозять прямо з Кореї. А ось з приводу інтернет-магазинів, є магазини фізичні, які створюють ще й інтернет магазини, щоб торгувати по всій Україні наприклад.
|
|
| |
masha2 | Дата: Четвер, 28.03.2024, 01:16 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Цитата marinalu945 ( ) Я не згодна, є корейська косметика, яку завозять прямо з Кореї. А ось з приводу інтернет-магазинів, є магазини фізичні, які створюють ще й інтернет магазини, щоб торгувати по всій Україні наприклад. І я думаю, є інтернет магазин, у якого є юридична адреса. Зараз це нормально, створювати інтернет-магазини для більш масового поширення своєї продукції за межі країни навіть. А про корейську косметику я чула від своєї подруги, я, звісно, не користуюся, бо віддаю перевагу косметиці органічній.
|
|
| |