menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як боротися з пігментними плямами?
СоляДата: Середа, 27.03.2024, 19:07 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! У мене з'явилися пігментні плями на обличчі, і я не знаю, як з ними боротися. Плями з'явилися недавно, але вони вже досить помітні. Я хочу позбутися їх, але не знаю, який метод вибрати. Можливо, у когось є досвід у боротьбі з цією проблемою?

ЄвтушенкоДата: Середа, 27.03.2024, 19:07 | Повідомлення # 2
Рядовий
Пігментні плями на обличчі можуть з'являтися з різних причин, таких як сонячні опіки, гормональні зміни, старіння шкіри тощо. Для боротьби з цією проблемою існує безліч методів, включно як з народними, так і з професійними. Народні методи зазвичай засновані на використанні натуральних інгредієнтів, які можуть допомогти освітлити і вирівняти тон шкіри.

Олег13Дата: Середа, 27.03.2024, 19:09 | Повідомлення # 3
Рядовий
Привіт! У мене теж була така проблема, і я почав використовувати народні методи для боротьби з пігментними плямами. Один із найефективніших способів - це маска з лимона і меду. Для цього змішуємо сік половини лимона з однією ложкою меду і наносимо на обличчя на 15-20 хвилин. Повторюємо процедуру двічі на тиждень. Також добре допомагає маска з перцю та йогурту.

МарусяДата: Середа, 27.03.2024, 19:10 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Соля ()
Привіт усім! У мене з'явилися пігментні плями на обличчі, і я не знаю, як з ними боротися. Плями з'явилися недавно, але вони вже досить помітні. Я хочу позбутися їх, але не знаю, який метод вибрати. Можливо, у когось є досвід у боротьбі з цією проблемою?
У мене пігментні плями давно вже з'явилися на обличчі. Я думаю, що це вікове. Хоча, на весну і літо вони стають помітнішими. Витратила вже купу грошей на косметолога. Вона все обіцяє, що ось-ось вони пропадуть. А віз і нині там - плями не пропадають. Лише трохи посвітлішали.
Загалом, у боротьбі проти пігментних плям методом проб і помилок я нарешті знайшла для себе те, що шукала - професійну відбілювальну сироватку для обличчя Illuminos Serum. Я застосовую сироватку вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя.
Результат дуже помітний. Плями посвітлішали настільки, що їх практично вже не видно. І, крім цього, шкіра обличчя стала світлішою, має більш здоровий доглянутий вигляд. Навіть без декоративної косметики я маю такий вигляд, ніби приїхала з відпочинку) .

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: