menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новий тренд на косметику з екстрактом конопель
Oksana29Дата: Четвер, 28.03.2024, 00:36 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Зараз дедалі більшу популярність завойовує косметика з екстрактом конопель (що не містить CBD). Цікава думка, відгуки та рекомендації щодо цього напрямку косметичних засобів. Зокрема хтось купував цю косметику в інтернет-магазині kremok або на makeup,parfums,kasta?

dashaperezДата: Четвер, 28.03.2024, 00:36 | Повідомлення # 2
Рядовий
Добрий день, взагалі вірю в те, що це гарний рекламний хід, але була в мене шампунь і кондиціонер для волосся - результат шикарний, волосся дуже м'яке, живіше і немає тяжкості. Так само читала позитивні відгуки про бальзам для губ (нібито добре зволожує і пом'якшує шкіру), але питання косметики дуже тонке - що одні супер, іншим не підійде

innanikolenkoДата: Четвер, 28.03.2024, 00:36 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я брала чоловікові лосьйон після гоління Barbers London Aftershave Lotion на parfumcity, у складі пишуть що є конопля, я ще жартувала над ним, що після користування буде на веселощах, але такого ефекту не трапилося :))))

luxhairДата: Четвер, 28.03.2024, 00:38 | Повідомлення # 4
Рядовий
Може тоже трішки не по темі! Але я продала своє довге волосся та на радощах затусила з подругами!) Тепер значно меньше часу на збори)))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: