Будівельна компанія Пространство в Одесі відгуки
|
|
Віто | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:11 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Будівельна компанія Пространство в Одесі відгуки
Приглядаю квартиру в житловому комплексі Eco city. Скажіть подобається вам як будує цей забудовник? У терміни залагоджується? Якість на рівні?
|
|
| |
Альфіра | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:14 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені подобаються як вони будують - у терміни залагоджуються, якість на хорошому рівні. Квартири здаються вже з гарним ремонтом.
|
|
| |
Ніна | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:14 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я б теж порадила цього забудовника. Планування у квартирі гарне, вікна йдуть великі та якісні, у квартиру надходить багато світла, хороша підземна парковка, що дуже важливо - немає машин у дворах.
|
|
| |
Марк | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:15 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Придбали двушку в ЖК на Розкидайлівській. Досить таки простора, за рахунок гарного планування і передбачених високих стель, світла. Шумоізоляція на вищому рівні, вентиляція шикарна за новими технологіями - окремо виводиться з кожної квартири. Загалом рекомендую хороший забудовник.
|
|
| |
Юліанна | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:16 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я вже оформила в Eco city Взяла однокімнатну квартиру на 5 поверсі, чекаю з нетерпінням. Будівництво йде швидко, тож зі строками порядок має бути.
|
|
| |
Фріда | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:17 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Приємно здивував цей ЖК Eco city, як ковток свіжого повітря після однотипних коробок які так люблять наші будівельники!!! Свій власний стиль звичайно багато значить... Район тут гарний, давно хотіла жити на Черемушках!
|
|
| |
Бофаня | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:17 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Вивчала генплан Eco city - добротний буде комплекс, на тлі інших у цій ціновій категорії - взагалі чудовий. Зовнішній вигляд, що запам'ятовується. Інфраструктура відмінна, поблизу багато шкіл, дитячих садків, магазинів.
|
|
| |
Мірабель | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:18 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Брали квартиру від цього забудовника на Нєдєліна - чудовий комплекс у прекрасному місці, будинки мають чудовий та незвичний вигляд. Сподобалася різноманітність планувань і якість квартир.
|
|
| |
Кристя | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:18 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як я можу зв'язатися з менеджером?
|
|
| |
Фріда | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:19 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| 0800-755-820, дзвінки безкоштовні.
|
|
| |
Карлуша | Дата: Неділя, 02.06.2024, 16:19 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені подобаються як вони будують, квартири вже здати з гарним ремонтом і упорядкованим двором та з усіма підключеними комунікаціями.
|
|
| |