Цитата Соля (
)
Привіт усім! У мене з'явилися пігментні плями на обличчі, і я не знаю, як з ними боротися. Плями з'явилися недавно, але вони вже досить помітні. Я хочу позбутися їх, але не знаю, який метод вибрати. Можливо, у когось є досвід у боротьбі з цією проблемою?
У мене пігментні плями давно вже з'явилися на обличчі. Я думаю, що це вікове. Хоча, на весну і літо вони стають помітнішими. Витратила вже купу грошей на косметолога. Вона все обіцяє, що ось-ось вони пропадуть. А віз і нині там - плями не пропадають. Лише трохи посвітлішали.
Загалом, у боротьбі проти пігментних плям методом проб і помилок я нарешті знайшла для себе те, що шукала - професійну відбілювальну сироватку для обличчя Illuminos Serum. Я застосовую сироватку вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя.
Результат дуже помітний. Плями посвітлішали настільки, що їх практично вже не видно. І, крім цього, шкіра обличчя стала світлішою, має більш здоровий доглянутий вигляд. Навіть без декоративної косметики я маю такий вигляд, ніби приїхала з відпочинку) .