7 небо Одеса відгуки
|
|
АндрійРар | Дата: Субота, 01.06.2024, 01:46 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| 7 небо Одеса відгуки
Хочу купити квартиру в Одесі, за ціною чудово підходить ЖК 7-е небо на 7-му км Овідіопольської дороги. Начебто квадратний метр, ще й з ремонтом виходить у 750 у.о. Начебто все красиво і добре там, машина є, можна доїхати. Дуже зацікавило мене. Хто там живе? Які відгуки?
|
|
| |
ОльгаОд | Дата: Субота, 01.06.2024, 01:49 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Із чоловіком і дитиною живемо на 7-му небі. Супермаркет Таврія там один, завжди там не проштовхнутися, дитячого садка і тим більше школи немає, амбулаторія ніяка. Одна стоматологія, яка відправляє через раз в Одесу лікуватися. У нас у сім'ї дві машини, не було б транспорту, штовхалися б у маршрутці, яка там теж одна. Завжди вітри як у чистому полі. Я дуже не задоволена, краще б ще підкопили грошей і купили б щось краще.
|
|
| |
Olega | Дата: Субота, 01.06.2024, 01:49 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Є забудовники, які будують на 20-50 доларів у межах міста, здають теж із ремонтом, але на багато якісніше. Дивні люди пішли, так і не розуміють, що дешева рибка - дешева юшка!
І ще, був там у знайомих. Ви знаєте, що утеплені там будинки небезпечним пінопластом? Пожежа в одній квартирі і весь будинок уже не загасити! Як торік не могли загасити будинок в Аркадії, теж рукожопи будівельники заощадили на нормальному утеплювачі й обшили пінопластом, який добре горить.
Думайте головою, а не ж.пой!
|
|
| |
Anna87 | Дата: Субота, 01.06.2024, 01:49 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А о 7-8.30 ранку виїхати не реально. Затор один великий! З 7-го неба по 1 смузі виїзд від Таврії не проїхати. Ще о 12-14.00 всі дні, крім п'ятниці, затор з Епіцентру до Селенційного інституту. А в рекламі 15 хвилин до моря, там затор щодня на пів години!
|
|
| |
777Леся777 | Дата: Субота, 01.06.2024, 01:49 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Була на 7-му небі один раз. Дуже не сподобалося, як усі нові житлові комплекси, сильно навантажений автомобілями і в проїздах, і навіть на тратуарах. Квартири, вибачте, для бідних, мертаж в 1 кімнатній просто ніякий. Хрущовка однокімнатна більша, ніж ці квартирки. Я так розумію, якщо в людей немає виходу або немає грошей, купують там. Я б собі не купила на 7-му небі, я за більш комфортне житло.
|
|
| |
iokogamma | Дата: Субота, 01.06.2024, 01:50 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Жахливі відгуки про 7-ме небо тільки чула. Чутність просто моторошна, та й якість взагалі будівництва ніяка.
|
|
| |
doublesearxh | Дата: Субота, 01.06.2024, 01:59 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Якщо у вас чутливий сон - ніколи не купуйте тут квартиру. Під час дощу чутно кожну краплю, що падає на дах. Начебто снів ця проблема ніде більше не помічалася, тільки тут. Та й сусідів чути, хто де кашлянув хто де чхнув. Боюся зайвий раз ці стіни чіпати, щоб нікого не потурбувати. Абсолютний 0 у комфорті у 7 неба.
|
|
| |
Zorop | Дата: Субота, 01.06.2024, 01:59 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Не раз чув відгуки про цей ЖК і вони не вражають. Хоча є люди, яким все подобається)
|
|
| |
Ducatti | Дата: Субота, 01.06.2024, 02:02 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ось з цього я і вибираю будинок, який побудований з керамоблока, а якщо це ще й кератерм то взагалі добре! З цим дуже добре спати, бо керамоблок має дуже хорошу шумоізоляцію сам по собі і плюс до всього ще й теплоізоляцію, кращу, ніж у аналогів!
|
|
| |