menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пространство в Одесі відгуки
ЛаврентійДата: Неділя, 02.06.2024, 02:33 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Пространство в Одесі відгуки

Можете рекомендувати будівельну компанію «Пространство»? Якість і надійність їхніх робіт вас влаштувала?

ФлораДата: Неділя, 02.06.2024, 02:34 | Повідомлення # 2
Рядовий
Однозначно рекомендувати можу. Якість робіт хороша, будують швидко і добротно. Брала квартиру з ремонтом, влаштувало все. Нарікань немає.

ПарижанкаДата: Неділя, 02.06.2024, 02:34 | Повідомлення # 3
Рядовий
Мені сподобалося планування, вікна встановлені грамотно, ні де не дме і не затікає.  Вентиляція встановлена таким чином, що запахи сусідів виводяться на вулицю.  Двір красивий і зелений. Для машин є підземний паркінг.

РегінаДата: Неділя, 02.06.2024, 02:35 | Повідомлення # 4
Рядовий
Забудовник надійний.  Якістю я задоволена. Зелена зона навколо будинку прекрасна. Мені подобається.

ГлафіраДата: Неділя, 02.06.2024, 02:36 | Повідомлення # 5
Рядовий
Сподобалися малоповерхові корпуси на Донського, оригінально, не те, що звичайні висотки. Подивишся - відразу відчувається клас. Тут і народу менше буде - комфортніше! Парковка підземна - теж великий плюс, не треба штовхатися навколо будинку, шукати, де приткнути машину. Суцільні плюси! І вся необхідна інфраструктура є: магазини, аптеки, дитячий садок, салони краси тощо. Безпека теж на рівні, територія обгороджена, ведеться цілодобова охорона.

УланаДата: Неділя, 02.06.2024, 02:37 | Повідомлення # 6
Рядовий
Придбала на Донського - красива доглянута територія. Ціни далеко не низькі, але воно того варте - будинки побудовані на совість. І жителі підібралися дуже приємні, що теж важливо. Недоліків поки що не побачила

АлевтинаДата: Неділя, 02.06.2024, 02:37 | Повідомлення # 7
Рядовий
Комплекс на Морському - по-справжньому гідний проєкт. Ціни тут, можливо, не найнижчі, зате якість будівництва - на висоті. Територія всередині комплексу чудова - чисто й акуратно, скрізь зелені насадження, відеоспостереження. Вразили корпуси будинків, на території є магазини, офіси, підземна парковка.

ЛівіяДата: Неділя, 02.06.2024, 02:38 | Повідомлення # 8
Рядовий
Однушка на Розкидайлівській - те, що мені було потрібно! Поруч парк, де мені дуже подобається гуляти. Усередині самого комплексу все продумано: територія обгороджена, ведеться відеоспостереження.

МишкаДата: Неділя, 02.06.2024, 02:38 | Повідомлення # 9
Рядовий
Квартири на Кузнечній якісні, просторі. Під'їзди, холи красиво зроблені.   Простір на Кузнечній справді один із найкращих проєктів.

КлавуняДата: Неділя, 02.06.2024, 02:38 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можна дізнатися телефон консультанта з продажу?

ГлафіраДата: Неділя, 02.06.2024, 02:39 | Повідомлення # 11
Рядовий
0800-755-820 - дзвінки з усіх номерів безкоштовні.

КарімДата: Неділя, 02.06.2024, 02:39 | Повідомлення # 12
Рядовий
Простір будує добротно і добре, враховує всі нюанси. Жити в їхніх будинках дуже комфортно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: