Морський юрист. Компенсації за травму.
|
|
marinelawyer | Дата: Неділя, 02.06.2024, 18:04 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Юридична допомога для моряків. Виробнича травма в морі. Компенсації морякам.
Надаємо правову допомогу морякам і членам їхніх сімей. Надаємо безкоштовні консультації. Ведемо справи за рахунок компанії.
Здійснюємо: - компенсації пов'язані з виробничою травмою - стягуємо компенсації у зв'язку з нещасним випадком або зникненням безвісти - стягуємо заборгованість із зарплати - організовуємо судові розгляди - недотримання виконання умов контракту - допомагаємо у разі відмови судновласника моряку в списанні на берег
Важливо швидко скоординувати ваші дії, навіть якщо ви в морі. Зв'яжіться будь-яким зручним способом, ми допоможемо.
|
|
| |
VladisE | Дата: Неділя, 02.06.2024, 18:04 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кілька місяців тому я отримала серйозну травму на роботі і була змушена звернутися до адвоката за допомогою у стягненні компенсації. Вибрала за відгуками Альва Прайвесі, знайшла на їхньому сайті alvaprivacy.ua якраз статтю з моєї проблеми. Мені дуже сподобався професіоналізм і чуйність співробітників. Вони завжди були на зв'язку зі мною, пояснювали кожен крок процесу і відповідали на всі мої запитання. Завдяки їхній допомозі, я отримала компенсацію, яка повністю відповідала моїм потребам і вимогам. Тому якщо що можна звертатися і до них теж.
|
|
| |