menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Будівельна компанія Пространство в Одесі відгуки
ВітоДата: Неділя, 02.06.2024, 16:11 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Будівельна компанія Пространство в Одесі відгуки

Приглядаю квартиру в житловому комплексі Eco city.  Скажіть подобається вам як будує цей забудовник?  У терміни залагоджується? Якість на рівні?

АльфіраДата: Неділя, 02.06.2024, 16:14 | Повідомлення # 2
Рядовий
Мені подобаються як вони будують - у терміни залагоджуються, якість на хорошому рівні. Квартири здаються вже з гарним ремонтом.

НінаДата: Неділя, 02.06.2024, 16:14 | Повідомлення # 3
Сержант
Я б теж порадила цього забудовника. Планування у квартирі гарне, вікна йдуть великі та якісні, у квартиру надходить багато світла, хороша підземна парковка, що дуже важливо - немає машин у дворах.

МаркДата: Неділя, 02.06.2024, 16:15 | Повідомлення # 4
Рядовий
Придбали двушку в ЖК на Розкидайлівській. Досить таки простора, за рахунок гарного планування і передбачених високих стель, світла.  Шумоізоляція на вищому рівні, вентиляція шикарна за новими технологіями - окремо виводиться з кожної квартири.  Загалом рекомендую хороший забудовник.

ЮліаннаДата: Неділя, 02.06.2024, 16:16 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я вже оформила в Eco city Взяла однокімнатну квартиру на 5 поверсі, чекаю з нетерпінням. Будівництво йде швидко, тож зі строками порядок має бути.

ФрідаДата: Неділя, 02.06.2024, 16:17 | Повідомлення # 6
Сержант
Приємно здивував цей ЖК Eco city, як ковток свіжого повітря після однотипних коробок які так люблять наші будівельники!!! Свій власний стиль звичайно багато значить...  Район тут гарний, давно хотіла жити на Черемушках!

БофаняДата: Неділя, 02.06.2024, 16:17 | Повідомлення # 7
Рядовий
Вивчала генплан Eco city - добротний буде комплекс, на тлі інших у цій ціновій категорії - взагалі чудовий. Зовнішній вигляд, що запам'ятовується.  Інфраструктура відмінна, поблизу багато шкіл, дитячих садків, магазинів.

МірабельДата: Неділя, 02.06.2024, 16:18 | Повідомлення # 8
Сержант
Брали квартиру від цього забудовника на Нєдєліна - чудовий комплекс у прекрасному місці, будинки мають чудовий та незвичний вигляд. Сподобалася різноманітність планувань і якість квартир.

КристяДата: Неділя, 02.06.2024, 16:18 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як я можу зв'язатися з менеджером?

ФрідаДата: Неділя, 02.06.2024, 16:19 | Повідомлення # 10
Сержант
0800-755-820, дзвінки безкоштовні.

КарлушаДата: Неділя, 02.06.2024, 16:19 | Повідомлення # 11
Рядовий
Мені подобаються як вони будують, квартири вже здати з гарним ремонтом і упорядкованим двором та з усіма підключеними комунікаціями.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: