Де замовити меблі для дитячої в Києві?
|
|
Loud | Дата: Вівторок, 26.03.2024, 03:24 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу для дитячої замовити шафу і стелаж для іграшок (розміри свої) і не знаю навіть в яку фірму звернутися, Може хто замовляв? Здайте явки паролі ))))
|
|
| |
Markus | Дата: Вівторок, 26.03.2024, 03:25 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Сподобалися меблі для дитячої меблевої фабрики апельсин
|
|
| |
LiveMe | Дата: Вівторок, 26.03.2024, 03:25 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ми ніколи не дивимося на певні марки або бренди дитячих меблів, наша мета - максимально функціонально розставити меблі, тому що кімната в сина не велика. Я взагалі вважаю, що краще меблі в дитячу на замовлення в Києві робити, весь простір буде використано максимально корисно. Раджу розглядати компанії, які меблі на замовлення роблять.
|
|
| |
ЯрославКецик | Дата: Вівторок, 26.03.2024, 03:26 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я особисто не шукаю брендових меблів. Просто можна робити під замовлення те, що ти хочеш.
|
|
| |
Philipstoob | Дата: Вівторок, 26.03.2024, 03:26 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Державний портал "Держпослуги РФ" дає змогу взаємодіяти з усіма органами влади. Зареєструвавши на ньому свій особистий кабінет можна отримувати безліч державних послуг, зокрема й від Пенсійного фонду. https://cabinet-pfrf.ru/ Дізнатися свій розмір пенсії стало простіше, для отримання оперативної інформації про розміри пенсії та інших виплат можна скористатися електронним послугами в мережі інтернет через Особистий кабінет застрахованої особи.
|
|
| |
trello | Дата: Вівторок, 26.03.2024, 03:26 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| в якому місті ви проживаєте?
|
|
| |
Zorop | Дата: Вівторок, 26.03.2024, 03:27 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я завжди шукаю в інтернеті за фото. Тільки не у приватних майстрів, оскільки найчастіше фото у них просто "зідрані" у когось
|
|
| |