menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вибір моторної оливи 5w-30
NickДата: Понеділок, 25.03.2024, 22:51 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Нещодавно я купив свій перший автомобіль, і тепер переді мною стоїть питання вибору моторної оливи 5w-30. Я чув, що це важливо, але не знаю, з чого почати. Які параметри оливи мені слід враховувати?

klqrovДата: Понеділок, 25.03.2024, 22:51 | Повідомлення # 2
Рядовий
Вибір моторної оливи дійсно важливий для здоров'я твого автомобіля. 5w-30 означає, що ця олива підходить для роботи в широкому діапазоні температур. Основні параметри, на які варто звернути увагу, - це клас в'язкості та специфікації API. На ринку багато брендів, але Motul - один із надійних.

NickДата: Понеділок, 25.03.2024, 22:55 | Повідомлення # 3
Сержант
Але, все одно в голові каша. Я також чув про різні моделі олив, як зрозуміти, яка краще підходить для моєї машини? У мене є в маєтках мій автомобіль і хочеться для нього зробити все що тільки можна, головне хороше щоб він не ламався.

KrahmansДата: Понеділок, 25.03.2024, 22:55 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата Nick ()
Нещодавно я купив свій перший автомобіль, і тепер переді мною стоїть питання вибору моторної оливи 5w-30. Я чув, що це важливо, але не знаю, з чого почати. Які параметри оливи мені слід враховувати?
Для вибору конкретної моделі оливи, я б порадив подивитися каталог моторної оливи Motul 5w-30, тут ти знайдеш різні варіанти з різними специфікаціями. Спочатку вкажи марку і модель свого автомобіля, щоб звузити вибір. 

Потім зверни увагу на додаткові характеристики, такі як опір окисленню, захист від зносу і специфікація API. Я можу порекомендувати Motul 8100 X-cess, він відмінно підходить для багатьох автомобілів, забезпечує захист двигуна і покращує його продуктивність.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: