menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Втратила собачку через лікування у «Алекссвет» (Одеса)
Оксана_BДата: Неділя, 07.09.2025, 20:35 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
У липні я втратила свою найдорожчу дівчинку, маленьку чихуахуа вагою всього 3 кг і віком 10 років.
Вона була моїм сонечком, моїм щастям, моєю душею та частиною моєї родини.У млявому стані, з блюванням та відмовою від їжі я відвезла її до ветеринарної клініки «Алекссвет», за адресою Адміральський проспект, 37.
Я вірила, що там їй допоможуть. Але сталося непоправне:• Після короткого огляду, без будь-яких аналізів чи діагностики (ані біохімії крові, ані УЗД, ані рентгену), лікар поставила «попередній діагноз» — отруєння.
• Було призначене агресивне лікування: внутрішньовенні інфузії, антибіотики, спазмолітики, гепатопротектори та інші препарати.Через дві години після початку лікування моя собачка померла…
Я ніколи не зможу пробачити собі, що довірила її життя цій клініці.
Досі бачу її очі, чую, як вона сопіла, коли засинала поруч зі мною… Тепер частина мене пішла разом із нею.Я звернулася до керівництва клініки з офіційною заявою, у якій вимагаю пояснень:
– чому не були проведені базові обстеження;
– чому лікар Світлана Анатоліївна призначила таке лікування без діагностики.На офіційне письмове звернення клініка досі не надала жодної відповіді.
Тому я залишила коментар онлайн на їхній сторінці. Саме на цей коментар клініка відреагувала — публічно відповіла, намагаючись перекласти провину на мене, а свою відповідальність відкинула.Через добу цей їхній коментар був видалений, оскільки там було неправдиво зазначено, що я нібито підписала згоду на лікування з можливим летальним наслідком.Хочу підкреслити: жодних підписів з мого боку ніколи не було, і я б ніколи такого не підписала, знаючи, що призначене лікування може призвести до летального наслідку і нашкодити моїй маленькій дівчинці.А зараз я хочу звернутися до всіх власників тварин: я поділилася своєю історією. Мою собачку вже не врятувати, але, можливо, наша історія збереже чиєсь життя.Нікому не побажаю пережити те, що переживаю я — коли твій найдорожчий друг помирає не від хвороби, а через халатність і байдужість.Моя улюблена крихітко, моє сонечко, моя душе, я завжди буду тебе любити.
Біжи, моя дівчинко, туди, де не болить. А я обіцяю: твоя історія врятує інших тваринок.З болем у серці,
Оксана

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: