Нотаріус
|
|
АнастасіяПриходько | Дата: Неділя, 02.06.2024, 18:21 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| З нотаріусом Чуловським Володимиром у Києві хтось стикався? Нам його радять для зняття заборони на реєстраційні дії, але не знаємо як він узагалі, сильний у своїй роботі?
|
|
| |
АндрійСоколов | Дата: Неділя, 02.06.2024, 18:21 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Чуловського Володимира нотаріуса знаю вже кілька років, з ним приємно співпрацювати. Мені по бізнесу стабільно раз на кілька місяців доводиться звертатися, ділові переговори завіряє в тому числі. Зручно, що записатися завжди можу і є просторий кабінет, де можуть поміститися всі мої партнери, а також нова оргтехніка, тож не потрібно нічого додатково. Володимир Анатолійович повністю компетентний нотаріус, кращого принаймні я не знайшов. Звертайтеся до нього, навіть і не думайте йти до інших.
|
|
| |
ЯрославКецик | Дата: Неділя, 02.06.2024, 18:22 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| З таких серйозних питань не звертався, тільки з переоформленням житлової площі допомагав. В цілому, як фахівець, він гідний. У нього ще 3 помічника, тому в плані термінів нотаріат не підводить. Погоджуся, до речі, з Андрієм, кабінет у Чуловского просторий + переговорна є, зручно. Ви хоча б на консультацію до нього запишіться, а там вже зрозумієте, "ваш" це нотаріус або потрібен інший. Але, як на мене, Володимир Анатолійович цілком досвідчений і хороший фахівець.
|
|
| |