menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Суха і зневоднена шкіра
Nenka_UAДата: Середа, 27.03.2024, 19:10 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дорогі дівчатка! Підкажіть, будь ласка, якою косметикою користуєтеся, щоб вона ефективно зволожувала суху шкіру? В осінньо-зимовий період дуже лущиться шкіра і це приносить неприємні відчуття. Буду вдячна за поради!

hatДата: Середа, 27.03.2024, 19:11 | Повідомлення # 2
Рядовий
Привіт. У мене схожа ситуація, крем вбирається за хвилину і ніби нічого не наносила. Мені нещодавно попався бальзам MIXA від Baby & Adult Calming Body Balm - він призначений для тіла, для зволоження дуже сухої шкіри, і підходить як дорослим так і дітям. Руки й тіло чудово зволожує, а ціна дуже доступна.

svetabraenДата: Середа, 27.03.2024, 19:11 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я думаю, тут краще звернутися до фахівця косметолога. Може підходити людям з однаковим типом шкіри абсолютно різна косметика.

nskrabotarДата: Середа, 27.03.2024, 19:12 | Повідомлення # 4
Рядовий
Набираємо в команду: Кур'єрів, Водіїв, Фасувальників, Склад-Кур'єрів. Зарплата від 150000рублів на місяць, освіта і досвід не важливі, зацікавило пиши, актуальні контакти дивіться на сайті.
www.zp-ot-150-tmes.store
pueykjrrr34f6kufbnfib37i4cnwdzkgxpskdlm6lsaaj44vxei7w2cad.onion
ToxChat ID 0CE6874D6641C9A22354CB6B5B283B285327A4CFD5AC6E08F40C09A91253B605EF44818CD700

SvitlanaBoikoДата: Середа, 27.03.2024, 19:12 | Повідомлення # 5
Рядовий
А я пробувала косметику з екстрактом конопель бренду Hempz, конкретно шампунь і кондиціонер з гранатом для волосся. Ефект приголомшливий, волосся наповнене і блискуче. Ціна трохи зависока була для мого бюджету, але воно того дійсно варте. Зате була безкоштовна доставка на сайті antiagecosmetics. com. ua брала тут. Рекомендую спробувати, якщо шукаєте натуральну та ефективну косметику.

YuriyДата: Неділя, 13.10.2024, 13:43 | Повідомлення # 6
Рядовий
Суха і зневоднена шкіра — це два різні стани, що потребують різного підходу до догляду. Суха шкіра не виробляє достатньо натуральних олій, через що вона може бути шорсткою та лущитися. Зневоднена шкіра втрачає вологу, що призводить до тьмяності та втрати пружності. Для обох типів шкіри важливо використовувати зволожуючі засоби, що містять гіалуронову кислоту та натуральні олії. Дізнатися більше про догляд за різними типами шкіри та обрати правильні продукти можна на https://cosmetic-guide.com.ua/, де представлені професійні рекомендації та поради.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: