Пространство в Одесі відгуки
|
|
Лаврентій | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:33 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Пространство в Одесі відгуки
Можете рекомендувати будівельну компанію «Пространство»? Якість і надійність їхніх робіт вас влаштувала?
|
|
| |
Флора | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:34 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Однозначно рекомендувати можу. Якість робіт хороша, будують швидко і добротно. Брала квартиру з ремонтом, влаштувало все. Нарікань немає.
|
|
| |
Парижанка | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:34 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені сподобалося планування, вікна встановлені грамотно, ні де не дме і не затікає. Вентиляція встановлена таким чином, що запахи сусідів виводяться на вулицю. Двір красивий і зелений. Для машин є підземний паркінг.
|
|
| |
Регіна | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:35 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Забудовник надійний. Якістю я задоволена. Зелена зона навколо будинку прекрасна. Мені подобається.
|
|
| |
Глафіра | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:36 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Сподобалися малоповерхові корпуси на Донського, оригінально, не те, що звичайні висотки. Подивишся - відразу відчувається клас. Тут і народу менше буде - комфортніше! Парковка підземна - теж великий плюс, не треба штовхатися навколо будинку, шукати, де приткнути машину. Суцільні плюси! І вся необхідна інфраструктура є: магазини, аптеки, дитячий садок, салони краси тощо. Безпека теж на рівні, територія обгороджена, ведеться цілодобова охорона.
|
|
| |
Улана | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:37 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Придбала на Донського - красива доглянута територія. Ціни далеко не низькі, але воно того варте - будинки побудовані на совість. І жителі підібралися дуже приємні, що теж важливо. Недоліків поки що не побачила
|
|
| |
Алевтина | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:37 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Комплекс на Морському - по-справжньому гідний проєкт. Ціни тут, можливо, не найнижчі, зате якість будівництва - на висоті. Територія всередині комплексу чудова - чисто й акуратно, скрізь зелені насадження, відеоспостереження. Вразили корпуси будинків, на території є магазини, офіси, підземна парковка.
|
|
| |
Лівія | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:38 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Однушка на Розкидайлівській - те, що мені було потрібно! Поруч парк, де мені дуже подобається гуляти. Усередині самого комплексу все продумано: територія обгороджена, ведеться відеоспостереження.
|
|
| |
Мишка | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:38 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Квартири на Кузнечній якісні, просторі. Під'їзди, холи красиво зроблені. Простір на Кузнечній справді один із найкращих проєктів.
|
|
| |
Клавуня | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:38 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна дізнатися телефон консультанта з продажу?
|
|
| |
Глафіра | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:39 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0800-755-820 - дзвінки з усіх номерів безкоштовні.
|
|
| |
Карім | Дата: Неділя, 02.06.2024, 02:39 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Простір будує добротно і добре, враховує всі нюанси. Жити в їхніх будинках дуже комфортно.
|
|
| |